ATI R. 8500 vagy Abit S. GF4?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Radeditben asszem lehet állitani a BIOSon hogy tvout enabled ha jol emléxem... nem ott lehet a gondod?
Milyen kártya ez?
a legtutibb ha a kivánt kártya tulajdonosa kiolvassa radedittel, és elküldi neked...
Lammer
basszus
kösz
valaki?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

passz, nemtom..
Lammer
szeva Borg!
10esemre tucc választ adni esetleg?

Laalee
nemtudom miert szidja sok ember az atit
komolyan semmi gondom vele... igaz r7500 aiw van most a gepben, tehat nem 8500 as, de ismerosoknek sincs bajuk a 8500 al.
felrakom a drivert azt minden megy 😄 kb mint nvidianal, csak szebb kepminoseget kapok.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

na ez meg a másik
Lammer
Te én most is szopok a dzsiforccal, refreshfix under win2k,tweakerek a gamékho' De szerintem ez bármilyen kártyán minimum, hogy belõddd tökéletesre!
nem?

Lammer
Beindult a flém 😊
na akkor szemellenzõket félre úraim, hol lehet most Pure ATI nyolcezerötös kártyát kapni?
tvout legyen, de elég a 64RAM.
Kösz.

Evil
mivel meg nem volt ati kartyam csak abbol tudok kiindulni amiket haveroknal lattam 8500 el.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

mié ez nem igy van?

nemtom, per speciel fedobam az XP SP1-e, meg a 6166os legujabb hivatalos catalayst 2.3 és minden szöszmötölés nélkül megy minden. Csupán a refreshrateket lõttem egy tweakerrel, ennyi.
Evil
en ugy vagyok vele hogy berakom a kartyat es menjen minden vele a driverek szoszmotolese nelkul.
Persze nem vagyok anti ati fan ,en a minel alacsonyabb araknak szurkolok.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Nem tudom hogy vagy vele, de inkább fogadom el, ha egy kártya egy JÁTÉKBAN nyújt nagyobb teljesitményt optimalizálás révén, mintha egy kártya csupán drivercheat miatt egy TESZTprogram eredményeit hamisitja meg.
Evil
vagy a csiter radeon driverek q3 alatt 😊

Laalee
akkor meg nincs is kerdes 😄 vagy igen? 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Breki33
ezek brutto árak
de 8500-as már nem kapni
Hát, ugyan elég drága árakat irták mind2re, de szerintem a 8500-assal jobbn jársz. Hosszabb életû lesz mint egy Ti4200, még ha az a csiter detonatorai miatt többet is mutat 3dmarkban..
Breki33
Sziasztok
Most gondolkozom a regi Geforce2Mx-em lecserélésén

Szeretnék tanácsokat kérni melyik kártyesz a jobb az alábbiak közül:

Abit Siluro GF4 Ti4200 39.988 Ft
NVIDIA GeForce4 Ti4200 GPU
Grafikus mag órajel: 250 MHz
64 MB DDR RAM
API támogatás Microsoft OpenGL 1.3 és DirectX 8.X
HDTV / DVD playback támogatás
Integrált TV kimenet 1024 x 768 felbontás
Integrált DVI támogatás 1280 x 1024 felbontásig