17
Hogyan kell beállitani a WinXP-t hogy a pc is kikapcsoljon mikor leáll a rendszer
-
#17 Bios feliratai látszanak ?
Vagy csak a Win nek nincs képe?
- azzal monitorral előtte ki volt próbálva? képfrissítési frek?
- legutolsó helyes konfiguráció visszaállítása?
-
#16 milyen gép? -
#15 elment mindenki aludni ? :( -
#14 Hello
az lenne a nagy bajom amit nemtudok hova tenni jelen pill.
most telepítettem az öcsémnek a gépet...
feltettem az alap dolgokat... majd be lett dobozolva... mert h új ház és szülinap ... de nem ez a lényeg...
lényeg az h faszán működött minden amíg be nem dobozoltam... levittem kibontotta megkapta majd felhozta és elindítota... bejelentkezett a win. és kb 5mp múlva újraindúl...
és vagy az egész rendszer indúl újra vagy csak a gép és fekete képernyő....
mi a fene lehet vele....
gondoltam hátha sok neki a mindenféle csecsebecse rajta... nem lehúztam mindent csak egy vinyó van rajta... és mégis csinálja....
mitől lehet ?
köszi -
Pace #13 Naja, anélkül sajna nem lehet. De reinst után már megy. -
Smaug #12 köszi Pace! asszem nemsokára befigyel egy xp reinstall. -
Pace #11 KATT
Remélem így má' jó... -
Pace #10 http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=2&t=001164
b***#&, szal ez a link :) -
Pace #9 KATT
Itt leírják, hogy mi 2 megoldás erre, többek közt P2B-F-el is megy. -
#8 Azért a terminal.hu-n is osztják az észt két marékkal... -
Smaug #7 köst a tippet. én is átállítottam, de nem még mindig nem kapcsol le. milyen alaplapod van? (nekem asus p2bf) -
#6 kösz -
#5 Nekem is ilyen gondom volt/van.
"Ahhoz, hogy egy olyan programot tudjunk használni, ami automatikusan lekapcsolja a számítógépünket, kell egy kis trükközés.
Az NT4 óta a Microsoft követi azt az irányvonalat, amit meg is értek, mely szerint nem szabad hagyni azt, hogy egy program az operációs rendszeren kívülre kerüljön.
Tehát nem engedi át egyik programnak sem a hardver és az operációs rendszer közti teljes kommunkiáció jogát. Így van ez az időzített lekapcsoló programokkal is.
A beállítást a következőképpen változtathatjuk meg.
1. A Registry Editorral nyissuk meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows NT/
CurrentVersion/Winlogon bejegyzést.
2. A PowerdownAfterShutdown nevű, binary típusú értéket változtassuk 1-re.
3. Nem szükséges újraindítás."
Forrás: terminal.hu
Csak nálam nem működött, nem tudom, hogy miért. De egy próbát megér.
-
#4 de sajnos abbol az angol cikbol nem sok mindenre jutottam, nem tudom hogy kell kijavitani:) -
#3 thx, megprobálom -
#1 HI!
Win98-ban mikor leállitottam a gépet akkor kikapcsolt a gép is magátol nem kellett a power-t megnyomnom, most hogy feltettem az xp-t ez nem müködik. Mi lehet a baj, hol kell ezt beállitani?