93
Quake 3 arena / Urban Terror /
-
Frenky #93 Hi! Most néztem az oldalt: UrbanTerror és látom, hogy kiadtak egy nagy frissítést. Most szedem, remélem jó lett. Valaki gammázik még ezzel a játékkal?
Üdv.UrbanTerror.HU -
valakivagyok7 #92 Látom elég rég volt itt hozzászólás, de azért leírnám, hogy ez szerintem egy klasz játék.És hogy szoktak magyarok játszani vele. Vannak magyar szerverek is. Meg sok szép, jó pálya:) -
McKenzies #91 Szevasztok!
Kihalt ez a forum... vannak meg magyarok akik jatszanak? -
Frenky #90 Hi! Senki nem gammázik az UrT.-al? hmmm -
Frenky #89 Hello! Hááát itt régen volt komment
Feltettem én is újra a játékot és találtam korrekt szervereket is,
ahol csapatjáték van! Az egyik jó pálya, de_dust2
Magyar "PLÉJEREK" játszanak ezzel a gammával? Írjátok meg....
-
#88 Ellenem még nem használtak csalást, a wallhack-nél (amivel átlátsz a falon), jobb a füles sztem. :P
Egybkt mivel quake motoron fut, lehet hogy át tudom tenni rá a quakes cheatjeimet... bár nemhinném :D -
DavJan #87 Helló mindenkinek,nemrég elkezdtem játszni az Urban Terror-t,jó kis játék,nekem jobban bejön mint a Counter Strike.Arra lennék kiváncsi,hogy ebben a játékban is vannak csalások?Mert nem jön hogy elhigyem azt,hogy sokszor egy fél tárat ki kell lőjek ahoz,hogy az ellenfél padlót fogjon(az IMI Negev-el)Azt láttam a youtube-on,hogy van olyan csalás hogy átlátsz a falon,meg irányitott célzás...Ne értsetek félre becsület szóra hogy soha nem fogom használni ezeket,én a többi játékhoz sem használtam és nem is fogok csalást...csak nagyon idegesitő.Lehet ellene valamit tenni? -
#86 Hello!
Szokott még ide lenézni valaki?
Mert lenne egy kis problémám a játékkal, remélem tud vki segíteni :S -
#85 szimpatikus, ha tudsz rola vmit majd szolj. -
#84 +kukkantom. -
#82 lássuk is. -
#81 oks, akkor majd betolom :))) -
#80 Még mindig nagyon jo ez a játék,....simán alázza a mostanában megjelent katonai fps-eket sok mindenben...(grafikátol eltekintve). -
#79 up -
#78 dehogynem, ha velünk akarsz játszani akkor told be az arcod a deathfellows csatira, akkor esetleg megtudod hogy merre bénázunk. -
#77 na mikor gém? :)
ma se volt semmi... -
#76 lesz neted? :P -
#74 upp! -
#72 somagok: küldött = 39, fogadott = 20, elveszett = 19 (48% veszteség)
Ez nem egy külföldi szerver. Ez a DNS-em. Erröl ennyit. -
#70 Ne érezd magad egyedül, egész hétvégén 7k-val szivok. Ut2k3 kilöve.. Marad az UrT.
MEg a Connection Interrupt, Made by HDSNET. -
#69 lol, kissé feszül vagyok mostanában amiért 5 k a netem, de azis connecton interruptedes 30 secenként és még a számat is elkenik rendesen ebbe a gaméba...
(ezért lehet hogy minden mondatomban ott egy buzi, vagy bazmeg) -
#68 vagy akkora van , mint neked...:)))
-
#67 játékban is lassabbak az új driverek, de nincs alternativa (új játékokkal hibáznak a régi driverek), mert szar játszani texturehibás játékokkal, mikor pl a katonának nincs arca -
#65 ja hát igen.... nekem eddig 3dmarksban, a 40.72-es volt a legnyerőbb, mondjuk nekem nem igazán voltak grafhibás élményeim... eddig :)
de most már fenn van az új driver :) -
#64 Bocs,nem ebbe a topicba szántam
HI-HI -
#63 Sziasztok.Honnnan kaphatnám le a gamát?Nagyon érdekelne.
Szívesen sms-nék,de nem igazán vágom hol...
Köszi -
#62 igyvan, új drájvereket kell használni, még ha lassabbak is, mint a régebbiek, de legalább nem lesznek grafikabeli hibák (texture, stb...).
Pl gef4200 nél a 40.72 sokkal gyorsabb nekem, mint az újabbak, de sok game hibázik vele, úgyhogy el kell dönteni, hogy gyors legyen, vagy grafhibás -
#61 Kár vitázni, mert én vagyok ebbe a játékban a leglámább, pláne mikor fél percenként connection interrupted-em van -
#60 kész vagyok! :) :) :) :)
mehetek meghalni! :) -
#58 Igyekezz, hogy estére már lelöhesselek :P -
#57 thx!
próbálkozom. (bár a driver eddig jó volt mindenhez, és ez sem egy nagyon új játék, de egy próbát megér! :) ) -
#55 egyébként mindden játékban nálam jönnek elő ezek a bugok...
Splinter Cell-el sem tudok játszani a bug miatt.... patch sem segít... -
#54 Igenis főnök!
:D -
#53 na gatyát felkötni, q3 cd-t megkeresni, mindent ujra felinstallálni...grrrrrrrrr.....nem huzni az idöt :P -
#52 örömmel jelentem hogy már a q3 menüjét sem látom...
és persze reinstallálnám, de a cd-m meg nincs meg :(
szal úgy néz ki, én ezzel nem fogok játszani... :( -
#51 elvileg nem.
-
#50 ugye a q3-ad nem rippelt? -
#49 próbáltam linkkel is meg a q3-ból is de mintha ütközne a textura vmivel...
találtam vmi troubleshooting-ot ott azt írták ez lehet a gondd, (hogy ütközik) és az a teendő hogy a nem point release-es pak-okat ki kell szedni, ezt is megpróbáltam de nem nagyon változott semmi. (ha a pak0-t szedem ki akkor el se indul :) )
mik a point release pak-ok? (csak hogy jókat szedtem-e ki)
+vagy szedjem le a telepítő exe-t és ne másolgassak? -
#48 wtf?
hogy inditod?
Probáld ugy ,hogy inditod a q3-at majd abban a mod menüben ott van az urban terror, és azt load! -
#47 löttük, a df név rémlik ugye? :P