Top 10 forumozók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
akkor leveszem addig
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
danke schöhn
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com