10494

3 HAVONTA LEHET HSZ. SZÁMOT KÉRNI, KÉRETIK BETARTANI.

• nf1
    htx
  • Loál János #3562
    4518
  • nf1
    nekem mennyi van Jánozs bá'?
  • jointeer
    htx!
  • hen-tes
    Nekem mennyi lesz holnap?
  • Loál János #3558
    41 múlva.
  • jointeer
    20k-t elértam már, kérdésem htx
  • mod
    HáTHX.
  • Takezó
    lál, cask kemenyen!4444
  • Loál János #3554
    6370
  • mod
    Hszeim számát megmondjátok. :-@
  • nyamiag #3552
    látom visszavettél ;c
  • prezi
    eltaláltad
  • Aquir
    Nézd, itt többféle fórum van, azokon belül pedig több topic :) Ezek nem véletlenül vannak így, és ha mondjuk az embert egy bizonyos téma érdekli, akkor a megfelelő topicba írja a mondandóját :) Offtopic-nak is hívják a topic adott témájától eltérő témát boncolgató kommenteket (pl. amit most csinálsz), ami nem túl jó =)
    Szóval annyi lenne csak a teendő hogy bemész egy megfelelő topicba (akár használhatod a praktikus kis keresőt itt jobb oldalt felül), megkérdezel egy moderátort, vagy ne adj isten beírod a csetbe amit kérdezni akarsz, bár ugye pár alapfogalommal illik tisztába lenni. Pl a ban az, amikor kirúgnak ò_ñ
  • Qwerty4
    Ok, értem, ha nem akarjátok többet nem nyaggatlak titeket a kérdéseimmel, főnleg ha nem is érdekel titeket
  • Gabesz amd64
    ha meg 2 darab buntit kapsz akkor megvan a bananod is :D
  • hen-tes
    Ebben a topikban senkit nem érdekelnek a kérdéseid. Menj a csetre és ott majd talán válaszolnak is.
  • Qwerty4
    nem akarok spammelni, sem offolni, csak idegesít ez a dolog hogy szórakoznak ezek rajtam, én csak feltettem egy kérdést és választ szerettem volna, ez olyan nagy bűn.Ebbe a topikba normálisan szerettem volna elbeszélgetni ezekről a dolgokról, de nem lehet, nem értem miért???
  • nf1
    befejezhetnéd már a szpemmelést/offolást, htx
  • Qwerty4
    na most már elegem van az ilyen te fajta bunkókból, jó lenne normálisan elbeszélgetni és nem ilyen ócska kérdéseket feltenni "hány éves vagy".
    ez téged árul el, hogy mennyire nagyképű vagy, 5 hét fórumozás után nem tudhat az ember mindent az itteni világról.
    Vagy normálisan válaszoljatok a kérdéseimre vagy sehogy, főnleg ne kérdéssel!!!
  • nyamiag #3543
    hány éves vagy
  • Qwerty4
    fantasztikus, ez már hihető szám és lehet igaz is
    És miért kussoljak????, sztem jó ha egy topik működik, minthogy semmi hsz ne érkezzen, legalább itt még tudatlanul kérdezgetek, hogy tudjak mindent amit érdemes megtudni az sg fórumáról.

for prezi:te is ahelyett hogy csodálkoznál elárulhatnád mi az banolás...

tanács:szerintem a fórumozók számára is nyilvánosságra lehetne hozni hogy hány hsz.-a van az emberkéknek az sg fórumon.Mondjuk a fórum főoldalán egy link ami ehhez a listához vezetne nagyon cool lenne.
  • prezi
  • hen-tes
  • Takezó
    371, psszt
  • nf1
    jóva' bazzeg csak mondam 1 számot, nem is vagyok mod -.-
  • Qwerty4
    ezt nem hiszem el, 5 hét alatt ennyit írtam, nnem 300 valami, én kb. annyira számítottam.???
  • nf1
    3712
  • Qwerty4
    na valamelyik moderátor elárulhatná hány hozzászólásom volt idáig.
    Please moderátorok!!!
  • hen-tes
    Hátez loál! :D
  • Qwerty4
    Látom Loál Jani csak a Gumiba moderátor, akárcsak te.Én csak a koronának hittem hogy azok a moderátorok, a csillagokat tudtam hogy az évet jelentik.

Ha moderátor vagy megnéznéd mennyi hsz.-om volt.

Kösz a felvilágosítást!
  • mukika
    1; a moderátorok látják, hogy hány hozzászólásod van. Hivatalos moderátorok listája

2; csillagok, koronák, stb, nem a moderátorokat jelzi. hanem hogy vip tag az illető. 5 csillag = 1 korona. és a csillagok a regisztrált időt jelzik. azaz akinek koronája van és egy csillagja az már az 6. éve tagja a fórumnak, akinek 1 koronája van az már 5. éve tagja a fórumnak... akinek 4 csillagja van az már 4. éve tagja a fórumnak. és így tovább.

szóval nem kicsit kevered a szezont a fazonnal. :]
  • Qwerty4
    nem tudom mi itt pontosan Loál János, de csak sejtem, ha tévedek valaki mondja meg, mert idáig nem válaszolt senki pontosan
    egyébként honnan tudja hogy kinek mennyi hozzászólása van?
  • mukika
    áááááááááááááááááááááááááááááááá

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddd

azt mondja kém moderátor :DDDDDDDDDDDdd
  • Qwerty4
    mi az hagy banolni?
  • prezi
    János banolni is tud és most mondta nekem hogy téged fog ha nem hagyod abba :||||||ww
  • Qwerty4
    ja tényleg Loál-lal mi a helyzet, hol van, ő egyébként ugy-e egy kém moderátor, nincs feltüntetve a korona mellette de az ugy-e?
    Vagy ha olvasod Jani te itt mi vagy pontosan?
  • prezi
    nem, loál janinak írtam... pfffff
  • Qwerty4
    hozzám szóltál?
  • prezi
    hagyjad már magad...