Top 10 forumozók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
kérek 1 számot, köszönöm elõre is
IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maximus4
57213

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

IMYke2.0.0.0
Én is kérhetek a nagy off közepette egy számot?
How many times I sent messages?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maximus4
Igen,az jó lenne😊

21344

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

kifli
Hogy ne csak offoljak, kérnék számot!

imyke: ezt se tudtam 😄
De ma is több lettem valamivel 😊
Maximus4
1325

ressy14
A hozzászólásaim számát szeretném kérni, és küldeném mindenkinek, aki szereti. Köszi

Dum spiro, spero.

IMYke2.0.0.0
😊)))

kifli
az oldalon nem klipp van, lealábbis nem az elõadókkal, csak gondoltam beírom, hogy én hol halottam elõször, azóta nevetnem kell, ha meghallom 😄
IMYke2.0.0.0
Én a zenérõl beszélek 😊
Akkoriban még azt sem tudtuk, hogy néznek ki azok, akik egy-egy számot elõadnak... 😊))
Sõt, sok szám valódi énekese nem is az volt, mint aki az elvétve elkészült klipeket tátogott, vagy az "élõ" koncerten a színpadon mozgott 😊))

kifli
elmondom énis, hogy hol ismerkedtem meg a zenével behatóbban, még általános iskolában 😄

nos, írjidevalamit.homo.com ezzel szivattuk egymást, hogy nézdmá, valaki csinált rólad, egy ilyen oldalt 😄
Figyelem, mert 18+ az oldal, és gusztustalan is 😊
IMYke2.0.0.0
Egyéni ízlésen nem vitatkozhatunk ugye, de az eredeti bizony kenterbe alázza az összes feldolgozását...
Egyszerûen egyik sem találja el azt a hangulatot, amit a szám sugallt akkoriban.

Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Kösz.

IMYke, én elõször a Danzel verzióval ismerkedtem, így az eredeti nem tûnik jobbnak, viszont hallottam már sokkal rosszabb feldolgozást is. 😄

IMYke2.0.0.0

Maximus4
3526

Fresh Duke
Én is szeretnék kérni egy számot, a Danzeltõl a "Like A Record"-ot.
Plusz a hozzászólásaim számát is kérném, ha szabad. 😊

Maximus4
7409

Büdös Bohóc
ken áj hev ö námbör?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

VWfan
kösz

SHADOWEYES7
125

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

VWfan
Számot kérnék...
Bár elég alacsony lesz.

Papa01
Értem, köszi a választ! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Maximus4
7926

Külön topikra bontva nem lehet megnézni.

Papa01
Sziasztok!

Meg tudnátok mondni, hogy mennyi a HSZ számom?
(Kivételesen azt is meg tudnátok mondani, hogy a Rise of Flight topic-ban mennyi hozzászólásom van? Köszönöm ! 😊 )
Köszönöm!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

köszi!

tigeroo
köszi 😄
Fresh Duke
Hm, úgy látszik nem posztolok eleget... 😊

Amúgy, köszönöm (mindkettõt)!

Efreet
Odacsap77 - 2250
Fresh Duke - 3371

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

rastaman
mi a bajod a d'n'b-vel? <#confused>

Fresh Duke
Egy szám jöhet ide is. De ne hogy mulatós vagy valami d&b legyen...

számot, plz! 😊

köszi
Efreet
32447

kérek szépen egy számT
Büdös Bohóc
XD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-.-

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Efreet
1 stat.

tigeroo
kérek 1 statot, köszönöm
Különc
<#eljen>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Maximus4
10468

Különc
Mondjátok meg mennyi pls, htx

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Effe88
<#nevetes1>jó kis próba volt<#nevetes1>

Efreet
Meg.

(7974)

😄DDDDDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

nearo
de szemét vagy, a végén még elhiszi 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Fresh Duke
9796

Fresh Duke
9794

Effe88
Megtudnátok mondani mennyi a HSZ számom?

Efreet
Fuss neki még egyszer úgy, mintha ismernéd az írásjeleket.