13
Time Machine alias Időgép
-
Pingu #13 Helló!
Nekem az a gondom hogy nem ismeri fel a játék a windowst. Tud valakai segiteni? -
#12 Apám, végigtoltam egy angol végigjátszás alapján és halljátok, ennek a gaménak van ám élvezetes játékmenete!!!!!
mondjuk magamtól rájönni ezekre nem kicsit lett volna nehéz, de ez nem is rontotta el a hangulatot, sőtt!!! Kár h manapság már nincsenek ilyen játékok, csak ezek a megyek és lövök szarok.... :( -
#11 Üdv ismét, nah már megvan a játék tolom is :) -
#10 Üdv! Valaki nem tudná feldobni valahova magyarul? :( Jó lenne nagyon mert régen játszottam vele, cska elakadtam, de újra kedvet kaptam rá de már nincs meg :( Hálás ksözönet előre is a jóttevőmnek! :) -
#9 sztem a film nem votl rossz, bár nem egy majmok boylgója az tuti:D
de ez ajáték a film adaptációja vagy teljesen más?? -
Bazsa20 #8 Anee-nek igaza van, sorry hogy pont a lényeget nem említettem...Nekem szombaton sikerült megvenni egy bizonyos Expo kiállításon, ahol is visszamenőleg meg lehetett venni az eddig kiadott Pc Games nevezetű újságok zömét egy-egy game CD-vel! Többek között ott volt az Imperium Galactica 2, Traffic Giant, Devil Inside, Fifa World Cup 2002... és mindezek teljes magyar szinkronnal! Na jó a Fifa 2002 csak poén volt... Mivel én is már 4 éve a PC Guru előfizetője voltam/vagyok nem is igazán vettem észre más effajta szám.teches (na jó Computer Panoráma...)újságot, megdöbbenéssel vettem észre hogy van ez a PC Games és nem is rossz (a Pc Guru persze azért jobb, de a Gamestar-ral szerintem egy súlycsoportban van (sőőőt!)
Ui:végigjátszással nem találkoztatok még? -
Anee #7 adták pc games-hez egy-két hónapja magyarul... -
M.A.D. #6 :)) Hát, szerintem csak DC-ről lehetne lehúzni. Bár a Loch Ness-t vagy a Beyond the Atlantis-t hiába kerestem. :(
A srácnak megvan magyarul. -
Lantee #5 Na beszélgessünk csak! Hol lehet megszerezni...a legális utak figyelmen kivül hagyásával! :D -
M.A.D. #4 Mi?????Magyarul??? Neb@sssz! Nekem megvolt másfél éve fullrip-ben angolul...de rohadt nehéz volt. -
Bazsa20 #3 Hali!
Nem tudom ki mennyire emlékszik eme programra (szerintem elég frankó), mivel egy 2000-es játékról van szó...
Nos, hetekkel ezelőtt elkezdtem én is játszani a Gta 3-at, mint (gondolom) sokan mások...hogy kicsit villogtassak, már ki is akasztottam...na de nem erről van most szó! Pár napja beszereztem egy kaland játékot, ami a címben is szerepel. Meg kell, hogy mondjam a minőség gyönyörű, a történet sejtelmes, ráadásul mindez teljesen magyarul (értem ezalatt azt, hogy a szinkron is magyar!)
Érdekelne, hogy nincs-e esetleg valakinek a game-hez végigjátszás...ugyanis még így, magyarul is kissé nehézkes az előremenet...
Végezetül mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
#2 ümm nekem teccett, amúgy meg eltévesztetted a fórumot... -
[Walaki]D`Lair #1 Borzadály egy film ha arra gondolsz.