493
RACER
  • tomsolo
    ehhh... csak úgy kérdezni akartam :)

multiba próbáálta már valaki?
  • tomsolo
    multi próbálta már valaki?
  • Alexease
    Mar elegregen csinaljak:( Lasssan keszul. A fizika tenyleg jo lesz, de meg vannak komoly problemai. Az automegjelenites es a shaderek mar szepek;)) De van hozza 158 eleg jo minosegu letoltheto auto, es 52 hasznalhato palya.
  • tomsolo
    ez lemaradt :)

• tomsolo
    hmm... én kipróbáltam - kormánnyal - nem olyan vészes elég jó autók vannak már hozzá meg pályák - sajna külön kell letölteni - viszont van hozzá alapból egy rakat editor - pálya, autó, fizika stb. - szal el kényelmesen el lehet vele lenni. Az alakíthatósága engem teljesen megfogott...

• FREAK

Azért kezd alakulni a project. Lehet, hogy én is nekiállok, és gyúrok bele egy autót :D
  • FREAK
    LFS fanek gyertek a Magyar LFS szerber topikba, ha van kedvetek egy online bajnokságba beszállni!
  • dashed_
    hat meg az lfs :)
  • dashed_
    amugy az miert van hogy ha elinditom a versenyt akkor a toltes utan egybol visszadom a menube????
  • dashed_
    http://www.racer.nl/
  • ÁjjLe BoBBi
    És honnan lehet leszedni ?
  • [Walaki]D`Lair
    Hát ez a trágyahalom nem is érdemel mást...

EZ EGY SZAR!!!!!!!!!!!
  • Rigley
    huu de elsullyedt a topic, na mind1, csak gondoltam mondom, hogy megjelent a beta7... ha van kedvetek ki lehet probalni..
  • Rigley
    huu de elsullyedt a topic, na mind1, csak gondoltam mondom, hogy megjelent a beta7... ha van kedvetek ki lehet probalni..
  • hen-tes
    hi
  • Rigley
    get on top !
  • dev!l
    es vki tudna adni egy mukodokepes linket is? :DDDDDDDDDD me nekem kurvara nem muxik egyikse
  • Rigley
    jaja, bár a számok nem sokat mondanak, a quake3 is lehetne 0.3 ...
  • CSOCSO
    azhittem az LFS ről beszélsz:)
  • Jano
    Itt tart a verzió. Kicsit korai ítélkezni felette.
  • CSOCSO
    he?:)
  • Jano
    v0.4.9
  • CSOCSO
    mivel?
  • toMpEr
    hat ja, eleg bugos a kicsike, LFS-el nyomuljatok, az kiraly!
  • CSOCSO
    nekem is néha nem indul el vmikor meg elindul..nemtom mé csinálja... amugy szvsz is igen ratyi gamez..eszméletlen szar pályák.. 120 ig nemtudsz felgyorsulni mert már lassítani kell hogy bevedd a kanyart...
  • dashed_
    Billel ;
    elore : a
    hatra : z
    bal/jobb : <- / -> nyilak..
  • Rigley
    dehogy szar
  • hali
    ekkora szart életemben nem basztam
  • Rigley
    Nem szar a fizikája , a jelenlegi legjobbak kozott van , ez nem vitás, cska az a baj vele, hogy mivel ingyenes ezért nem nagyon hamarkodják el a fejlesztését, a kocsikat meg a pályákat is csak lelkes "fan"-ek készitik hozzá. Na pont itt van a probléma , mivel valaki hiába csinál mondjuk 3dsmax-ba egy szuper kocsit, amit beimportál a játékba , de hát szegénynek fingja sincs arról , hogy a kocsinak hogyan is kellene mozogni... Ha meg van is valami sejtése, akkor pedig nem biztos, hogy ki tudja használni a program nyujtotta lehetoségeket. Egyébként van pár kocsi amit elég jol el lehet vezetni.
  • Hitm@n
    Nekem is az a kedvencem! ...no meg a Bullet(a rakéta-autó:))

Azt hallottam,az ásványvíz csak az embernek esik jól,a billentyűzet nem nagyon szereti. :))))))
    Az enyém még csak kólát ivott,de nem igazán tetszett neki.Lehet,hogy meg kellene próbálkoznom a cukormentessel? :))))))))))))))
  • [Walaki]D`Lair
    Pedig szerintem az 1. sokkal jobb. Kedvencem a Panther (fekete 911-es) Jujj tiszta ásványvíz a billentyűm :DDD Az a rohadt üveg szétfröcskölt.... :DDD
  • Hitm@n
    Nana! Screamer 1-et nem bántani,szvsz az egyik legjobb arcade autósprogram,eszméletlen jó,olyan igazi "játéktermes" hangulata van.Nekem máig bérelt helye van a gépemen,akárcsak a 2.részének.
  • Anee
    na igen szerintem is retek ezért nem foglalkozok vele...csak hát legális
  • [Walaki]D`Lair
    Nem is Kormányra! Ez a játék egy nagy határ szar!!! Komolyan ennek még a Screamer 1 -nél is szarabb a fizikája!!!!!
  • CSOCSO
    sajna supra link szar bill el nem lehet játszani max egér de ez siralmas!! ez az igazán kormány rekvired amivel nincs baj csak az hogy szar a kormányom ( a zsinor)
  • CORe
    Ha jol sejtem ezt nem billentyuzetre terveztek :)
  • CSOCSO
    Azonnal szedem!!!
    VAN BENNE SUPRA:)))))))

:)))))))))))))))
  • Anee
    ....azért nem mai gyerek....
  • Rigley
    csak hardcore sim-fan-eknek...
  • Rigley
    www.racer.nl