Formatálás, particionálás

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsene
próbáld másik gépen lementeni az adataidat, ha fontosak és csináld meg azt a formatálást. utána partíciók létrehozása és telepítés.

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

talán flopyról igen? vagy az mind1??
de én próbáltam win 96 SE CD-rõl de nem olvassa be<#pardon1>
lck
Ha van win95 telepítõ CD-d + floppid ( win 98 telepítõ floppija is jó ) akkor indulj el arról és próbáld feltelepíteni ugyanoda a wint mint ahol volt. NE formázd le a winyót, igy elvileg megmaradnak a régi beállításaid is.
Ez win 98-cal legtöbbször mûködik, 95-tel már azért neccesebb.
Sziasztok én avval a problémával fodulok hozzátok hogy a gépemen Windows 95-öm van és azt írja ki hogy: rossz rendszerlemez cserélje ki majd nyomjon meg egy gombot gondolom formatálni kell de a 98 SE programot nem olvassa be de Xp tuti nem megy kérlek segítsetek!<#email>
Sajnos nem sikerûlt,...kétszer is végigfutattam a programot,...a CD-n levõ XP volt a forrás,...kijelöltem a fileket is,..DE...de mindig CSAK a jó vinyó filéit javitoota, hiába irtam ki az F meghajtót,...a gép csk az E-t csinálta,...Valami más megoldás kellene...JJjjaaaa következõt irja ki:
"A rendszer leiró nem tudja betölteni a c/SystemRoot/System323/Config/Softwaret
mert sérûlt, hiányzik,vagy bem irható......S ezt csinálta egyik napról a másikra!!Anélkûl, hogy történt volna vele malami.....
Köszönöm,....sikerûlt megtalálnom.....keve
Köszönöm szépen és holtalálhatom ezeket a progikat?? Egyébként rendszer visszaállitással is próbálkoztam,..de csak a "master"winchester állt vissza,amelyik inditotta a másikat is,..de a rossz meg sem mozdult.
arsene
próbáld meg a final recovery 1.4, vagy a badcopy pro programokkal. mindkettõ egyformán jó, én utóbbit preferálom.

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

Üdv Uraim.."Haladó-Kezdõ" vagyok és közel a "nyögdíj"hoz. Van egy 60G-s
vincsim, amely egy alkalommal meggondolta magát és nem indul be. Jaaaa,..A vincsi mobil rackban van és rajta az XP, tehát önállóan mûköd,a gépben nincs másik vincsi.Azt irja ki, hogy...c0000218 hibajel és a ..wind.root...stb hiányzik, vagy megsérûlt. Ugyanakkor,ha melléje beteszek egy másik mobil rackben egy vincsit,...mert kettõ meghajtó van,...akkor a "saját gép"-ben látható a sérûlt vinyó is, bele is mehetek a programokba,...DE...de a sérûlt vinyó Outlook E.-be vagy a Micr.Off.Outlook-jába nem tudok bemenni,mert akkor mindiga jó vincsi Outl.-ja jön be az abban található levelekkel!! Nekem viszont a sérûlt és önállóan nem induló vinyóbeli levelekre lenne szükségem!!!
A kérdésem tehát,...hogyan férhetnék hozzá a sérûlt vincsibéli leveleimhez??....valamint a sérûlt vinyó tartalmának a megmentése, esetleges másolása a másikba. Továbbá,a winchester formatálása,FAT32 szerint,...mivel jelenled az NTS..szerint van formatálva. Válaszukat elõre is köszönöm. Keve...
Üdv 😊
Azért arra is figyelj, hogy "saját magad alatt nem tudod a fát kivágni"
Vagyis ha a C:\-rõl adod ki C:\-re a format parancsot, nem fog sikerülni.
Ha biztosra akarsz menni, tégy egy Boot CD-t a meghajtóba és onnan sikerülni fog

Dj Faustus
Start menû Futtatás menûpontjába írd be: format x:, ahol az x: helyére a megfelelõ meghajtó betûjelét kell írni.

Vagy Start menû/(Beállítások/)Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Számítógép kezelés/Tárolás/Lemezkezelés-nél kiválasztod a megfelelõ meghajtót, majd rajta jobb gomb, és a menûbõl válaszd ki a Formázás-t.

Milyen vinyó, SATA?
Sziasztok!
Merevlemezt szeretnék formatálni,de nem tudom,h kellene!
Valaki tudna segíteni?
format c: ha ezt beírod egy aktív partícióról semmi se történik (if winbõl cmd)
Recovery konzol

Bármilyen hihetetlen, de format c:

A A W98 feltelepítése után a Partition Magicot tegyük fel.Elõre meg kell tervezni,hány és milyen méret kell a vinyából.Ekkor gyorsan és gond nélkül megcsinálja a particióméreteket és a formattálást is elvégzi.Ezekután nem kavarjuk a méretezést mert minden szétmegy !Lényeg,hogy a W98 és a magic után ne legyen más program,kivéve a wincomm-ot.Azért mert minél kevesebb telepítés van,annál gyorsabban méretez-formattál!És újraindítja magát,erre ügyelni!!!Ha félig televan a vinya akárhol,akkor sem méretezünk! Amit beállítottunk,ottmaradunk!Mert ha nem,akkor új vinya és a többi...
Marcell
Koszi, igazabol ettol a merevlemez masolgatastol akartam megkimelni magam, de a lenyeg vegulis, hogy: fo a biztonsag!!

G. Joe
A tapasztalat beszél 😊)))

http://deathfellows.hu/

Morpheus
Mondjuk egyben jó volt a progi. Egyik particióból elvenni, másikhoz hozzárakni...

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Morpheus
Én is inkább azt tudnám ajánlani, mint a kolléga. Hozz egy másik vinyót, adatokat átment, aztán fdisk-el oszd szét, ahogy szeretnéd, majd rendszer telepít, adatok visszaállít. Én is szívtam ezzel rendesen...

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

G. Joe
OKÉ! ezt nem irtad ,látod! 😊
akkor tapasztalat! Elméletben müködik! Gyakorlatban nem mindig!
Nekem egy 30Gb-os particiot baszott szét a partition magic, ugyaneza feladat végrehajása közben! Ismerösömnek egy 40 Gb-os vinyoja bánta!
HA szerncséd van megcsinálja, ha nincs, ugrott a cuccos! Javaslok iknább addig kölcsönkérni egy vinyot ,mentésre!

Marcell
A felreertes elkerulese vegett: Az unokatestverem Fules, csak az o neve maradt benn. Szoval nincs szemelyisegzavarom 😊

G. Joe
minek ehhez partition magic?
simán átmásolod.

Persze hogy megmaradnak! Feltéve hogy nem particionálod ujra a vinyodat!

Marcell
Kicsit lama kerdes, de gondoltam megkerdezem a tapasztalatokat, mielott belevagok, szoval:
Ha Partion Magic-kel atrakom a fontos holmijaimat mondjuk a D:-re es ezutan formatalom a C:-t (rendszert), hogy ujratelepitsem ra az oprendszert, akkor megmaradnak a D-re rakott fajljaim?
Elmeletileg igen, de gyakorlatban is?! 😊

← ElőzőOldal 3 / 3