48
Bandits - Phoenix Rising
-
#48 Végre sikerült megoldani!!Valami bug lehetett benne, mert a pálya elején mindig kilőttem egy generátort amit elvileg a vonat megtalálása után kellett volna, minek következtében egyszerűen NEM jött ellenség a sínek után.
Most sorrendbe csináltam mindent és jöttek egyből.Érthetetlen, de azért kösz... -
#47 Emléxem erre! Pontosabban arra, hogy qrva sokat szívtam vele!!!!
Nem biztos, de ha elmész a sineken tovább még lessz egy halom ellenség!! Azt hiszem arra van a megoldás is... -
#46 Na? -
#45 Azzal kezdődik, hogy ketten vagyunk.Én meg egy Lucy nevű nőci egy másik kocsival.Ki kell lőnni egy generátort, minek következtében kinyílik egy kapu, amin tovább lehet menni.Mondjuk ezzel is görcsöltem, mert trükkös módon a generátor a kapu túloldalán van.(végül is megoldottam, fel kellett menni egy hegyre, onnan rá lehetett látni a generátorra és bummm)
Szal a kapun átmenve eljutunk egy hídhoz:
Itt ránktámad vagy 20 kocsi, majd U alakú úton feljutunk a hídhoz, ahol szintén van vagy 5 ellenséges kocsi.A vonat addig nem mozdul, míg ki nem lövöm az utolsó ellenséges autót.Ekkor elindul, átmegy a hídon és kb 100 méter múlva meg is áll:
Innen teljesen tanácstalan vagyok.A sín végén egy alagút van amibe nem lehet bemenni, de előttük néhány lőtorony amik nem működnek(Lehet, hogy azért mert előzőleg kilőttem egy másik generátort is) -
#44 Dobj be 1-2 képet, mert pontosan én se emléxem!:)
Azt tudom, hogy valami tök egyszerű dolgon szívtam... -
#43 VALAKI HELP!!!! -
#42 ÁÁÁÁÁÁ én újra elővettem ezt a játékot, de nem tudom megcsinálni a vonatos pályát(11. pálya).Mi a lószart kell csinálni azzal a nyomorult vonattal.Már mindent csináltam vele, lőttem, ütöttem, vágtam,próbáltam ráugratni, de semmi.Csak áll a rohadék.
Ha valaki emlékszik lécci segítsen!!! -
#41 Csak a célkeresztet kell mozgatni, csak arra kell figyelni.Az hogy közben a kocsi pörög meg borul össze-vissza azzal nem kell foglalkozni. -
#39 De még mindig kéne az ISO, nekem rip nem kell címeket plíííz -
#38 Semmi gond az irányítással.Szerintem te is elkövetted azt a hibát, amit én az elején, nevezetesen, hogy a kocsit próbáltad irányítani, az egérrel.Azt nem lehet.A célkeresztet tudod tulajdonképpen mozgatni, mint egy fps-ben és a kocsi KÖVETI a célkereszt mozgását.Tehát neked a kocsira nem is kell figyelni csak a célkeresztre. -
#36 Ez is egy vélemény...
Nekem nagyon bejön... -
#34 Nálam semmi gond nincs. Max. annyi, hogy 1* megakad amikor betölti az zenét!
Szal kicsit még BF-ezek, addig várok, hátha valaki rákap erre a gémre, mert qrva jó!:))) -
#32 Felhozom a topicot...
Szinte hihetetlen, hogy senki nem nyomja ezt a király game-t... -
#31 Megoldottam...
-
#30 Szal a qrva meg se akar mozdúlni pedig a vonat már átment a másik oldalra...
Minden heppy csak Ő úgy dönt, hogy még se akar megmenekülni...
Feladom! -
Ez a kép kellet volna... -
#28 Már megint szo*ok!!!:(((
-
#27 Én rippet le se szedek pontosan ezek miatt...
