48078
-
#17956 :DDDDDDD -
#17955 Ráskultál. :C -
#17954 Jah, de előtte is rá volt már ragadva a cucc, mert a fújással nem történt semmi :-/
Szarügy -
#17953 lehet de a szél belefújhatott némi nedvességet, amitől már ragad is -
#17952 De mondom, már előtte is kurva mocskos volt (látszik a művelet előtti fotókon), és ezt nem tudom, hogy mitől. A szél nem rontott rajta sokat... -
#17951 -
#17950 Na ilyet ne akarjatok látni saját fotón :-////
Szerencsére tág rekesznél nem láccik annyira, egyébként ezt akkor még nem tudtam, így fordulhatott elő, hogy azt hittem a "tisztítás projekt" sikeres volt (tág rekesszel fotóztam épp), de aztán újra leszűkítettem a rekeszt és VOILÁ :-)))) -
#17949 ez kész, sose akarom elfelejteni :DDDDDD
belenyomja a szélbe a CMOS-t, kéééééééééééész -
#17948 Hát ez úgy történt, hogy éppen a fotós topikba benyomott panorámát fotóztam hajnalban, mikor feltűnt a sok kosz (mindjárt mutatok crop-olt képet)
Obi leszed, ráfúj, visszatesz, semmi változás.
Obi leszed, erős hajnali szél irányába fordít, visszatesz, még több kosz. :-))))
Szal biztos én is hibás vagyok, de alapból FOGALMAM NINCS hogy került rá annyi hosz, elég körültekintően cserélek obit (és elég ritkán).
Rászáradni úgy száradt, hogy előbb utóbb a melegtől minden kosz rászárad az érzékelőre (azaz az előtte levő védőrétegre), ha sokáig nem kerül le róla (E-1 RULEZ!!!!!!!!). -
#17947 ez jó sztori, remélem, el meri mondani :D -
#17946 Szívás :/
Blasta: azt hogy csináltad, hogy neked rászáradt valami? :D -
#17945 Az meg a másik... :-/ -
#17944 olyan nincs, hogy Canon szervíz, ez a baj... a legközelebbi Ausztriában van -
#17943 Nemtom. Tőlük meg félek :-) -
#17942 Ajánlottak tisztító cuccot:
íme + 100%-os alkohol még -
G_ArchAngel #17941 ha elb@szod újrakezded, ha összerondítod az érzékelőt, akkor fejbelövöd magad...:P -
#17940 Kánon szervízben nem tisztíccsák ingyé az érzékelőt? -
#17939 Találtam egy céget, akik tisztitanak CCD-t, 8-10 rugóba kerül (de csak beviszem és 10 perc múlva kész is.)
A TÖKÖM KERÜL EBBE 8-10 RUGÓBA mi??????????????
EGy több órás windows install, PC buher több szopással jár és nagyobb hozzáértést igényel, mégsem kerül többe...
ANYÁJUKAT -
#17938 Nálam nem vált be, rá van száradva a genya -
Gabo #17937 Ugye még mindig a szenzor tisztításról beszélsz? -
#17936 lesz előtte zsepi, nyugi
meg különben se dugnám csak úgy bele :) -
G_ArchAngel #17935 a bicilkipumpában van általában zsír vagy olaj (kenőanyag), ami ugye folyamatosan diffundál a hengerben - mindenesetre sok szerencsét, én Blasta által linkelt megoldást választanám... -
#17934 én biciklipumpával fogok adni neki, az tiszta és erős löketet ad
-
G_ArchAngel #17933 majd meséld el, hogy sikerült, de szerintem a karácsonyt várd meg vele - szar lenne a szülők elé állni, hogy nincs géped...:PPP -
#17932 Akit érdekel (plusz nekem aktuális is):
szenzortisztítás -
Gabo #17931 Nem is tudtam, hogy fényképezőgéphez már csillagvizsgálót is gyártanak. -
G_ArchAngel #17930 NA NEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!! -
G_ArchAngel #17929 VVVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Cat 02 #17928 nekünk Varta van és az 18 óra alatt tölt / túltölt :D
de ha kirándulok általába akivel megyünk vna 1-3 órás töltője -
Cat 02 #17927 14.2 :D
egyébként úgy hogy mesélte mert mérges volt :D
sztori: meghívták Finnországba hogy oktasson fotósokat de nem ment mert akkor volt megbeszélva egy kosártábor a kosarasaival és GONDOLKODÁS NÉLKÜL lemondta
a kosarasok nagyrésze meg nem ment mert akkor volt a Pepsi sziget és ezért mérges volt. és valahogy ez is szóba jött -
#17926 Ezaz, ilyenem vanik! :D -
#17925 Igen: Vidd el szervízbe. -
Dankó #17924 Sziasztok!
Nem remélem jó helyre írom a kérdésem.Történt hogy véletlenül leejtettem a fényképezőmet és azóta ha normál módban fényképezek akkor homályos a kép. Nem nagyon észrevehetően de egy tapasztalt fotós az látja illetve meg akinek jobb a szeme :). Viszont ha makrót csinálok akkor tökéletesen éles. Mi lehet a gond így neten kerestül tudna vki tanácsot adni? -
#17923 Piff neki. :) -
#17922 7,5 Amperral tölti? -
Cat #17921 http://www.sg.hu/cikkek/32729 -
#17920 Biztos, hogy tovább bírja, mintha egy mezei aksival csinálnád ugyanezt, de szvsz ez biztos lerövidíti az élettartamát egy normál aksihoz képest.
Gondolom kap a pofájába rendesen túláramot, meg feszt. :D -
#17919 pedig rövidíti -
#17918 Ja, melegszik, van benne hűtés is. :D
Sztem élettartam nem gond, elvileg erre tervezték az akksit is. -
#17917 Jah, csak lehet, hogy tized akkora se lesz az akksik élettartama, mintha lassabban töltenéd. Meg úgy tudom piszok módon melegszik is.