48078
-
#3115 ja, és talán még mindig SONY CCD-t raknak bele :) -
magnum #3114 Szvsz is ha van pénzed, vedd meg a minoltát. -
#3113 ki akar itt meggyőzni? :) ha akarod, tedd - kezdődik ott, hogy mennyi idő alatt találsz mennyiért vevőt - kifutó modell, mindenki adogatja el, vagyis van belőle bőven :) plusz mennyi befektetés lenne a többi gép, mennyi időt visz az újratanulás... irogasd le magadnak mind3 dolog előnyét és hátrányát (ne a gépekét, a cseréét), aztán amelyik tetszik azt válaszd :) (én max 7000re cserélném a 602met... bár arra sincs pénzem...) -
#3112 ha van pénzed, add el
a Sony-t nem ismerem, de a Minoltaban ott figyel egy IS, kurva jó a keresője és elég kiforrott konstrukció (Dimage 5, 7, 7Hi, A1 előzte meg)
asszem csak a fogyasztása túl nagy legalábbis a 7Hi sokat evett -
#3111 haggyatok! :D
-
#3110 meg kellene győzni?
ha el tudod adni jól és van plussz pénz a másikra, akkor hajra
szvsz
-
G_ArchAngel #3109 egyébként is wide-ot nem állatfotózásra használnak, inkább tájfotóra az meg tényleg egyhelyben marad:) -
#3108 :DDDDDDD
azok a vaddombok, vadhegyek...
-
G_ArchAngel #3107 na most még mindig nem vagyok meggyőzve, hogy eladjam-e a 602-st ilyen Sony vagy Minolta csodáért... -
#3106 nem láttál még ágroppanásra menekülő hegyvonulatot mi? ;) -
#3105 igazából ki kéne próbálni, hogy melyik mit tud, melyik mennyire vinnyettál :)
ezen a téren nincsenek tapasztalataim
-
G_ArchAngel #3104 kivéve, ha iszunk:) -
#3103 meg mondjuk tájfotózásra gondoltam, a dombok csak nem futnak el a zajra -
#3102 na mégeccer: nem EGYSZERRE kell egy helyen lenni, úgy értettem :) -
#3101 értem, és sejtettem, de HA MÁR beruházol, legyen is valami értelme
és azt eladni is drágábban fogod -
#3100 az megvan -
#3099 minél többen vagyunk az erdőben, annál kevesebb az esély, hogy...
mégeccer hagyne :)
-
#3098 én nem ismerem az országot, ezt másra bízom :) én mindenhol észreveszek egy gépházat, gyárkéményt vagy magasfesz kábelt :) -
G_ArchAngel #3097 okés, de a gyűrűt meg kell venned, az megegy tízes... -
#3096 vadállatok ITT? :DDD veszett mókusra gondoltál vagy kullancsra? :D
én sem úgy képzeltem el, hogy nyolcan bebaszva, jumbo magnóval a vállunkon lemegyünk egy faluba csajokat fotózni, de több szem többet lát, és az erdőben van hely kettőnél több arcnak is :) -
G_ArchAngel #3095 Nem lenne rossz, de akkor vmi olyan helyen, ahol fotózbi is lehet.
Soltvadkert
Kis-Balaton
Szilvásvárad
Bakonybél
...
de a állatfotózásra a Nyíregyházi Vadaspark sem kutya...:) -
#3094 nem tudok gépelni -
#3093 annak ne lenne értelme :)
én is arra JÖTTEM RÁ, HOGY EGYEDÜL KELL MENNI VADONBA, növele az esélyét annak, hogy igazi vadállatokkal találkozzon az ember :)
(capslokk véletlen vót)
-
#3092 na ezaz! 0,79-cel a 35 az ugye 27-28
de van 0.5-is csak az jóval húzósabb, mint a .79
-
#3091 hé skacok, nem szervezünk egyszer valami össznépi fotózást? (hétvége a "magyar vadonban", sátorral vagy faházban)
max részegen összeverekedünk, ha nem bírjuk egymás arcát, mi bajunk lehet? -
#3090 1éves S602-ket 130 körül hirdetnek apróneten, 120ért biztos elmegy ezekszerint... viszont 170ért adnak S7000et :) nyami... -
#3089 kérdés, hogy a .79 ad-e annyi pluszt
ha van .5-.6 körüli, inkább azt céloznám be -
#3088 55-ér nem veszek wide-ot :-)
akkó má raynox 0.79-es, az káb 17 rugó
-
#3087 hát mások sem hitték, amíg meg nem jelent, de ha utánanézel, bármelyik fotós oldalon láthatod (nem nekem kell elhinni)
ez az egyetlen gép ilyen nagy felbontású EVF-fel, ami egyben előrevetíti a profi gépek jövőjét is, mivel praktikusabb felhasználása miatt az ilyen jó minőségű elektronikus keresők lassan kiszoríthatják az SLR keresőket
amúgy az A2 és az F828 egy árban vannak, én tutira az előbbit venném, bár tény, hogy ízlés kérdése, és a másikkal sem jár rosszul az ember -
G_ArchAngel #3086 na megnézegettem, ezekért neméri meg lecserélni a 602-st..
mennyiért tudnám eladni a 9 hónapos Fujimat? 120? arra még 120-140-et dobhatok, inkább ennyiből megveszem a wide-ot, a tele-t és 3-5 szűrőt... -
#3085 Most láttam Az Canon S1-hez kiegészío mellyel 608mm-re noveli a már amúgy is tekintélyes 380mm-t -
#3084 En az edigital.hu-n láttam. És mivel tegnap beszeltem egy fotóssal aki már a 240k-rs is azt mondta hogy nagyon jó, nem hinném hogy van egyálalán 900k. De nem akarok vitatkozni mert nem értek hozzá (mármint a digit gepekhez :) ) -
#3083 ja és a Sony-nak is csak az EVF 235 ezer pixeles, a külső lcd 130 ezer.... -
#3082 akkor rosszul láttad
"Kereső van (evf, 922.000 pixel) "
-index digicam
ja a külső csak 113000, de annál úgyis mindegy, ha nem közelről nézed, úgysem látsz részleteket -
#3081 Te hol láttad hogy 900.000 szerinetm valamit elnéztél :)
-
#3080 Azt néztem!
-
#3079 turista :D
hát még akkor is 235.000, nem sok jobb van nála -
G_ArchAngel #3078 hát, azért méh vagy darázs makrónál jobb szeretem a külsőt használni :)
nem is beszélve olyan helyzetekről, ahol jobb ha látás nincs korlátozva - pl.: csónakból kihajolás, várfalról fotózás... -
#3077 ne a külső LCD-t nézd, hanem a keresőt
lámák komponálnak külső LCD-n -
#3076 Megnéztem de én csak 235.000 látok.