Top 10 forumozók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
stb.... 😄
Csak a sok idióta meg a sok okoskodó már fáj :S
gondolom jött a sok idióta és elkezdett versenyezni/flémelni
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Mivel az a neve hogy top 10 fórumozok......
elõre is THX
Hogy hogy X-szer lehet kérni csak hsz számokat? 😛
iért nem lehet 2X-szer monduk? 😛
Amúgy engem érdekelne mert most termelékeny üzemmódban vagyok XD
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
te pláne nem leszel.
ennyi.
off vége.
htx.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
csak télleg kiváncsi vagyok rá hogy mik az elvárások...de télleg...ti hogy lettetek moderátorok? 😄
(nem kell besérülni,probáltam vicces lenni xD)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Hanem hogy hol írják hogy mikell ahoz(csak érdekel de nem szeretnék az lenni)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
nekem csak egy kérdésem lenne...nem találtam meg sehol sem hogy hogyan lehetek moderátor...csak úgy érdekelne 😊
ON
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
láttam már ilyet<#wow3>#wow3>