48078
-
#42298 vízálloál
(van dslr-hez is ilyen szatyor #hüledez3) -
#42297 Ja, a vízállóság itt 4m-ig szól, itt van egy elég tisztességes összehasonlító teszt a mostani gépekről. -
#42296 A Családban van egy Pentax W60. Jó zajos már ISO800-tól, de 28mm-ről indul, a vízállósággal pedig eddig nem volt probléma, és állítólag nagy mínuszokban is működik, kicsi, saját aksis. Ami még gáz, hogy a videóban az élességállítás igencsak kattogósan belehallatszik.
Amúgy jó móka a vízben, víz alatt nyomkodni.
A tesztekben összességében elég jól szokott szerepelni, 65k körül van az ára. -
#42295 "szívesen venném a véleményét a PowerShot D10 és úgy általában a 7-10 méterig vízálló fényképezőgépekkel kapcsolatban
Így értettem -.- -
#42294 1: Visszapillantóba fotózva miért nem kapok éles képet? Nem a fókusz a gond, hanem szétesik a kép. Ennyire szar minőségű a tükör, de a szem kompenzál?
2: Tele kérdést ki hogy oldaná meg Canonra? Nem mintha aktuális lenne, de 300/4 IS + 1,4TC tűnik a legsziNpatikusabbnak, de lehet van jobb opció. -
#42293 Tess, itt vannak tesztek, vízálló mind:
Canon D10
Panasonic FT1
Olympus Tough 8000
Olypmus Tough 6000 -
#42292 2009-ben bejelenteni egy feMkepezot video nelkul... NONSENSE! Az egesz katalogusban a nagyhaju feka csaj er valamit ;) -
#42291 Elesdé??
-
G_ArchAngel #42290 Lajka M9 fullframe - eleg igenyes pdf -
#42289 oké, köszi! -
#42288 szvsz tökéletes egy utángyárott is. nem igen van mi elromoljon egy markolatban. viszont akksikat eredetit vegyél bele. -
#42287 hali!
canon 450D hez a gyári markolat az ajánlott vagy jó az utángyártott is? -
Lateralus #42286 Élien! -
#42285 De vazze, ez egy Oly nem Canon -
#42284 hm
-
#42283 Nemvót ilyen a kezemben még sose, Dömének volt egy forgatás erejéig amig elmondta, hogy mit tud, sajna nemtok segíteni -
#42282 Emlékeim szerint Blasta tesztelt ilyen kompaktot régebben.
Tavaly volt az egyik kifutó Oly akciózva 30-ért, annyit megért volna a dolog, többet nem. Ahogy nézem, ezek a vízálló gépek elég fostos képet produkálnak víz felett is, lehet hogy egy külön kompakt+vízálló tokkal jobban járnál, ha már ennyit rá tudsz szánni. -
#42281 Akkor most egy olyan embertől szeretnék tanácsot kérni, aki többet tud írni, mint hogy a google a barátom. Nyilván való (vagy ezek szerint mégsem), hogy rákerestem a dologra. Mivel már évek óta használom a fórumot és szoktam véleményt kérni olyan dolgok esetében amikhez nem értek, bátorkodtam ismét ezt tenni. Szóval ha valaki tényleg többet ért a fényképezőgépekhez, mint hogy "google a barátod", akkor szívesen venném a véleményét a PowerShot D10 és úgy általában a 7-10 méterig vízálló fényképezőgépekkel kapcsolatban.
A normális, hozzáértő válaszokat előre is köszönöm.
-
#42280 google a barátod. :) -
#42279 Helló
Olyan fényképezőgépet szeretnék vásárolni, ami hobbi szintnek megfelelő, valamint 7-10 méterig vízálló és bírja az igénybevételeket. Minderre ~100.000Ft körüli összeg áll a rendelkezésemre. A PowerShot D10-es gépet nézegettem, erről tudtok valamit mondani? Megéri ennyiért? Hol érdemes szétnézni?
köszi -
#42278 Köszi a válaszokat! :) -
#42277 voltmár? -
#42276 Néztem róla egy képet, abból úgytűnik van fokusztmotor. (bajonetten bal lent a csavarfej)
Filmbefűzés valszeg annyiból áll, hogy beteszed a kazettát, ráhúzod az első kockát a fogaskerekekre, és becsukás után magától befűzi.(ennél régebbi Minoltám van, azon így működik a dolog)
Filmből nagyon sok fajta van, fekete-fehér, sima színes, túlszaturált színes, stb. Barátom fotóit látva, a Fuji Reala-t tudom ajánlani, annak nagyon jók a színei. Drogériákban vannak olcsó filmek (DM, Rossmann, Müller) amik a nagy gyártók régebbi filmei újracsomagolva, meg vannak Kodak, Fuji, Ilford, és még kitudja hány gyártó filmjei.
Egy fotós szaküzletben részletezik majd neked, melyik mire jó, ha rákérdezel.
Ennyi. -
#42275 Sajna pontosan annyit tudok róla, mint Te (esetleg kevesebbet :D).
De tuti állat! :D -
#42274 Saz új makrót te hova predesztinálnád? Magyarul jóe! -
#42273 Mindig úgy monnyák, énsem értem, biztos céges poliszi :) -
#42272 Legalább a Canon eNbere ne mondja azt hogy digiC! :C -
#42271 Canon EOS 7D exkluzív videó előzetes @FotoTV.hu -
G_ArchAngel #42270 50D feleennyibe kerul, szerintem nem nyirja ki:) -
#42269 Canon 7D mikrosite. Itt azt mondják, hogy egyik kamerának sem a helyettesítője, hanem egy új kategória. Én azt hittem az 50d-t váltja. Szerintem ki fogja nyírni az 50D sorozatot... -
#42268 Érdekel...mennyi lenne, és mennyire használt? Csak várhatnál az eladásával, mert most le vagyok égve kicsit :D -
#42267 Egy filmes gépekhez is jól értő emberre lenne szükségem a következő kérdések megválaszolásához:
Egy Nikon F65-ös gépet néztem ki, de nem tudom, hogy van-e a vázban fókuszmotor. Nem tudja valaki?
Filmbefűzéshez tud valaki valami segédanyagot a neten?
Milyen filmet érdemes használni és milyet lehet még kapni?
Kb. mennyibe kerül egy tekercs film negatív előhívása és szkennelése valamelyik ezzel foglalkozó fotósboltban?
A válaszokat nagyon köszönöm: Marci -
#42266 valakit esetleg nem érdekel egy canon 10-22?
70-200 L f4 re cserélném. -
Lateralus #42265 Hazai ár (egy üzlet infói szerint): 439 900 Ft (csak váz) -
#42264 Vicces :) -
G_ArchAngel #42263 Jah, ez igy mukodik regota:(
HIvatalos -
#42262 Aha.
De akkor 1700GBP=1700$=1700euro???
Mert nyugatabbra a dollárt és az eurót is azonosan számolják. -
G_ArchAngel #42261 mindig is ez volt... -
#42260 a végén nincs "=" -
#42259 1700$=1700GBP=???