Law and Order: Dead on the Money

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Nem mert nem eri meg hogy legyen. higy nekem ez a jatek olyan hogy ha nem sorba csinaod a dolgokat siman veszitettel de a gep nem szolt hogy masr semmit se tudsz csinalni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Na de megoldás az van?
Sephi
Nem ri meg jaccani mert egy nagy fos

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Van végül valami megoldás erre a runtime error-ra?
Mert nálam is jelentkezett.
Sephi
Es mar alapbol egy patchet nem telepites elott kell hasznalni szal 😊))

Hat nem eppen installhibat fixel de hatha 😊)

Sephi
Angol

sephi, magyar, vagy angol xp van fent?
Sorry ghost. Dolog volt. Mennem kellett!
De azért kössz!!! Majd megoldom valahogy.

Sephi
Igen nekem mage van. Bin es Cue file. Daemon tools al remekul mennek

nekem azt irja a fatal error utan hogy: ++c virtual runtime error
vagy valami ilyesmit.

Bocsi anee de vmi 300 mega helyem volt ami meg swapre se eleg es ugygondoltam inkabb a vadaszos jatekot hagyom meg neked😉

Sephi
De nektek mit ir ki?

Nekem a sima 3 cd DEviAnCE ISO van meg es gond nelkul fell ment... igaz a XP-em is agyon van tuningolva😊

fasza vagy:-):-(
Majd ha rajosztok hogy kell installani en leszednem toled mer felbaszta az agyam es töröltem.😊(

Sephi
Majd akkor fogom jaccani ha rajotem hogy lehet ujra kihalgatni valakit. Ha meg nem lehet akkor kesz letorlom. Nem fogom en mindig ujra kezdeni a jatekot ha veleltelnul mast kerdezek...

gyerekek..nekem még 1 bájt sincs a gammából.
sorry....magánügy....

de ha meglesz.....😊)))

Akkor meg megannyira se teszek fel xp-t.
De figyelj lehet az a baj hogy mi daemonnal probaltuk es nem irtuk ki,vagy te kiirtad?

maga 1 úr!😊))

Bakker. Legalább egy mûködö eftépét mondajtok...de egy 1:1-est. Bár DC-n látnám valahol. De akkor is meglesz, ha megöregszem, akkor is. 😊))

Amúgy én másfél éve WIN98SE-t használok. Vajh, miért??? 😊)

Hat azer xpt nem rakok hogy megnezzem fõleg hogy igy lehuztad.Azalapjan amit irtal elegge elbasztak.

Sephi
Gyerekek...

Nekem siman fel ment nekem XP-em van es semmi gondot nem tapasztaltam csak hogy ha tul gyorsan valtom a cselekvest akkor egyszer lefagyot.

A jatek magaban jonak nez ki de tul nehez.
Ugyertem ha egy dolgot elbaszol az egesz jatekot elbasztad.

Ugyertem az elejen ha nem kered meg a hapekot hogy tolja el a kocsijat akkor nem lehet megtalani egy darabka papirt es ugy nem lehet eljutni a ceghez.

A baj az hogy ha egyszer kihalgatal egy tanut akkor tobbet nem halgathatod ki. Es eszt akarom kideriteni hogy lehet e tobszor is kihalgatni valakit.

Mert igy juuj de nehez. A cegnel is a negert kuhalgatam es ha nem jol kerdezel akkor nem aruja el a csaj cimet es akkor eleve mar nem tudom mit kell cisnalni.

Meg a baj az is hogy osze lehet szedni oszesen 30 dolgot a tethelyrol ilyenek hogy ragogumi meg elfustolt cigi meg szemetet es el kell kudeni laborba de ha tul sokat kuldok nem csinajak meg igy meg honnan tudgyam mi a jo es mi a nem jo?

Nagyon nehez igy jaccani es en meg is untam folyton az elejetol kezdeni😞

Kedves sephi elsonek te aruld mar el hogy sikerult elinditani mert nekem meg mindig itt figyel a vinyon a cue/bin de nemtok installalni.😞(

Sephi
Jo a gama.

Valaki tuljutott mar az elso reszen?
Elarulna nekem valaki hogy a parkban van oszetepett nevjegykartya. Na most en annak nem talalom pont aszt a reszet ami kozepre kerul. Elarulna valaki hogy az hol van? Tudtomal 5 darabol all az egesz.

Alapbol 3cd.

gergou
Azt irjak a gamerol, hogy 2d-s, es csak 640*480 as felbontast tud kezelni!

`Take a look to the sky just before you die`

Megneztem de akik irtak sztem mind eredetivel jatszanak mert ott szo nem esik olyasmirol hogy install hiba lenne.

Hat akkor csak a install fixes megoldas marad,bar nemertem hogy adhatjak ki a crackelõ sracok ugy a kezukbol hogy nem is lehet felinstallalni szal leht csak en lamaztam.Ghost in goblin:te amugy meg is nezted hogy fel tudod e installalni?

létezik olyan hogy rip....és azok mentek:-)
Sephi
szerintem is

Akkor Anee elmondhatna mit csinalt neki hogy ment.

a gamershell-en jók a szkrínshótok.....de a Zelen....micsodánál...szarok..lehet, hogy szívok vele?

Haat en csak annyit mondok hogy nalam 10 percet ment a gepen aztan a süllyesztõbe ment.

Csak azt lattam hogy van tobb install fix is jatekokhoz es igy 1ertelmu hogy a lawhoz is kiadnak 1et mert ennek is install bugja van.Miet neked se installalja fel?

Mi?? Olyan szar a Zelenghorn? Naneeee..nincs nekem ennyi helyem feleslegesen a munkatársam gépén. 😊)) Ezt a LAWot meg még nem látom DC-n.

Most neztem a gcw-t es rajottem hogy egy sima install fix kell.Szal tenyleg varni kell par napot.

Ugylesz.Lehet te nem ugy leszel vele de az a zelenghorn ritka szar egy jatek.

Ááá, most jön a Zelenhorn 3CD..ez is kaland.

Én WIN98SE-t használok. Gammáknál tuti nyerõ ez az oprendszer. Igaz, ezt, amirõl a topic is szól még nem töltöttem le.

fucko....várj pár napot.....a GCW-n csak kijön egy crack!

Szeva anee!Es nemtudod mit kene csinalni hogy menjen?Vagy neked alapbol ment?Majd a tljert eljohetnel igazan meg a cabelasert ha meg kell ha nem kell szolj mert rendesen foglalja a helyet😊

ez érdekes nekem mûködött az összes.
Nemhiszem hogy 2ds lenne mert en neztem par videot belole es nem ugy nezett ki.

gergou
Egyetlen gondom, hogy nem lehet igazan eldonteni a kepek alapjan, hoy 2d sek-e a hattrerk, mert ha igen, engem elfelejteht....

`Take a look to the sky just before you die`

http://www.gamegirlz.com/screenshots/laworder.shtml

Nem tudom elhinni hogy nem lehet vmit vele csinalni hogy menjen.Baze leszedtem a 3cdt erre itt szaraxok vele.😞(

I.C.ram
Valaki tud WEB-címet adni, ahol screeneket nézhetnék?
Sikerult vkinek feltenni?

Nem törlöm le hatha vki talal megoldast.

most neztem meg a legujabbal 3.17 de azzal se jo

nekem a 3.16os van,annal ujjabb van?

legújabb Dameon-nal próbáltad már?

Huh.......nekem most alig van helyem.....pláne, ha rossz törés...😞((

Oldal 1 / 2Következő →