Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Riszpekk
Az M42-esek amúgy pont nagytelében nem túl erõsek. 200-as fölött alig találni ilyen obit.
A tükrös obi kisebb és könnyebb megoldás, de már nem divatos. Azokat a furcsa, gyûrûs életlenség miatt nem szokták sokan szeretni.
Én most vettem észre
Riszpekk
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Riszpekk
fõleg teleobi kéne, múltkor láttam is Soósnál egy f/8 500mm tükrös cucut 29-ért, de az már nem párezer Ft...

Riszpekk
Feladva: October 5, 2004, 8:14 am
Név: M42
Email: [email protected]
Lakhely: Budapest
Eladó szép állapotú menetes MAGINON 28-70mm-es zoom objektív (3,5-4,5-ös fényerejû). Praktica, Zenit fényképezõkhöz.
Irányár: 11 000 Ft.
Riszpekk
Meg megint más ha nem lesz más (reális) alternatíva, csak az egybekonfigot megvenni.
OFF
pl. most jön be a lidl diszkontlánc, száz üzlettel, és a plus/spar/profi stb. véleménye az, hogy "kiderül majd hogy a vásárlók hosszú távon a magasabb minõséget nyújtó szupermarketeket vagy az olcsóbb diszkontokat részesítik majd elõnyben"
ekkora baromságot - most mondjam erre azt hogy anyám képes reggel 6kor felkelni, mert plusban most napi akciók vannak, mindennap más termék olcso, és mindössze 200ftért lehetett guseppe pizzát venni. Oké, nekem vette, szuper meg minden, de én nem kelnék fel párszáz ft megtakarításért szombat reggel hatkor...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Riszpekk
Akkor sem tudom ezt elképzelni. Egy IBM 3.0GHz/ATI X800PRO, stb szintû konfigért szvsz még úgy is (nem kicsit) többet fognak elkérni - a supportok, Think Vantage, meg még mittudomén mi miatt -, mint egy alkatrész, garancia, és duitjorszelf gépért.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Olvasni tudsz? Lesz, csak sokkal drágább, vagyis jobban jársz ha full konfigot veszel, ez benne az üzlet...
Riszpekk
Ha pedig az IBM "fantasztikus ajánlatát" választom, akkor kapok egy irodai felhasználáson kívül szinte bármi egyébre teljesen alkalmatlan gépet.
Bár ahogy törnek elõre a laptopok, egyre kevésbé lesz szüksége egy átlagos júzernek asztali gépre. Vannak már 17"-os LCD-vel szerelt, bikaprocis, minden hájjal megkent laptopok is, de egyelõre még drágák ezek. Hiába nem a legjobb márkájúak, drágák a nagy tudású gépek.
a notebook pedig - mivel nem alkatrészenként vásárolod - a lenti válasz alapján logikus.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hát ez elég gázul hangzik. És a notebook piacon is ilyen a szitu?
én ha már venni akarok ilyesmit megrendelem neten onnan ahonnan postázással a legolcsóbb, a cég-garancia meg úgyis országfüggetlen 😊
(off - hihetetlen mennyire drága angliában pl. a vinyó/ram/ilyesmi... náluk nem lehet OEM dolgokat árusítani csakúgy... csúnya lesz, ha megszûnik nálunk is a nagyker áru kisker eladása)
Riszpekk
Riszpekk
Riszpekk
Riszpekk
tavaly vadásztunk ismerõsnek digigépet, és ha nincs akciósan az egyik cégnél, akkor olcsóbb lett volna itt megvenni és kipostázni.
link
A maximális sokoldalúság érdekében a 12-in-1 olvasó a piacon található gyakorlatilag bármilyen formátumú memóriakártyát képes olvasni, adapter csatolása nélkül. Sõt egyszerre több kártya is behelyezhetõ, amelyek között az adatok szabadon másolhatók. Dokkoló állomása azok számára is kényelmes, akik hordozható számítógépükkel szeretnék használni az ImageMate olvasót. Utazáskor a többkártyás olvasó lecsatolható a dokkolóról és a rövid kábel segítségével a hordozható számítógép USB portjához könnyen csatlakoztatható."
néztem, hogy miért 12...
CompactFlash, I-es típus
CompactFlash, II-es típus
miniSD
SD
MultiMediaCard
RS-MMC
Memory Stick
Memory Stick PRO
Memory Stick Duo
Memory Stick PRO Duo
SmartMedia
xD-Picture Card
háááát szép 😊 egy ilyen tetszene itthonra, ha a dokkolója beférne a kisfloppy helyére - egy ideig nem lenne gond a memkártyákkal 😊 (amíg 1 éven belül ki nem hoznak még 1 tucat formátumot...)
Tudtok olyan helyet, ahol SD-CF átalakítót lehet kapni?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
mert turista gépnek nem találtam jobbat....
http://gaborszantai.co.uk/
A fénymásolómárka az más!!!! :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
http://gaborszantai.co.uk/