55
Milyen P4-es gépet vegyek 350 ezerért.
-
V6 #55 Dual Intel Pentium 4 márpedig van mert én egy PC
szervízben láttam egy ilyent elöttem aminek éppen
rossz volt a kicsikis:) tápja és maga az alaplap
elég meggyöző volt kinézetre,de azt nem tudom milyen márkájú volt. -
#54 azé a 8 procis alphák sem jeleskednek ma már...
-
#53 Honnan találtad ki öregem ?!! :-))) -
#52 de persze a ps2 meg ennel is gyorsabb :D -
#51 Ja, nálunk az Alpha-k döntögetésére vettünk ilyen duálxeonos mókákat, mit ne mondjak a négyprocis teljesítmény elég meggyőző !!! -
#50 kösz :-))) -
Inquisitor #49 2.8-as P4. A dupla L1 cache miatt biztos nem túl lassú és az 533-as órajel is besegít :)
Duál P4 alaplap tudtommal nincsen. Az első chipset ami támogat(ná) az a P4x400/P4x600, de még nem hallottam, hogy valaki ilyet heggesztett volna.
Marad a Duál vagy Quatro Xeon. Csak az kb. 4x-8x drágább.
(Alaplap 700.000+áfa + még procinként ennyi.) -
[Walaki]D`Lair #48 OK. Akkor vegyél Dual P4-es Alaplapot, 1024MB RDRAM-ot, Ati 9700-at Meg 2 db 2.6-os P4-et. Sztem megúsznád olcsón :DDDDD -
joco102 #47 A lehetö leggyorsabbbat akarom venni.És kész masinát,már a cd-iró megvan hozzá. -
Zombye #46 Szerintem a legjobb P4-es gépet AMD procival lehet építeni.
Vicc félretéve.
Mindenképp RAMBUS memós rendszert építs, lehetőleg 1066-osat vegyél, mert abból nem kell párokat szerkesztened, hogy múködjenek. Bár ilyet nem tudom, hol lehet kapni nálunk.
Minél gyorsabb legyen. Itthon, asszem 2.53-as a legfürgébb amit kapni lehet, de már lehet, hogy van 2.6-os is.
Ha nincs sok pénzed, és kellően mazoista alkat vagy,
VEGYÉL PÉNÉGYCELARONT!!
AZ IGAZI SPEED-CHEMPION! JEEEEEEEEEEEEEE!
Ehhez akár SD-RAMOT is rakhatsz, ennek borzadájnak, még az is sok.
Ja tényleg mennyit szánsz a dologra?
És mit akarsz venni? gész masinát, vagy csak alap+proc+meme+ ...?
-
joco102 #44 Én nem akarom huzni a gépemet inkább veszek egy 2,4 Pentiumot mert nyáron állati meleg van a szobámban. -
joco102 #43 Te olyan okos vagy,hogy világitasz a sötétben is.:))) -
Borg #42 Ugyanmár, jó az az AMD is.
(télen fűteni, meg nem billeg az asztal sem tőle:)) -
#41 Az AMD jó kukába, az Intel gépbe -
Don Vito #40 Szerintem az AMD jobb játékhoz, az Intel meg jobb felhasználói progikhoz -
#39 mert nem expodert hasznalsz -
#38 azok milyen oldalak? :D valami sufni hpk lehetnek... -
#37 :-))) -
[Walaki]D`Lair #36 Na igen meg normálisabb helyeken ilyen beszólások sincsenek.... -
[Walaki]D`Lair #33 Vegyél P4 1.6A-t, Abit TH7-II RAID-es alaplapot, 512 RDRAM-ot, és a végére egy 4200-as GF4-et.
Szerintem ma ez egy kurrrva jó gép. Az 1.6-ost meg lehet húzni mint a szélvész. -
#31 Miért nem tudod elfogadni,hogy igenis megéri az árát az Intel ?
Kb olyan az összehasonlítás,mint egy 4-es Golf meg egy Lada VFTS versenyében.
Igen a Lada legyorsulja itt ott a Golfot,de kidolgozásában és technologialilag a Golf jobb.
Ki mit szeret.... Használtam és összeraktam jópár AMD-s gépet is.Le a kalappal itt ott tényleg jókat nyom,de pl az Én általam használt alkalmazásokban nagyon szar....
Ne csináljunk már AMD-Intel Flamet inkább ajánljál valamit a srácnak Intel sokaiból ! -
#30 Jahh, ebben az esetben bocs.
Vegyé pénégyet drágájé mer aza menő mostan. -
joco102 #29 INTEL FOREVER!!!!!!!!!!! -
joco102 #28 -
#27 Veszel egy asus a7v333 alaplapot, egy amd xp 2000+ procit, 512 mega ddr333 ramot és egy ati radeon 9700 pro videokártyát, ha már ennyi pénzed van. Ennél csak drágább cuccot tudsz összeállítani, jobban nem igazán. -
joco102 #26 A 350 ezret monitor nélkül goldoltam,ebbe az árba belevettem a PLEXTOR CD-irot is amit most vettem 36 ezerért és ezt még a régi gépemben használom ami egy CELERON 500-as VUDU 3000-ezres videokártyával. -
#25 a kérdés,hogy mire akarod használni a gépet ? Elég-e a 128k cache ? -
#23 Amúgy mér akarsz P4-et ??? Egy tualatin azt halo ! Inkább az egyéb luxus cumókra költs plusz pénzt !!! -
#22 Oszt még akkor egy jó kis 100Hz-s TV, meg némi Dolby-s hi-fi és ott vagyunk !!! -
#21 Tudom, hogy tudod, hogy tudom, de attól még nem fogom szeretni. :-))) -
#20 44+62+63, ja valahogy úgy ! :-))) -
#19 Csak mert tudom, hogy szereted :D -
#18 "No More PC"-t nem ismerek kedves "slaught chickens" ! :-))) -
#17 szerintem az egeszet :D -
#16 Ennyiert No More PC mar a fel logojat megvehetne. :D -
#15 120 egy videokartya a maradekbol meg epphogy kijon egy intel gep :D -
#14 Huh, most nezem a cimet, 350 ezerert??? Monitor nelkul? -
#13 Kell keresni egy regi topicot, mondjuk AMD v. Intel DX4-100-st vegyek (nem hiszem hogy van) es inkabb abban. :D -
#12 csinaljunk itt is flémrovatot? :D -
#11 Mér ??? Az AMD nem ?!! :-)))