proxy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Lehet h volt már róla szó, csak én nem vettem észre, de jó lenne ha segítenétek. Az lenne a gondom h a koleszba proxy megy és kifele csak 1 publikus ip látszik (az én gépemnek csak belsõ ip-je van), az érdekelne hogyan lehetne mégis elérnem a gépem pl.: ftp, távoli belépés stb.
lalicsiga
jaja
Hide IP Platinum
nagyon zsír progi
csak kicsit belassítja a böngészõmet
most japán vagyok , tegnap thailand-i azelõtt meg koreai voltam 😛
ajánlom nektek, ha ismeretlenek akartok maradni
sõt a cod2 is megy vele csak a tûzfal kérdez néha rá hogy biztos -e, de semmi gond vele

gordonmail
Üdv
Egy Proxy szerver kellene, amiben meglehet normálisan határozni a User-ek sávszélességét.

Egyben én is h'lye vagyok: Proxy-n át lehet Játékot futtatni netes eléréssel?

(O_o)

Köszi a segítséget, 1 hónapos keresés után, rohadt nehezen, de megtaláltam.
Hátha valakinek kell:
www.proxify.com
UP
senki nem tud segíteni?
Sziasztok!

Van egy oldal ami nem akar bejönni már egy hete. Azóta megtudtam, hogy a szolgáltató hibája. Kaptam egy honlap URLt amivel proxyn keresztül tudom megnézni az oldalt, és így müködött, csak már elfelejtettem a címet.
Szóval: Tudtok mondani olyan oldalt (oldalakat) amin keresztül meg tudom nézni a lapot?
Hogy sikerüld belõnöd a winmx-et vele? Mert nekem nemmegy...

Nikásze peeri menó

És nem lassít?

Nikásze peeri menó

Köszi szépen a segítséget,mûködik a cucc!😊)
http://http-tunnel.com
Innét letöltheted meg van egy kis help hozzá.
Asszem van.
Ez azt csinálja hogy a különbözõ portokra menõ kéréseket a HTTP protokollon továbbítja ami elvileg engedélyezett ha tudsz netezni.
Elvileg mûködik hacsak nem MSProxy van fent. A cégnél sajnos az van de az csak és kizárólag Microsoft internet explorer-t képes kiszolgálni(MS bekaphatja).
Köszi szépen a tippet,ez a progi mit csinál?neked van ilyened?
Lehet használni, ha a proxy nem tiltja a használni kívánt portokat. Ha kollégiumban vagy akkor ott az valószínüleg az iskolád hálóját használja és az azon lévõ proxyt, amit a szorgalmas rendszergazda jól bekorlátozott és egy valag portot letiltott. Próbáljatok vele beszélni vagy megvesztegetni. 😊
Vagy próbálkozz használni a HTTP-Tunel nevû progit, talán segít.
Sziasztok!Azt szeretném megtudni hogy a file megosztó progikat lehet e proxy szerveren keresztül futtatni?Elméletileg tudom hogy lehet de mi a koliban már mindent kipróbáltunk amit csak tudtunk és semmire sem jutottonk.Minden segítséget nagyon nagyon köszön egy szomorú WinMx fan!