Formatálás, particionálás
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
próbáld másik gépen lementeni az adataidat, ha fontosak és csináld meg azt a formatálást. utána partíciók létrehozása és telepítés.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
talán flopyról igen? vagy az mind1??
de én próbáltam win 96 SE CD-rõl de nem olvassa be<#pardon1>#pardon1>
Ha van win95 telepítõ CD-d + floppid ( win 98 telepítõ floppija is jó ) akkor indulj el arról és próbáld feltelepíteni ugyanoda a wint mint ahol volt. NE formázd le a winyót, igy elvileg megmaradnak a régi beállításaid is.
Ez win 98-cal legtöbbször mûködik, 95-tel már azért neccesebb.
Ez win 98-cal legtöbbször mûködik, 95-tel már azért neccesebb.
Sziasztok én avval a problémával fodulok hozzátok hogy a gépemen Windows 95-öm van és azt írja ki hogy: rossz rendszerlemez cserélje ki majd nyomjon meg egy gombot gondolom formatálni kell de a 98 SE programot nem olvassa be de Xp tuti nem megy kérlek segítsetek!<#email>#email>
Sajnos nem sikerûlt,...kétszer is végigfutattam a programot,...a CD-n levõ XP volt a forrás,...kijelöltem a fileket is,..DE...de mindig CSAK a jó vinyó filéit javitoota, hiába irtam ki az F meghajtót,...a gép csk az E-t csinálta,...Valami más megoldás kellene...JJjjaaaa következõt irja ki:
"A rendszer leiró nem tudja betölteni a c/SystemRoot/System323/Config/Softwaret
mert sérûlt, hiányzik,vagy bem irható......S ezt csinálta egyik napról a másikra!!Anélkûl, hogy történt volna vele malami.....
"A rendszer leiró nem tudja betölteni a c/SystemRoot/System323/Config/Softwaret
mert sérûlt, hiányzik,vagy bem irható......S ezt csinálta egyik napról a másikra!!Anélkûl, hogy történt volna vele malami.....
Köszönöm,....sikerûlt megtalálnom.....keve
Köszönöm szépen és holtalálhatom ezeket a progikat?? Egyébként rendszer visszaállitással is próbálkoztam,..de csak a "master"winchester állt vissza,amelyik inditotta a másikat is,..de a rossz meg sem mozdult.
próbáld meg a final recovery 1.4, vagy a badcopy pro programokkal. mindkettõ egyformán jó, én utóbbit preferálom.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
Üdv Uraim.."Haladó-Kezdõ" vagyok és közel a "nyögdíj"hoz. Van egy 60G-s
vincsim, amely egy alkalommal meggondolta magát és nem indul be. Jaaaa,..A vincsi mobil rackban van és rajta az XP, tehát önállóan mûköd,a gépben nincs másik vincsi.Azt irja ki, hogy...c0000218 hibajel és a ..wind.root...stb hiányzik, vagy megsérûlt. Ugyanakkor,ha melléje beteszek egy másik mobil rackben egy vincsit,...mert kettõ meghajtó van,...akkor a "saját gép"-ben látható a sérûlt vinyó is, bele is mehetek a programokba,...DE...de a sérûlt vinyó Outlook E.-be vagy a Micr.Off.Outlook-jába nem tudok bemenni,mert akkor mindiga jó vincsi Outl.-ja jön be az abban található levelekkel!! Nekem viszont a sérûlt és önállóan nem induló vinyóbeli levelekre lenne szükségem!!!
A kérdésem tehát,...hogyan férhetnék hozzá a sérûlt vincsibéli leveleimhez??....valamint a sérûlt vinyó tartalmának a megmentése, esetleges másolása a másikba. Továbbá,a winchester formatálása,FAT32 szerint,...mivel jelenled az NTS..szerint van formatálva. Válaszukat elõre is köszönöm. Keve...
vincsim, amely egy alkalommal meggondolta magát és nem indul be. Jaaaa,..A vincsi mobil rackban van és rajta az XP, tehát önállóan mûköd,a gépben nincs másik vincsi.Azt irja ki, hogy...c0000218 hibajel és a ..wind.root...stb hiányzik, vagy megsérûlt. Ugyanakkor,ha melléje beteszek egy másik mobil rackben egy vincsit,...mert kettõ meghajtó van,...akkor a "saját gép"-ben látható a sérûlt vinyó is, bele is mehetek a programokba,...DE...de a sérûlt vinyó Outlook E.-be vagy a Micr.Off.Outlook-jába nem tudok bemenni,mert akkor mindiga jó vincsi Outl.-ja jön be az abban található levelekkel!! Nekem viszont a sérûlt és önállóan nem induló vinyóbeli levelekre lenne szükségem!!!
A kérdésem tehát,...hogyan férhetnék hozzá a sérûlt vincsibéli leveleimhez??....valamint a sérûlt vinyó tartalmának a megmentése, esetleges másolása a másikba. Továbbá,a winchester formatálása,FAT32 szerint,...mivel jelenled az NTS..szerint van formatálva. Válaszukat elõre is köszönöm. Keve...
