29
Szal...
-
KolkaF #29 -
#28 http://www.freeweb.hu/roshi/htmls/index2.html -
#26 Tenyleg tud valaki valami tokl perverz prono manga letolto helyett?:))) -
#24 Jo de mind ugyanaz vaz! Kepeken kell jaccani... hot unalams... oszt egyet jaccotam csak eddig de abba is az volt a lenyeg hogy mindent megfektetni:) -
#23 igen tudjuk de a mai világban már mindenre a mangát használják:) kivéve a hentai..most nem az anime-sek használják a manga szót persze.. hanem a hozzá nem értők is lemangázzák az animé-t -
#22 az egy baromi jo kis gamma volt:) -
#21 ugye :-))) -
#20 moncca ez igaz ps1en anno kilószámra volt meg most is kezd beindulni ugyi a 2es mesin erre is lesz egy kamionnyi, hanem több :))
-
#19 rengeteg HENTAI(japcsi mangastyle szex) jellegü game van pcre olyan tipikus p1 hangulatú rengeteg
-
#18 Ha manga/anime beütésű gammák, akkor konzol, máson nem igazán fogtok részesülni benne ! -
#17 gyerekek én még newbie vagyok a japcsi styleos gamékba, fílingbe de azért 1et illik tudni:
MANGA=KÉPREGÉNY
ANIME=FILM
sokan manga styleról beszéltek...
na mind1
-
#16 mi ertelme Spehi barmelyik topikjanak? ^.^
Szal... -
#13 Manga rulz! Legyen az játék, rajzfilm vagy akár képregény. ;]] De ha nem teccik sem kell pánikba esni, lesz még őszi és karácsony előtti játékdömping, idő sem lesz belenézni a megjelenő gammákba.. -
#11 mondj nekem 3 manga gamezt!és mondj nekem 3 olyan gamezt ami a te stylsusod!! most akkor a sok manga rajongó kezdje el szidni a te szar stylodat??
nemtom miylen a stylod nem is a fikázáson van a hangsúly.. azé me neked nem tetszik nemtom mé kell szidni..pl amit tudok hogy az auto modellista ps2 re full mangás versenyzős gamma de eszméletlen királyúl néz ki -
#10 Helo Tomee!
Mivel ez nem új megjelenés, így nem tudom sajnos. Én non public helyről szedtem, de anno biztos kinn volt egy-két oldalon. Körbe kéne nézni hátha...
Morpheus -
#9 Me too -
#8 Nem vágom mi értelme ennek a topicnak... -
#7 milyen manga styl ról beszélsz? -
TOMMEe #5 Na nekem ez a jatek kene, nem tod honnan lehet huzni??? -
#4 Én a Zanzarah nevű játékkal játszottam, aminek van egy kis manga beütése, és nem volt rossz. -
#3 Jovan ma!
Mafiat vegig vittem egy het allat , Medivalt nem jacotam csak 3 napot nem teccet , emperor tul nehez volt mar , UT2003 az most is megy nalam rendesen es persze a BF ami full multizas es single minden este mert rulez.
De eddig mitha nem lett volna ilyen stilusu jatek mint ezek a mangak. Aze kerdem mert nem tudom aki toltott le ilyet irja man le milyen kivancsi vagyok:) -
#2 Mire?:o)))
Azért nem éppen csak ilyenek jelennek meg, sőt!
-BF
-UT 2003
-Emperor...
-Medevial...
-Mafia
-
#1 Nezetek man meg hogy milyen jatekk jelennek meg manapsag! Mik ezek a manga stilusuak? Valami perverz? Hogy lehet ilyet kiadni es ki veszi meg az ilyet? Aki tud roluk irjon ma:)