Teljes rendszermentés CD-re
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hello, van olyan proggi, ami ntfs-t, fat32-t, stb...tud FILE-ba menteni NTFS vinyora?
(tehat 2 vincsi, mindketto NTFS...a ghost-ban meg disk to image a beallitas) tehat egy file-ba irnek, de NTFS disk-re...milyen jogosultsagokkal tudja ezt megtenni, ha lehet ilyet egyaltalan???
Elore is koszi...
ui: unom, hogy mindig be kell tennem egy FAT32-es vinyot a "legosztolashoz" 😊)
(tehat 2 vincsi, mindketto NTFS...a ghost-ban meg disk to image a beallitas) tehat egy file-ba irnek, de NTFS disk-re...milyen jogosultsagokkal tudja ezt megtenni, ha lehet ilyet egyaltalan???
Elore is koszi...
ui: unom, hogy mindig be kell tennem egy FAT32-es vinyot a "legosztolashoz" 😊)
Nimfas-nak üzenem a PM 8. -at letöltöttem !
hát én egyszer próbálkoztam, akkor is megszivatott. Barracudáról maxtorra cseréltem 80-80ra, átmenetileg, de az istennek nem indult az XP, ha kivettem a barracudát. Csak úgy bootolt be ha a barracuda is bent volt..
Köszi Borg-nak,letöltöttem,feltelepítettem,tanulmányozom a mûködést.
Nimfas-nak üzenem,hova-hogyan küldjem a címem,hogy más ne tudja és érdekel a Part.magic 8 is-kóddal.
Nimfas-nak üzenem,hova-hogyan küldjem a címem,hogy más ne tudja és érdekel a Part.magic 8 is-kóddal.
fosi.da.ru
De, remélem a Driveimage és a Drivecopy képesek DOS alól is visszatenni az Elõzetesen CD-re lementetteket!?
Örülök,hogy ennyi választ kapok,csak éppenséggel jó lenne a helyet is megjelölni,ahonnan leszedhetem a progikat...köszi...
használ powerquest partition magicet, és/vagy powerquest driveimaget, drivecopyt, sokkal jobb szerintem mint a ghost
Nekem speciel eltüntette az egyik particiomat a geci norton ghost, elveszett minden adat minden!!!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
csak akkor szivod meg jol a f@szt ha XP-rõl van szó, ás winyót cserélsz netalántán😊
ugynais az a winyóhoz köti az aktivációját (igen, még a corporate is).
Majd szépen logon után nem enged tovább bootkor😊
ugynais az a winyóhoz köti az aktivációját (igen, még a corporate is).
Majd szépen logon után nem enged tovább bootkor😊
Honnan szedjem le a Norton Gostot??????????????
Köszönöm!Kipróbálom.
Köszönöm!Kipróbálom.
Hát én a Norton Ghost nevü progit ajánlanám. Komplett particiót tudsz vele lementeni, utána pedig mintegy 5-10 perc és vissza is van állítva a rendszered...
Morpheus
Morpheus
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
HP 9300-as CD-RW íróm gyári Simple Backup -jával CD-re mentettem a w-erem tartalmát, W98 -astól kezdve az egyéb telepített programokig.Hogy,ha bedöglik a W98, akkor ne kelljen mindent egyenként telepíteni.A backup sikerült.Eljött az idõ, összeomlott a W98 SE. Leformattáltam mindent,alaplapon beállítom a CD-rõl bootolást.Jelezte,hogy DOS alól nem tud visszaállítani semmit!!!! Paff lettem...Mit kellene csinálni nekem vagy a backupnak????