Top 10 forumozók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Pepsi: 12965
REAL MADRID
gyökér
Ennyire gagyi?
Máshol ezt kiírja a rendszer, autoamtice.
De gagyi...
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
(nem flémeltem eleget 😞
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Tomika: 3636
REAL MADRID
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
REAL MADRID
Köszi!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
szabii98: 4301
REAL MADRID
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
REAL MADRID
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
REAL MADRID
most mennyi, moderátor urak?
köszönöm a választ<#smile>#smile>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
REAL MADRID
Grenzjager: 8796
REAL MADRID
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
nearo: 4073
REAL MADRID
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
REAL MADRID
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
REAL MADRID
Kérhetnék egy számot én is? ^^
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep