36
Valami rpg...
-
Degoo #36 megtudnátok mondani hogy csináljam angollá?Németül kell kezdeni és és az 1 pályát ha betölti akkor átteni angolra.csakhogy nekem kiirta h nem kompatibilis a mentés nyelve és csak ujj játékot leht kezdeni ami ugyebár nem tölt be angolul.mondjuk németül is boldogulok lvl 30 vok. -
#34 milyen a game a dio hoz kepest?Remelem ma lejon a stuff. -
#33 Oksa. -
M.A.D. #32 Kössz Morpheus. De ma megnézem DC-n. És különben is. Helyet kell csinálnom a vinyón. Mindenesetre visszatérhetünk rá...esetleg holnap. -
#31 Szia!
Küldj egy mailt az adatokkal, és elkezdem átrakni neked az éjszaka.
Morpheus -
#29 A Farmlandon hol van a portal??? Vagy 5x atneztem, mar hulyet kapok :P -
#28 -
#27 En mar pronaltam, es baszottjoo!, -
M.A.D. #25 adnék tárhelycímet (privát ftp)...de csak 1GB lehet felrakni egyszerre.....szóval....:)
-
#24 Nekem megvan, de sajnos tárhely nem lévén nem tudok segíteni...:o((( -
#23 meglenne ha le tudnam szedni. :( -
M.A.D. #22 Mi van? Senkinek sincs mág meg? :) -
OmegaOnline #20 felraktam egy régebbi kezdetlegesebb világleírásomat a rawen.uw.hu ra, akinek van kedve gagyi világleirást olvasni és van türleme megvárni a lejövö képeket annak megköszönném a véleményét, csak a világleírásról nem a képekről stb. Lehet ocsárolni stb de jöhetnek az épitö jellegü dolgok is Thx világ/térkép résznál -
#17 toltsetek... DE HONNAN? -
BOOT #15 Halihó.
Na senkinek sincs címe?
Én már végigtúrtam mindent és semmi. :(
-
M.A.D. #14 ne.....egy címet,,,naaa ez nem Arcanum? -
#13 Ok, és milyen? -
#11 A képekbol nekem egy az egybe Dio2 jut az eszembe :) -
#9 Heh. Éppen káromkodtam, hogy hétvége lévén hogyan fogom én ezt letölteni. Én most kevertem a Duality-vel :D -
M.A.D. #8 pls.....egy non public ftp.....danke :) -
#7 Site cimet, vagy server cimet? Nem tudnad valami oldalra kilinkelni a fileokat? -
#5 eléggé dio2nek néz ki :-D -
#4 Ok, de legyszi mondd mar el, hogy honnan toltod, mert nekem is nagyon kene!! -
MrTressy #3
-
MrTressy #2 nem tom sikerül e képet belinkelni de azért meg próbálom width="800" height="600">
-
MrTressy #1 most jelent meg ez a game képek alapján egész jónak tünik elsö fülesre olyan diabló szerü game csak mig a 3 cd lejön...