Top 10 forumozók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
amúgy meg kérdés, kinek mekkora a memória kapacitása 😊 a tied ezek szerint elég alacsony 😄
<#integet2>#integet2>
Tényleg hagyjuk már ezt.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
De látom neked nincs jobb dolgod..
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
ám én csak egy dátumot szeretnék kérni hogy mikor kérhetek majd hsz számot :-D
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!