11
Szal...
-
Orionk #11 Hello!
Van egy eladó:
Asterix-Az arany kacor AZ/2 képregényem.
Érdeklődni itt lehet: orionrendszer[KUKAC]freemail.hu
üdv., -
nsztek képregény :P -
#9 :)
-
galocza #8 nekem a fórumkeresőben még soha az életben nem sikerült megtalálnom amit kerestem.
...
na kipróbáltam. a falloutra (ahol ha más nem, vikinggel vagy 200 hozzászólást írtunk be), talált 9-et, deegyik se volt a "nagy" fallout1 vagy fallout2 topic. -
#7 gondolhatod hogy mielott ide irtam aze kicsit atneztem a netet de vego elkeseredesemben irok ide nah. -
#6 Sephi: nem fogod elhinni... VAN fórumkereső! hihetetlen mi? sőt, a topic itt van nem túl messze...
klickelni meg ha nem akarsz, akkor irány a google, és keress magad... -
#5 Az teny hogy van de nekem valahogy nincs kedvem utananezni ha amar a elso 150 topicba nics benne:)
Masfelol Efreet olyan cimet adtal meg ami ugyanoda visz ahol csak az archivumot lehet megnezni :( Nekem kene olyan hogy sokat tudgyak olvasni egymas utan ne keljen kilckelni:( -
galocza #4 comix.uw.hu -
#3 Jó kis oldal:) -
#2 elsőre nézd meg a www.garfield.com -ot.. onnan meg van lint a myucomics.comra, ahol kb 50féle képregény van
mellesleg VAN már képregényes topic... -
#1 Van esetleg valaki aki tudja hol talhatok a neten Snoopy vagy Garfield vagy ehez hasaonlo kepregenyeket?
Szal en kerestem de csak olyan kis reszleteket talatam es nekem a full kepregenyek kellenenek nem hogy naponta elovasok csak egyet.
Ha esetleg valaki tud ilyet irja mar meg pls!