Ezek hulyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

//www.youtube.com/embed/jNZQAK1zLyU
Sir Quno Jedi
http://www.freeweb.hu/roshi/htmls/index2.html

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Tenyleg tud valaki valami tokl perverz prono manga letolto helyett?:)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jo de mind ugyanaz vaz! Kepeken kell jaccani... hot unalams... oszt egyet jaccotam csak eddig de abba is az volt a lenyeg hogy mindent megfektetni:)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
igen tudjuk de a mai világban már mindenre a mangát használják:) kivéve a hentai..most nem az anime-sek használják a manga szót persze.. hanem a hozzá nem értõk is lemangázzák az animé-t
CSOCSO
az egy baromi jo kis gamma volt:)
Sir Quno Jedi
ugye :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lammer
moncca ez igaz ps1en anno kilószámra volt meg most is kezd beindulni ugyi a 2es mesin erre is lesz egy kamionnyi, hanem több :))

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
rengeteg HENTAI(japcsi mangastyle szex) jellegü game van pcre olyan tipikus p1 hangulatú rengeteg

Sir Quno Jedi
Ha manga/anime beütésû gammák, akkor konzol, máson nem igazán fogtok részesülni benne !

Lammer
gyerekek én még newbie vagyok a japcsi styleos gamékba, fílingbe de azért 1et illik tudni:
MANGA=KÉPREGÉNY
ANIME=FILM
sokan manga styleról beszéltek...
na mind1

KreeztalCODE
mi ertelme Spehi barmelyik topikjanak? ^.^

Szal...
gumininja
Manga rulz! Legyen az játék, rajzfilm vagy akár képregény. ;]] De ha nem teccik sem kell pánikba esni, lesz még õszi és karácsony elõtti játékdömping, idõ sem lesz belenézni a megjelenõ gammákba..
CSOCSO
mondj nekem 3 manga gamezt!és mondj nekem 3 olyan gamezt ami a te stylsusod!! most akkor a sok manga rajongó kezdje el szidni a te szar stylodat??
nemtom miylen a stylod nem is a fikázáson van a hangsúly.. azé me neked nem tetszik nemtom mé kell szidni..pl amit tudok hogy az auto modellista ps2 re full mangás versenyzõs gamma de eszméletlen királyúl néz ki
Morpheus
Helo Tomee!

Mivel ez nem új megjelenés, így nem tudom sajnos. Én non public helyrõl szedtem, de anno biztos kinn volt egy-két oldalon. Körbe kéne nézni hátha...

Morpheus

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Jabba
Me too

kapod qtya :))

Rincewind
Nem vágom mi értelme ennek a topicnak...
CSOCSO
milyen manga styl ról beszélsz?
Na nekem ez a jatek kene, nem tod honnan lehet huzni???
Morpheus
Én a Zanzarah nevû játékkal játszottam, aminek van egy kis manga beütése, és nem volt rossz.

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Sephi
Jovan ma!

Mafiat vegig vittem egy het allat , Medivalt nem jacotam csak 3 napot nem teccet , emperor tul nehez volt mar , UT2003 az most is megy nalam rendesen es persze a BF ami full multizas es single minden este mert rulez.

De eddig mitha nem lett volna ilyen stilusu jatek mint ezek a mangak. Aze kerdem mert nem tudom aki toltott le ilyet irja man le milyen kivancsi vagyok:)

Morpheus
Mire?:o)))

Azért nem éppen csak ilyenek jelennek meg, sõt!

-BF
-UT 2003
-Emperor...
-Medevial...
-Mafia

Sephi
Nezetek man meg hogy milyen jatekk jelennek meg manapsag! Mik ezek a manga stilusuak? Valami perverz? Hogy lehet ilyet kiadni es ki veszi meg az ilyet? Aki tud roluk irjon ma:)