Vetkőzős Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õ utánna megold mindent!😊))
Türelem!
Néha dolgoznom is kell...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ha ok dobj egy mailt!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ezt ADSL-el 1 év mire feltöltöm!😞((
Ezért aki vállalja, hogy keres Ftp-t és feltölti annak elküldöm !
Vagy ha van valami progi amivel 2 gépet össze lehet kapcsolni akkor nekem az is jó.
Ha lehet mailban!😉

na most mit tegyek?
akinek Big a fel-le töltési képessége?
Quick Time Player
Ha az nincs fent vagy nem teljes akkor produkálja ezt!
Leszedtem a demo-t, de a csaj takarva van fehérrel, és levertem már róla 100$-t, de továbbra is fehér maradt a kép, pedig asszonta levette a polóját...van vkinek vmi crack-ja ?
Vagy fent van vhol a teljes gém ?
Az nem mûködik, hogy a Nero-val képfájlba alakítom és valaki letölti tõlem?(persze olyan aki feltölteni is gyorsan tud)
Mert ADSL-em van és kicsit sok lenne 600Mb feltöltenem... (márha kell a bónus CD)
Igaz a bónuszon van demo-s csaj is!😊))
Annak remélem befogtam ezzel a száját...
Egyébként IRL nem rossz móka az ilyen, egyszer egy barátommal sikerült rávennünk két lányt egy strip poker partyra... persze csaltunk egyfolytában. Jó volt. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Nem de hármasban müxik...

szolj ha kell valami cim ahova felrakod
😄D
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ahogy megvagyok szólok!
Köszi!
Az új Nero is tud valami hasonlót nem?
Na akkor elkezdem... Ha megvagyok szólok !
Megosztani max. úgy tudom, hogy ha valaki részletesen leírja, hogy kell egy CD-t iso-ba (?) másolni majd szétdarabolni...
Mivel minden mozgás és beszéd valós( Quick Time)
ezért nem kicsi terjedelmû...

Na! Ez nekem megvan!😊))
2Cd+bónus pack!😊)))
Jóóó...
minek irtam ketszer???
de hogy ingyenes volt-e?
nemtom...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
És tudsz nem online pókerrõl is információmorzsát hinteni lábam elé???
Þór vígi þessi rúnar
Itt az oldal tetejen talalsz egy webes valtozatot, ingyenes, 5 csajjal lehet jatszani.
ha megnyered, kapsz az email-edre a csajokrol bonusz kepeket.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak