75
Law and Order: Dead on the Money
  • Sephi
    Nem mert nem eri meg hogy legyen. higy nekem ez a jatek olyan hogy ha nem sorba csinaod a dolgokat siman veszitettel de a gep nem szolt hogy masr semmit se tudsz csinalni.

• ceas
    Na de megoldás az van?
  • Sephi
    Nem ri meg jaccani mert egy nagy fos
  • ceas
    Van végül valami megoldás erre a runtime error-ra?
    Mert nálam is jelentkezett.
  • Sephi
    Es mar alapbol egy patchet nem telepites elott kell hasznalni szal :)))
  • fucko
    Hat nem eppen installhibat fixel de hatha :))
  • Sephi
    Angol
  • genya
    sephi, magyar, vagy angol xp van fent?
  • M.A.D.
    Sorry ghost. Dolog volt. Mennem kellett!
    De azért kössz!!! Majd megoldom valahogy.
  • Sephi
    Igen nekem mage van. Bin es Cue file. Daemon tools al remekul mennek
  • fucko
    nekem azt irja a fatal error utan hogy: ++c virtual runtime error
    vagy valami ilyesmit.
  • fucko
    Bocsi anee de vmi 300 mega helyem volt ami meg swapre se eleg es ugygondoltam inkabb a vadaszos jatekot hagyom meg neked;)
  • Sephi
    De nektek mit ir ki?

Nekem a sima 3 cd DEviAnCE ISO van meg es gond nelkul fell ment... igaz a XP-em is agyon van tuningolva:)
  • Anee
    fasza vagy:-):-(
  • fucko
    Majd ha rajosztok hogy kell installani en leszednem toled mer felbaszta az agyam es töröltem.:)(
  • Sephi
    Majd akkor fogom jaccani ha rajotem hogy lehet ujra kihalgatni valakit. Ha meg nem lehet akkor kesz letorlom. Nem fogom en mindig ujra kezdeni a jatekot ha veleltelnul mast kerdezek...
  • M.A.D.
    gyerekek..nekem még 1 bájt sincs a gammából.
    sorry....magánügy....

de ha meglesz.....:))))
  • fucko
    Akkor meg megannyira se teszek fel xp-t.
    De figyelj lehet az a baj hogy mi daemonnal probaltuk es nem irtuk ki,vagy te kiirtad?
  • M.A.D.
    maga 1 úr!:)))
  • M.A.D.
    Bakker. Legalább egy működö eftépét mondajtok...de egy 1:1-est. Bár DC-n látnám valahol. De akkor is meglesz, ha megöregszem, akkor is. :)))

Amúgy én másfél éve WIN98SE-t használok. Vajh, miért??? :))
  • fucko
    Hat azer xpt nem rakok hogy megnezzem főleg hogy igy lehuztad.Azalapjan amit irtal elegge elbasztak.
  • Sephi
    Gyerekek...

Nekem siman fel ment nekem XP-em van es semmi gondot nem tapasztaltam csak hogy ha tul gyorsan valtom a cselekvest akkor egyszer lefagyot.

A jatek magaban jonak nez ki de tul nehez.
    Ugyertem ha egy dolgot elbaszol az egesz jatekot elbasztad.

Ugyertem az elejen ha nem kered meg a hapekot hogy tolja el a kocsijat akkor nem lehet megtalani egy darabka papirt es ugy nem lehet eljutni a ceghez.

A baj az hogy ha egyszer kihalgatal egy tanut akkor tobbet nem halgathatod ki. Es eszt akarom kideriteni hogy lehet e tobszor is kihalgatni valakit.

Mert igy juuj de nehez. A cegnel is a negert kuhalgatam es ha nem jol kerdezel akkor nem aruja el a csaj cimet es akkor eleve mar nem tudom mit kell cisnalni.

Meg a baj az is hogy osze lehet szedni oszesen 30 dolgot a tethelyrol ilyenek hogy ragogumi meg elfustolt cigi meg szemetet es el kell kudeni laborba de ha tul sokat kuldok nem csinajak meg igy meg honnan tudgyam mi a jo es mi a nem jo?

Nagyon nehez igy jaccani es en meg is untam folyton az elejetol kezdeni:(
  • fucko
    Kedves sephi elsonek te aruld mar el hogy sikerult elinditani mert nekem meg mindig itt figyel a vinyon a cue/bin de nemtok installalni.:((
  • Sephi
    Jo a gama.

Valaki tuljutott mar az elso reszen?
    Elarulna nekem valaki hogy a parkban van oszetepett nevjegykartya. Na most en annak nem talalom pont aszt a reszet ami kozepre kerul. Elarulna valaki hogy az hol van? Tudtomal 5 darabol all az egesz.
  • fucko
    Alapbol 3cd.
  • gergou
    Azt irjak a gamerol, hogy 2d-s, es csak 640*480 as felbontast tud kezelni!
  • fucko
    Megneztem de akik irtak sztem mind eredetivel jatszanak mert ott szo nem esik olyasmirol hogy install hiba lenne.
  • fucko
    Hat akkor csak a install fixes megoldas marad,bar nemertem hogy adhatjak ki a crackelő sracok ugy a kezukbol hogy nem is lehet felinstallalni szal leht csak en lamaztam.Ghost in goblin:te amugy meg is nezted hogy fel tudod e installalni?
  • Anee
    létezik olyan hogy rip....és azok mentek:-)
  • Sephi
    szerintem is
  • fucko
    Akkor Anee elmondhatna mit csinalt neki hogy ment.
  • M.A.D.
    a gamershell-en jók a szkrínshótok.....de a Zelen....micsodánál...szarok..lehet, hogy szívok vele?
  • fucko
    Haat en csak annyit mondok hogy nalam 10 percet ment a gepen aztan a süllyesztőbe ment.
  • fucko
    Csak azt lattam hogy van tobb install fix is jatekokhoz es igy 1ertelmu hogy a lawhoz is kiadnak 1et mert ennek is install bugja van.Miet neked se installalja fel?
  • M.A.D.
    Mi?? Olyan szar a Zelenghorn? Naneeee..nincs nekem ennyi helyem feleslegesen a munkatársam gépén. :))) Ezt a LAWot meg még nem látom DC-n.
  • fucko
    Most neztem a gcw-t es rajottem hogy egy sima install fix kell.Szal tenyleg varni kell par napot.
  • fucko
    Ugylesz.Lehet te nem ugy leszel vele de az a zelenghorn ritka szar egy jatek.
  • M.A.D.
    Ááá, most jön a Zelenhorn 3CD..ez is kaland.

Én WIN98SE-t használok. Gammáknál tuti nyerő ez az oprendszer. Igaz, ezt, amiről a topic is szól még nem töltöttem le.

fucko....várj pár napot.....a GCW-n csak kijön egy crack!
  • fucko
    Szeva anee!Es nemtudod mit kene csinalni hogy menjen?Vagy neked alapbol ment?Majd a tljert eljohetnel igazan meg a cabelasert ha meg kell ha nem kell szolj mert rendesen foglalja a helyet:)
  • Anee
    ez érdekes nekem működött az összes.