Üdv 😊
Azért arra is figyelj, hogy "saját magad alatt nem tudod a fát kivágni"
Vagyis ha a C:\-rõl adod ki C:\-re a format parancsot, nem fog sikerülni.
Ha biztosra akarsz menni, tégy egy Boot CD-t a meghajtóba és onnan sikerülni fog
Azért arra is figyelj, hogy "saját magad alatt nem tudod a fát kivágni"
Vagyis ha a C:\-rõl adod ki C:\-re a format parancsot, nem fog sikerülni.
Ha biztosra akarsz menni, tégy egy Boot CD-t a meghajtóba és onnan sikerülni fog
Start menû Futtatás menûpontjába írd be: format x:, ahol az x: helyére a megfelelõ meghajtó betûjelét kell írni.
Vagy Start menû/(Beállítások/)Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Számítógép kezelés/Tárolás/Lemezkezelés-nél kiválasztod a megfelelõ meghajtót, majd rajta jobb gomb, és a menûbõl válaszd ki a Formázás-t.
Vagy Start menû/(Beállítások/)Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Számítógép kezelés/Tárolás/Lemezkezelés-nél kiválasztod a megfelelõ meghajtót, majd rajta jobb gomb, és a menûbõl válaszd ki a Formázás-t.
Milyen vinyó, SATA?
Sziasztok!
Merevlemezt szeretnék formatálni,de nem tudom,h kellene!
Valaki tudna segíteni?
Merevlemezt szeretnék formatálni,de nem tudom,h kellene!
Valaki tudna segíteni?
format c: ha ezt beírod egy aktív partícióról semmi se történik (if winbõl cmd)
Recovery konzol
Bármilyen hihetetlen, de format c:
A A W98 feltelepítése után a Partition Magicot tegyük fel.Elõre meg kell tervezni,hány és milyen méret kell a vinyából.Ekkor gyorsan és gond nélkül megcsinálja a particióméreteket és a formattálást is elvégzi.Ezekután nem kavarjuk a méretezést mert minden szétmegy !Lényeg,hogy a W98 és a magic után ne legyen más program,kivéve a wincomm-ot.Azért mert minél kevesebb telepítés van,annál gyorsabban méretez-formattál!És újraindítja magát,erre ügyelni!!!Ha félig televan a vinya akárhol,akkor sem méretezünk! Amit beállítottunk,ottmaradunk!Mert ha nem,akkor új vinya és a többi...
Koszi, igazabol ettol a merevlemez masolgatastol akartam megkimelni magam, de a lenyeg vegulis, hogy: fo a biztonsag!!
Mondjuk egyben jó volt a progi. Egyik particióból elvenni, másikhoz hozzárakni...
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Én is inkább azt tudnám ajánlani, mint a kolléga. Hozz egy másik vinyót, adatokat átment, aztán fdisk-el oszd szét, ahogy szeretnéd, majd rendszer telepít, adatok visszaállít. Én is szívtam ezzel rendesen...
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
OKÉ! ezt nem irtad ,látod! 😊
akkor tapasztalat! Elméletben müködik! Gyakorlatban nem mindig!
Nekem egy 30Gb-os particiot baszott szét a partition magic, ugyaneza feladat végrehajása közben! Ismerösömnek egy 40 Gb-os vinyoja bánta!
HA szerncséd van megcsinálja, ha nincs, ugrott a cuccos! Javaslok iknább addig kölcsönkérni egy vinyot ,mentésre!
akkor tapasztalat! Elméletben müködik! Gyakorlatban nem mindig!
Nekem egy 30Gb-os particiot baszott szét a partition magic, ugyaneza feladat végrehajása közben! Ismerösömnek egy 40 Gb-os vinyoja bánta!
HA szerncséd van megcsinálja, ha nincs, ugrott a cuccos! Javaslok iknább addig kölcsönkérni egy vinyot ,mentésre!
http://deathfellows.hu/
A felreertes elkerulese vegett: Az unokatestverem Fules, csak az o neve maradt benn. Szoval nincs szemelyisegzavarom 😊
minek ehhez partition magic?
simán átmásolod.
Persze hogy megmaradnak! Feltéve hogy nem particionálod ujra a vinyodat!
simán átmásolod.
Persze hogy megmaradnak! Feltéve hogy nem particionálod ujra a vinyodat!
http://deathfellows.hu/
Kicsit lama kerdes, de gondoltam megkerdezem a tapasztalatokat, mielott belevagok, szoval:
Ha Partion Magic-kel atrakom a fontos holmijaimat mondjuk a D:-re es ezutan formatalom a C:-t (rendszert), hogy ujratelepitsem ra az oprendszert, akkor megmaradnak a D-re rakott fajljaim?
Elmeletileg igen, de gyakorlatban is?! 😊
Ha Partion Magic-kel atrakom a fontos holmijaimat mondjuk a D:-re es ezutan formatalom a C:-t (rendszert), hogy ujratelepitsem ra az oprendszert, akkor megmaradnak a D-re rakott fajljaim?
Elmeletileg igen, de gyakorlatban is?! 😊
← ElőzőOldal 3 / 3