45
WindowsCommander
-
KISTUJA #45 hello
lenne egy kérsésem. én is letöltöttem egy progig egyesítettem a darabolt részeket és egy out file lett belőle. Az előző F3-as megoldás nem jött be. Szerintem cd kép de sem az Alcohol sem a deamon tools nem fogadja el. Mit csináljak vele:)? -
blackgamer #44 az nem megy, talán valami új rar.exe fájlt kell neki megadni? -
#43 fájl menü kicsomagolás??? -
blackgamer #42 mit kell tenni hogy rar fájlokat is kicsomagoljon? csak belenézni enged -
#41 Ez is szép meg jó, thx :) -
#40 Szep meg jo ez a Plugin oldal, de azert en inkabb ezt ajanlanam : http://clubtotal.free.fr/ -
#38 Több plugin is készült wincmd-hez, amivel lehet ilyet csinálni (diskdir, catalog stb.)
innen le lehet őket tölteni:
http://www.ghisler.com/plugins.htm
vagy (ha egy teljesen egyszerű megoldás is elég)
Beállítások / Általános beállítások / VEGYES fül / Gyorsbillentyűk beállítása
itt bizonyos billentyűkombinációkhoz más és más dolgokat rendelhetsz, nézd meg, elég terjedelmes a lista :)
pl. SHIFT + F4 = cm_CopyNamesToClip
Ezt állítsd be, és kész is vagy. Innentől kezdve ha bármit kijelölsz (fájlok, könyvtárak - akár vegyesen is), és nyomsz egy SHIFT + F4-t, kiteszi a nevüket vágólapra, bárhova beillesztheted.
----------------------------------------
Harder | www.gyik.com | először keress (hogyan?) ... http://www.gyik.com/smilies/vegyes1/dance1.gif -
#37 totalcmd vel le lehet menteni egy adott konyvtar tartalmat egy szoveges file ba? -
#36 Nyomj az out fájlra egy F3-t, általában az első pár sorban vhol benne van, hogy mi a fájl típusa. Ha megvan, egyszerűen csak nevezd át a fájlt.
----------------------------------------
Harder | www.gyik.com -
shabba #34 Ctrl+F-el előhozott FTP listnél, ha lekéred szerkesztésre az FTP adatait akkor ott van a passzív módra vonatkozó checkbox is. -
#33 hol állítom be a passzív módot wincommanderbe? -
onkelz #32 Az 5.5 es az 5.50 ugyanaz.Nem sok valtozas van,ini file szerkesztes meg egy ket baromsag,amit tuti nem fogsz hasznalni.De azert jo:-) -
#31 Most kiadták a Total Commander 5.5-öst és az 5.50-et. szentem mindkettő ugyanaz. vagy nem??
Mivel tudnak többet mint az 5.11-es? -
#30 Windows Commander-ből - a trade mark és copyright jogok miatt - Total Commander lett.
(egy újszülöttnek minden új..) -
Borg #28 mér, melyik nem tudta? -
shabba #26 #13-ba beírták hol keress, annyira nem lehet nehéz beírni hogy windows commander 5.11. De a kedvedért http://astalavista.box.sk/cgi-bin/robot?srch=windows+commander+5.11
Amióta benne van az FTP a WC-ben - talán 4.0 óta - azóta benne van az FTP resume is. Folytatni egyébként csak ott tudsz ahol ezt a szerver engedi, szóval a cliensnek ehhez nem sok köze van. -
#24 Nem én kezdtem :-P -
#22 köszi
a hasonló okosságokat lehet mellőzni -
#19 ehh, ez megint hitvita lesz... -
#18 Láttál már te Windows Commandert? Szerintem nem sűrűn... :) -
#17 Eddig nem mondtál olyat amit ne tuna a wincomander, bár nem tul részletesen irtad le :) -
#16 nézzétek meg a 1704-est pl. aztán mindjárt láátjátok
egy-két pl.
-pluginok
-megjegyzések
-szinek
beépített editor, viewr, megjegyzi hol tartottam a fileban
na meg majd még gondolkodm -
#14 miért? mit tud a far? -
bRaZiL #13 cracks.am
astalavista.box.sk
Itt keress rá, tuti hogy találni fogsz! -
#12 a wc fejlesztői egyszer megnézhetnék mit tud a far manager, és azt mind be is építhetnék. én lennék a legboldogabb -
TomBond #11 Mi a külömbség az 5.10 és az 5.11 között?
Tudja valaki? -
[Walaki]D`Lair #10 Nekem eredeti a WC-m. De azt a kis filet (wincmd.key) Bármelyikhez használhatjátok. Én már a 3.52-es óta használom így. -
#8 dánkesőn -
#6 5.11 crack erdekelne... -
TomBond #5 Köszi megvan csak béna voltam!
:-D
-
TomBond #4 Azt hol kell nem találom sehol?
-
#3 Kapcsold be a passzív módot az ftp connection properties-ben! -
TomBond #2 Olyan gondom van a WinCmd-vel hogy amikor az FTP-re szeretnék belépni kiírja hogy LIST és onnan nem hajlandó mozdulni.
Kérem segítségeteket!
-
TomBond #1 Hi!
Ide lehet írni minden ezzel a programmal kapcsolatos kérdést!
Csak rajta!