14
Márkás ATX tápegységek
-
Örült kutya #14 Értem.Köszi. -
#13 üdv!
ha hangosat szeretnél akkor érdemes 3 ventiset venni!
nem rossz, kedves ismerősömnek van is egy ilyen a tulajdonába, de lecserélte egy corsair vx450-re miután ráköltött 180-at egy új gépre...
ő nem kockáztatott te se tedd... -
Örült kutya #12 Sziasztok. Tudja valaki hogy a Q-Tec tápok milyen minőségűek?
Ami nekem van az 3 venitlátoros és arany színű ha ez számít valamit, 650 Watt. -
[Walaki]D`Lair #11 Elég jó. De csak tápnak.... :DDD Majdnem annyiba került mint az egész Codegen ház anno Novemberben. -
#10 de most ha a codegen szar akkor mi a velemenyed az acorp rol? :D -
[Walaki]D`Lair #9 Guru táborban nekem is beszart a tápom. Szar Codegen volt. Most Acorp. 300W-os. -
#8 szerencsere meg nemjartam ugy, hogy egy 25 forintos tapra azt mondjam megerte :D -
Borg #7 Na megvan az új táp.
Enermax 303W dual ventis, 16+áfa volt.
Doboz, könyv, rakás kábel (6 tápcsati, 2 floppy, +P4 dugók, ATX, és a poti a szabályozáshoz +1 fordszámszabályozós ventillátor csatlakozó átalakitó rendes tápcsatira), 1 év garancia.
Metálkék boritás, hátsó venti hőszabályozott, fordulatszámmérős, alsó meg potival állitható 3fokozatban, mindkettő jó nagy lapátos minőségi venti.
A hátsó venti 1900at pörög igy alapból, az alsót pedig leghalkabbra állitottam, igy is marha jól átfújnak, és abszolút HANGMENTES az egész.
+komfort is ezerrel:) aranyszinű rácsok a ventiken (bár hogy minek azt nem tudom:)) és érintésvédelemként gumihártya a hátsó kapcsolón.. ja és sec perc alatt beszerelhető, passzolnak a csavarhelyek, csavart is adtak hozzá.
Feszültségekről sokat nemtok mondani, pcprobe szerint stabil, bár annak úgysem hiszek már, viszont a gépem stabilabban megy mint valaha. Az utóbbi hetekben a 230W táppal bizony előfordult hogy újraindult, vagy széjjelhalt az egész egyszer csak..)
Szóval úgy érzem megérte az árát:) (bár 20+áfáért adják amúgy:) -
Borg #6 megy, és a cim is a régi.. cwx.ini.hu na de ez nem ide tartozik -
[Walaki]D`Lair #5 Nem változott meg a címe? -
[Walaki]D`Lair #4 be sem jön.... -
Borg #3 Hát én nem hagytam ott:) nézd meg.. -
[Walaki]D`Lair #2 Chieftek :DDD Chronowerxel mi van? -
Borg #1 Na megvan a gond, miért szarakodik velem a gépem mostanság:(
Ugyebár, 1 seagate 80gig winyó halott, 1 maxtor 80gig winyó badozik már, és rendszeres fagyások, errorok.
Mai nap megmértem a tépot haveormmal, egy szabad tápcsatira ráraktuk a multimétert és láss csodát.
Nem ám 11.745, meg 4.875V mint amit az ASUS Probe ir!
ALAPBÓL 12.15V, és 5.04V-ot ad le, tehát erősen túlterhelt. Ennek fejébe még beindiottam a BrdigeCOmmandert, ami ugye procit vidkártát hdd-t cdromot mindent megdolgoztat, erre 13.03V/5.65V!!!!
Btw, egy 4 éves 230Wattos DTK tápról van szó, ami az újdonságok fényében hamar cserélve lesz.
Kérdés még, hogy melyiket éri meg jobban, chieftec 300-350W, vagy enermax 300-350W, mindkettőből a szabályzott 2ventis verzió.
?