Realtoons
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én tok nagyon sok ilyen oldalt, aminek a poenjait csak egy vérbeli szerepjátékos értheti meg. én nem értem mindegyiket, de onnan vettem, hogy szerintuk a legjobbat en nem ertettem, de ok szakadtak a rohogestol. szoval vannak meg de ezek a legjobbak sztem
tényleg azt meg se néztem 😄
mostmár értem a poénját 😄DDDDDDDDDDD
mostmár értem a poénját 😄DDDDDDDDDDD
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Az utolsó képkocka alján lévõ beírás a legjobb... 😊
The busstation is where the bus stops. The trainstation is where the train stops. On my desk, I have a workstation...
mert így csak azt látják hogy leszarozod és mindneki szarnak hiszi majd és rohadtul nem szar...akinek az AA tetszik annak már bizti hogy ez is fog..és csak megszokás kérdése.. én átléptem ide , nekem a többi fps már kevéske..persze azok is jók de nincsenek meg azok a feelingek ami itt van... és itt is van bõven feeling csak csapatba kel lnyomni királyul ismerni a pályákat a taktikát stb..
Szíved joga,hogy ne szeresd!
A legjobb realtoonok az infbõl készültek, nem véletlenül, ugye Csocso? 

ehh a realtoons oriási bár baromi régi és már betettem egy két topicba de midnegy.. ez a star wars nagyon komoly!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA😊)))

jaja
The busstation is where the bus stops. The trainstation is where the train stops. On my desk, I have a workstation...
najo asszem most pusztulok meg E AKKKORA POEN KOMOLYAN MEGHALOK😊
van meg ilyen oldal ahol ilyesmik vannak? volt vmi cs kepregeny is anno nem?
van meg ilyen oldal ahol ilyesmik vannak? volt vmi cs kepregeny is anno nem?
Oldal 1 / 2Következő →