9
Uhu Linux, WinXP
-
#9 Próbálj egy frissebb verziót. -
steelhammer #8 Sőt... Mintha teljesen kifagyott volna a billentyűm -
steelhammer #7 Üdv. Én most apokolm laptopomra, és mikor eljutok a Rendszergazda jelszó beírásáig, akkor nem érzékeli a billentyűmet. MItől lehet ez? -
pbes #6 4 év alatt lehet hogy sikerült megoldania a problémát :) -
#5 Szia! Nekem is ugyanez volt. Feltettem az UHU Linuxot, és amikor indítom a gépet, akkor bejön a grub (az a sérga képernyő), de nincs a választások közt a windows. Valahol van egy fájl, ahol lehet a grub menüpontjait szerkeszteni, és ott állítottam be a windows választási lehetőséget, és így már jó. Nézz utána az uhulinux.hu oldalon, vagy a linuxfórumban, már nem tudom hol találtam a megoldást. -
Janesz215 #4 Ha berakod a UHU cd-t akkor ott lesz, hogy hibahelyreállítás vagy valami ilyen. -
dashed_ #2 hasznalj valami bootmanaggert... pontos nevet nemtok most igy.. vagy az uhu linux weblapjan [ http://uhulinux.hu/ ] a forumon vagy a Gyik-on nezelodj korbe biztos talalsz a kerdesedre valaszt.
-
#1 Felraktam egy üres particióra az UHU Linuxot (a másikon a WinXP van), de bootoláskor automatikusan a Linux indul. Szeretném, ha a Win indulna. Hogy állítsam be??