2 csatornás ISDN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a vonalbontásért teljes mértékben az ISDN központod felel, azt kell átprogramozni. Ehhez meg abszolút nincs mit hozzászólnom... gondolom kaptál hozzá valami könyvet... ha nem, akkor meg keress rá a neten... programozd át... szerintem pár dip kapcsoló lehet... arghhh 😊
Te figyu! Ne má' itt chateljünk má'keretes szerkezetbe öntve, ba'! Még a végén komolytalannak hisznek engemet, azt jól nem válaszolnak, pedig nagy még mindig az én gondom ám, komám! Hö Frísztájl
De legalább már mûxik valamennyire! Ez is valami. Ja, nézd a BigBrothert, mert meginn fúrják az Évát vagymi!!! 

Þór vígi þessi rúnar
Najó nem is!!!
Csak én gúnyolódom itt, mert várok egy levelet egy lánytól (ZSuzsi, tod, egyetemista cica) és unatkozom!!!
Csak én gúnyolódom itt, mert várok egy levelet egy lánytól (ZSuzsi, tod, egyetemista cica) és unatkozom!!!
Þór vígi þessi rúnar
Na közben átdugtam USB-re az NT-t és így már használja mind a 2 vonalat csak a TCP/IP protokoll szívózik, ugyanis amikor mind a két vonalat használom és valaki telefonál, akkor az egyik vonalat értelemszerûen bontja, de mikor visszakapcsolja, akkor eldobja a TCP/IP-t és bár van két vonal netezni nem lehet. Le kell szakadni, aztán újra vissza. Remélem érthetõ volt a hiba leírás. Ja, egyébként Win98SE-m van.
Következõ a pálya:
1., az adott szolgáltatónál dual isdn használatra kell hogy regisztrálkodj
2., ingyenes szolgáltatónál (Freestart) nem szüksges a dual regisztráció
(Nekem konkrétan Axelero elõfizetésem van, de mivel az axeleros az nem dual, ezért a Freestartot használom)
3, semmi extra driver nem kell a történethez, ha megy egy csatornán, akkor csak át kell álnod multilinkre
4., dupla telefonszámlát fizetsz!!!
Windows XP alatt elindítod az Internet Explorert:
TOOLS>INTERNET>OPTIONS>CONNECTIONS>SETTING>PROPITIES>CONNECT USING: ITT KIJELÖLÖD MINDKÉT CSATORNÁT
1., az adott szolgáltatónál dual isdn használatra kell hogy regisztrálkodj
2., ingyenes szolgáltatónál (Freestart) nem szüksges a dual regisztráció
(Nekem konkrétan Axelero elõfizetésem van, de mivel az axeleros az nem dual, ezért a Freestartot használom)
3, semmi extra driver nem kell a történethez, ha megy egy csatornán, akkor csak át kell álnod multilinkre
4., dupla telefonszámlát fizetsz!!!
Windows XP alatt elindítod az Internet Explorert:
TOOLS>INTERNET>OPTIONS>CONNECTIONS>SETTING>PROPITIES>CONNECT USING: ITT KIJELÖLÖD MINDKÉT CSATORNÁT
Testvér, én azt biz nemtom Néked megmondani.
Háde zsámálj bibász...elpáhollak maj' römiben!!!

Háde zsámálj bibász...elpáhollak maj' römiben!!!

Þór vígi þessi rúnar
Emberek!
Nagy az én problémám!!!!! Most kötöttek be ISDN-t a házunk tájára és nem bírom használni mind a 2 azaz kettõ csatornát. Vivendi hozta az NT-t NT1+Multi típusút. Nem tudjátok mi a frászkarikát kell vele csinálni, mert így csak 7K-val jön a cucc, ami jó, de nem az igazi!!!!!!!!!!!!!
Nagy az én problémám!!!!! Most kötöttek be ISDN-t a házunk tájára és nem bírom használni mind a 2 azaz kettõ csatornát. Vivendi hozta az NT-t NT1+Multi típusút. Nem tudjátok mi a frászkarikát kell vele csinálni, mert így csak 7K-val jön a cucc, ami jó, de nem az igazi!!!!!!!!!!!!!