Law and Order: Dead on the Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mert nálam is jelentkezett.
De azért kössz!!! Majd megoldom valahogy.
vagy valami ilyesmit.
Nekem a sima 3 cd DEviAnCE ISO van meg es gond nelkul fell ment... igaz a XP-em is agyon van tuningolva😊
sorry....magánügy....
de ha meglesz.....😊)))
De figyelj lehet az a baj hogy mi daemonnal probaltuk es nem irtuk ki,vagy te kiirtad?
Amúgy én másfél éve WIN98SE-t használok. Vajh, miért??? 😊)
Nekem siman fel ment nekem XP-em van es semmi gondot nem tapasztaltam csak hogy ha tul gyorsan valtom a cselekvest akkor egyszer lefagyot.
A jatek magaban jonak nez ki de tul nehez.
Ugyertem ha egy dolgot elbaszol az egesz jatekot elbasztad.
Ugyertem az elejen ha nem kered meg a hapekot hogy tolja el a kocsijat akkor nem lehet megtalani egy darabka papirt es ugy nem lehet eljutni a ceghez.
A baj az hogy ha egyszer kihalgatal egy tanut akkor tobbet nem halgathatod ki. Es eszt akarom kideriteni hogy lehet e tobszor is kihalgatni valakit.
Mert igy juuj de nehez. A cegnel is a negert kuhalgatam es ha nem jol kerdezel akkor nem aruja el a csaj cimet es akkor eleve mar nem tudom mit kell cisnalni.
Meg a baj az is hogy osze lehet szedni oszesen 30 dolgot a tethelyrol ilyenek hogy ragogumi meg elfustolt cigi meg szemetet es el kell kudeni laborba de ha tul sokat kuldok nem csinajak meg igy meg honnan tudgyam mi a jo es mi a nem jo?
Nagyon nehez igy jaccani es en meg is untam folyton az elejetol kezdeni😞
Valaki tuljutott mar az elso reszen?
Elarulna nekem valaki hogy a parkban van oszetepett nevjegykartya. Na most en annak nem talalom pont aszt a reszet ami kozepre kerul. Elarulna valaki hogy az hol van? Tudtomal 5 darabol all az egesz.
, es csak 640*480 as felbontast tud kezelni!
`Take a look to the sky just before you die`
Én WIN98SE-t használok. Gammáknál tuti nyerõ ez az oprendszer. Igaz, ezt, amirõl a topic is szól még nem töltöttem le.
fucko....várj pár napot.....a GCW-n csak kijön egy crack!
`Take a look to the sky just before you die`
Nem tudom elhinni hogy nem lehet vmit vele csinalni hogy menjen.Baze leszedtem a 3cdt erre itt szaraxok vele.😞(