48078
-
#47075 Sziasztok! Kollégám el szeretné adni ezt a gépet, gondoltam segítek neki úgy, hogy megkérdezem tőletek, mennyit érhet 2évesen, keveset használtan:
Canon Digital Ixus 870 IS
köszi -
#47074 Ez ilyen jo dolog-e? -
#47073 csak nem 18-105? annak nagy baja, hogy muanyag az egesz bajonett... -
Garga Pitic #47072 Ha csak ez a baja, nem túl vészes áron javítható.
Nikon szerviz -
#47071 Sziasztok,nemtudom,hogy jóhelyre írok e de hátha tud valaki válaszolni nekem.
Sajnálatos módon az egyik objektívem leesett és a bajonettről letört egy műanyagdarab. Mit lehet ezzel kezdeni,esetleg a bajonetten ezt a műanyagrészt kicserélik?
Előrre is köszi!
-
#47070 Naja, valaminek ki kell rajzolni a 18 megapixelt. -
G_ArchAngel #47069 Miert?
Neha felteszunk mindenfele szar lencset a LOMO hatas miatt, ez normalis szerintem. -
#47068 Flém on.
-
#47067 Minden rosszindulat nélkül mondom...én nem adnék érte 10k-t sem..:S -
#47066 Beltéri használtra hibátlan, sokszor lusta vagyok feltenni a rádiós kioldót és így használom. Valamint úgy szólt a kérdés, hogy nem nagyon akar költeni, gondolom ilyenkor nem pocket wizardot kellene javasolni. Emberünk viszont arra nem képes, hogy utána olvasson a saját cuccainak. -
#47065 Sziasztok.
Szerintetek az alábbi szett mennyiért értékesíthető?
Sony Alpha 300 kb 3.000 Expo
Minolta Beercan 70-210 f 4.0
Minolta Af fix 50 1.7
Minolta af 28-105 XI
18-55 + 55-200-as kit objektív
4gb-os memóriakártya. -
#47064 sry elírtam: Porst -
#47063 Üdv! Prost CK-M típusú állványról hallott már valaki valamit? -
DecenS #47062 egyebassza, de akkor ne hagyjuk ki pentaxot - mint az egyébként űberkibebaszottul hájli rekommendid kategória csimborasszóját sem :) -
#47061 csapjuk hozzá a Sonyt és az Olympust, és akkor megvan a szokásos hatos, amit itt szoktunk ajánlani :) -
G_ArchAngel #47060 iPhone 4S, Samsung Galaxy S2 - annyit tudnak, mint a belepo kompaktok es telefonalni is lehet veluk;) -
DecenS #47059 egyébként meg azt vedd, amelyik neked szimpatikus (fogás, menü, kinézet, stb.) nagyjából mindegyik ugyanazt tudja egy adott árszinten. ha a panasonic, canon, nikon és esetleg fuji gépekben gondolkodsz, túlzottan mellé nem foghatsz.. -
DecenS #47058 legyen benne jó sok megapikszel. -
DecenS #47057 amiről te is jól tudod, hogy olykor erősen korlátolt a használhatósága... -
#47056 kis kompakt gépet szeretnék venni
tudtok ajánlani?
milyen paraméterek fontosak és jók egy ilyen gépnél manapság? -
#47055 Azt hogy a géped vakuja elsüti.
RTFM btw. -
#47054 Találtam egy ilyet
De fingom nincs jo-e -
#47053 ShutterBug K-5 rivjú -
#47052 Az mit is takar pontosan? -
#47051 Van benne optikai slave, ingyen. -
#47050 Vagy ez... (nem tudom ezt eddig miert nem vettem eszre... :D) -
#47049 Persze, hogy elkurtam... mert EZ tetszett :) -
#47048 En ajanlani nem tudok mert nem ertek hozza, ellenben en ITT nezegettem parat es EZ tetszett a legjobban :) -
#47047 Szasztokz
Olcsó studiovaku szett (2 lampa alvannyal + szoftboxokkal, kioldóval) érdekelne. Milyet ajánlotok? HTXCSM -
#47046 Nincs pénzed egy Kinderre se? -
G_ArchAngel #47045 Kicsi. Inkabb Marcius-Aprilis.
-
#47044 nevör mányd, google kisegített:D
"The new Digic 5 processor is 6X faster and creates 75% less noise than the Digic 4 processor."
Akkor már csak az lenne a kérdésem, hogy mekkora az esély a februári 650D-re:D
-
#47043 Mekkora az esély arra, hogy a Canon 650D kijön februárban? Valamint azt olvastam, hogy abban már Digic V proci lesz. Az mi jót tud a IV-hez képest?:) -
G_ArchAngel #47042 szvsz megveszik majd oket, np
Canon v Nikon es kezdodhet itt is a patent-trollkodas -
#47041 Értem. Tudsz adni pár ötletet mik közül válogassak? Azt se lenne rossz minél kevesebb pénzből beszerezni. -
#47040 Remélem csak azután fognak csődbe menni, miután beszereztem egy ilyet. :)
-
#47039 nem tudom ki mennyire koveti nyomon az Olympus sorsat de ugy nez ki nem sokaig lesz jelen a piacon... A tozsden melyrepulesbe kezdett mar hetek ota, plusz most beismertek, hogy hamisitottak az adatokat, hogy eltusoljak a vesztesegeket, aminek kovetkezmenye a meg tovabb zuhanas, plusz ugy nez ki, hogy nem egy vezetot le fognak ultetni miatta... Kozben Japanban levettek a Stock Marketrol az Olympust... A vegen ugy jar mint az angliai Comet uzletlanc amit kemeny 2 fontert azaz kozel 700 forintert vettek meg...
Kozben a Ricoh-Pentax el es virul :) -
DecenS #47038 rádiós vaku kioldó -
#47037 Sziasztok!
Fotózgatok már egy ideje egy belépő szintű DSLR-el és most elgondolkodtam, hogy szeretnék venni egy vakut. Pénzem sajnos sose volt sok erre a drága hobbira iskola mellett, ezért egy YN-467-es vakut néztem ki, elég türhető az ára és jókat írtak róla.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha vennék egy ilyen vakut, akkor pontosan mit, miket kéne még beszereznem ahhoz, hogy tudjak vakuzni úgy, hogy az nem kapcsolódik a gépemhez?
Bocsi a hosszú szövegért, köszönöm előre is a segítséget! -
gabko #47036 van egy pár érdekes keresztmetszeti kép
érdekes