Nem idegesíteni akarlak de roppant jók a dumák(már amit értek)
Windowsba engem is kidob de ez 2-3 óra sikertelen próbálkozás után szokott előfordulni:(
Ami nem is gond akkor!:))))))))))) -
#26 Ehh, én azóta is az ISO-t keresem.Engem roppantul idegesítenek ezek a csonkolt, igénytelen ripek.Elkezdtem nyomni, amúgy tökre bejön, de zavar, hogy nincs zene meg szöveg, a missionok előtti dumarészt(azaz néma részt) nem lehet továbbnyomni(harmadjára már rohadt unalmas), néha kihajít a windowsba stb. -
#25 Mindenki csak BF42?:((((
-
#24 Nagyon szépen köszönöm!:)))
Ugyan a megoldásra még nem jöttem rá (mindig lebukok) de legalább jó irányba próbálom!!! -
#23 Fenec , Rewdalf es Fc Carter emberei elfoglatak Enclave bazisat. Egy varatlan kamion csapat kozeledik. Lapits es vard meg amig bemegy a bazisba.
-Ne engedj senkit hogy figyelmeztese a kamiont csapatot.
-Vidd a kamion csapatot a bazisba. -
#22 Nem tud valaki egy ISO címet?Engem rettentöen bosszant, hogy nincs zene meg szöveg.
Más is írta ezt a "újrainditós" hibát.Nekem semmi baja pedig XP-m van. -
#21 Nekem is XP-m van de semmi ilyen gondom nincs...
De a könyvtárban van egy BANDITS - Phoenix Rising Setup...
Ott minden rendben van? -
#19 Nézz el a Web oldalukra... -
#18 Szerintem nem...
Iso-n ezt nem írták... -
genya #17 csá srácok, ez most béta, vagy már a végleges, mert az nforce-son azt írják, hogy bétaaa? -
#16 EMBEREK!
Valaki!!!
A "Comme to Daddy" c. pályát valaki megcsinálta már???
Mert kezd qrvára idegesíteni, hogy a roh@dt konvojt nem találom... -
Nem tud valaki egy ISO címet.Utálom a RIPeket.Ez is egy nagy undormány amit a warezcenterröl szedtem le .Szokás szerint se zene, se szöveg.Ráadásul a zene nyomja meg legjobban a hangulatát.Legalábbis a demóban nagyon zúzós zenéje volt.
DE EZ ÍGY NAGY NAGY NULLA.
Ja és nekem is rángatózik az egész játék, mint az állat.
Nagy szar gagyi RIP.Mindig is utáltam öket.
ISO-t plíz.
-
#9 H E L P !:))))))))))))))) -
#8 Senki?:(((
Végső elkeseredésemben... Ha esetleg valaki lefordítaná nekem az infót annak örökre hálás lennék!!!!
-
#7 Ja ! Upload>>>Bandits>>>...
Ha esetleg valaki gondolja... -
#6 Hali!
Láma dolog, de a képen látható résznél nem tudom mit kéne csinálni... Illetve a konvojt nem találom...:( Ha esetleg valaki már túl van ezen a részen az mondja már el merre kellene mennem...
Előre is kösz!
-
#5 dakota rol. -
Hunnan lehet leszedni?
Köszi. -
#3 Állat ez a game!:))))
A mostani kedvemhez pont ez jó!!!!
-
#2 Jó lesz ez.Néha jólesik az agyatlan lövöldözés.Igazából a multi miatt vártam, de a demóban lévő multi nem igazán jött be.Pontosabban a fegyverek nem voltak a legjobbak.Alig sebeztek valamit és mindig volt ideje az ellenek enerdzsit felvenni amikor már nagy nehezen leszedtem a fél energiáját.Ez kissé frusztráló és idegesítő volt.
A full remélem jobb lesz. -
novie #1 Eleg jo kis feszultseglevezeto jateknak nez ki.
Probalta mar valaki?
Par kep: