493
RACER
-
#53 ehhh... csak úgy kérdezni akartam :)
multiba próbáálta már valaki? -
#52 multi próbálta már valaki? -
#51 Mar elegregen csinaljak:( Lasssan keszul. A fizika tenyleg jo lesz, de meg vannak komoly problemai. Az automegjelenites es a shaderek mar szepek;)) De van hozza 158 eleg jo minosegu letoltheto auto, es 52 hasznalhato palya. -
#50 ez lemaradt :)
-
#49 hmm... én kipróbáltam - kormánnyal - nem olyan vészes elég jó autók vannak már hozzá meg pályák - sajna külön kell letölteni - viszont van hozzá alapból egy rakat editor - pálya, autó, fizika stb. - szal el kényelmesen el lehet vele lenni. Az alakíthatósága engem teljesen megfogott...
-
Azért kezd alakulni a project. Lehet, hogy én is nekiállok, és gyúrok bele egy autót :D -
#47 LFS fanek gyertek a Magyar LFS szerber topikba, ha van kedvetek egy online bajnokságba beszállni! -
dashed_ #46 hat meg az lfs :) -
dashed_ #44 amugy az miert van hogy ha elinditom a versenyt akkor a toltes utan egybol visszadom a menube????
-
dashed_ #43 http://www.racer.nl/ -
#42 És honnan lehet leszedni ? -
[Walaki]D`Lair #41 Hát ez a trágyahalom nem is érdemel mást...
EZ EGY SZAR!!!!!!!!!!! -
#40 huu de elsullyedt a topic, na mind1, csak gondoltam mondom, hogy megjelent a beta7... ha van kedvetek ki lehet probalni.. -
#39 huu de elsullyedt a topic, na mind1, csak gondoltam mondom, hogy megjelent a beta7... ha van kedvetek ki lehet probalni.. -
#38 hi -
#37 get on top ! -
dev!l #36 es vki tudna adni egy mukodokepes linket is? :DDDDDDDDDD me nekem kurvara nem muxik egyikse -
#35 jaja, bár a számok nem sokat mondanak, a quake3 is lehetne 0.3 ... -
#34 azhittem az LFS ről beszélsz:) -
#33 Itt tart a verzió. Kicsit korai ítélkezni felette. -
#32 he?:) -
#31 v0.4.9 -
#30 mivel? -
#29 hat ja, eleg bugos a kicsike, LFS-el nyomuljatok, az kiraly! -
#28 nekem is néha nem indul el vmikor meg elindul..nemtom mé csinálja... amugy szvsz is igen ratyi gamez..eszméletlen szar pályák.. 120 ig nemtudsz felgyorsulni mert már lassítani kell hogy bevedd a kanyart... -
dashed_ #27 Billel ;
elore : a
hatra : z
bal/jobb : <- / -> nyilak.. -
#24 dehogy szar -
#21 ekkora szart életemben nem basztam -
#14 Nem szar a fizikája , a jelenlegi legjobbak kozott van , ez nem vitás, cska az a baj vele, hogy mivel ingyenes ezért nem nagyon hamarkodják el a fejlesztését, a kocsikat meg a pályákat is csak lelkes "fan"-ek készitik hozzá. Na pont itt van a probléma , mivel valaki hiába csinál mondjuk 3dsmax-ba egy szuper kocsit, amit beimportál a játékba , de hát szegénynek fingja sincs arról , hogy a kocsinak hogyan is kellene mozogni... Ha meg van is valami sejtése, akkor pedig nem biztos, hogy ki tudja használni a program nyujtotta lehetoségeket. Egyébként van pár kocsi amit elég jol el lehet vezetni. -
#13 Nekem is az a kedvencem! ...no meg a Bullet(a rakéta-autó:))
Azt hallottam,az ásványvíz csak az embernek esik jól,a billentyűzet nem nagyon szereti. :))))))
Az enyém még csak kólát ivott,de nem igazán tetszett neki.Lehet,hogy meg kellene próbálkoznom a cukormentessel? :)))))))))))))) -
[Walaki]D`Lair #12 Pedig szerintem az 1. sokkal jobb. Kedvencem a Panther (fekete 911-es) Jujj tiszta ásványvíz a billentyűm :DDD Az a rohadt üveg szétfröcskölt.... :DDD -
#11 Nana! Screamer 1-et nem bántani,szvsz az egyik legjobb arcade autósprogram,eszméletlen jó,olyan igazi "játéktermes" hangulata van.Nekem máig bérelt helye van a gépemen,akárcsak a 2.részének. -
Anee #9 na igen szerintem is retek ezért nem foglalkozok vele...csak hát legális -
[Walaki]D`Lair #8 Nem is Kormányra! Ez a játék egy nagy határ szar!!! Komolyan ennek még a Screamer 1 -nél is szarabb a fizikája!!!!! -
#7 sajna supra link szar bill el nem lehet játszani max egér de ez siralmas!! ez az igazán kormány rekvired amivel nincs baj csak az hogy szar a kormányom ( a zsinor) -
CORe #6 Ha jol sejtem ezt nem billentyuzetre terveztek :) -
#5 Azonnal szedem!!!
VAN BENNE SUPRA:)))))))
:))))))))))))))) -
Anee #4 ....azért nem mai gyerek.... -
#3 csak hardcore sim-fan-eknek... -
#2 www.racer.nl