Haláleset - mit tennél?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
énis elvesztettem apámat 9 éve
nehéz volt nagyon
egyedül meredtunk anyámmal, tesómmal.
Utána nagyon nehéz volt, fõleg a rá következõ 3 évben,
és most is eszembe jut apám, minden áldott nap gondolok rá.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Hát mondhatom szörnyû volt, köpni, nyelni nem tudtam.
Nagyon jóban voltam vele.
Azóta is átkozom azt a napot (születés napom) mert nem maradt következmények nélkül. Kicsit fura, hogy ezek miatt aggódom, és nem a nagymamám miatt, de abba bele lehet törõdni.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
anyu ma rosszul lett és nem vagyok ott, nem tudom mit tehetnék, marad a telefon meg a szorongás...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
na de minek ilyen szomorkás topic ? örülni kell inkább a gyermekáldásnak .. az újszülött úgyse tudja mi vár rá!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Mert mivan ha holnap meghal mondjuk anyukánk?
Vagy bárki más aki legalább ilyen fontos nekünk... Ha megcsapja az embert a bánat szele, nem fog e még nagyobbat csapni rajta mikor tényleg bekövetkezik a dolog? Hogyan lehet majd "túlélni" egy ilyen dolgot?
\"Life is around you and in you.\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
2x annyi gyógyszert szedsz, és pont kétszer unod meg a nyomorult életed.
Sztem ez nem jó üzlet a dupla fiatalkorért...
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
ez nagyon igaz és nagyon krály beszólás
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
"Miért könnyeztek? Azt hittétek, halhatatlan vagyok? " - XIV. Lajos, 1715
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
teljesen ok, ha nem tudsz mit mondani, és nem is lehet semmit.
csocso: biztos vagy abban, hogy jobb lesz hosszabb ideig élni? jobban megszeretsz, sokkal inkább ragaszkodsz valakihez vagy valakikhez, aki elõbbutóbb úgyis meg fog halni, vagy te fogsz, és akkor az neki lesz nagy szenvedés... önmagadnak, vagy másnak akarsz rosszat?
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
és ezt nehéz elképzelni mit mondanék...ahhoz ott kellene lenni...amikor hirtelen , pofon szerûen jön a hír,miko rnem számítasz rá..szerintem nemsok mindent lehet mondani...
az élet sajnos ilyen.
megszületünk, aztán meghalunk. ki elõbb ki késõbb
80 éves nagyapapám nagyon beteg, szinte õk neveltek fel, mert anyám dolgozott. Megtanított pl. horgászni, és becsületesen élni. Nagyon nehéz nézni, ahogy leépül. Nagy érvágás lesz, ha meghal.. de egyszer meghal, és én is, te is...
sajnos
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Erre nem lehet jó tanácsot adni, sajnos.
:-((
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
27 éves, szal tuléli, csak váratlan és megdöbbentõ
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro