Emperor Rise of Middle Kingdom

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
😊

A medve nem játék.

nem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hali!
Megprobalom bar mar egy kisse elavult tema. Tud valaki ehez a jatekhoz magyaritast? Koszi!
schoma
köszi, müxik

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Bac9-Ral8-sas2-sax2-9999

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.

schoma
Helló. Kellene egy CD-key a progihoz. Ha tud valaki, akkor légyszi dobjon egy mailt.Elõre is köszi.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Evil
milyen ez a dakota?Gyakran frissitenek?Milyen sebesseggel jonnek le a cuccok?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Sephi
Koszi!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Koszi!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Tud valaki lelohelyett?😊 Kene nekem is

I.C.ram
Iszonyat rossz játék szerintem, legalábbis eddig. Szóval grafika nem sokat fejlõdött, az épületek 2-desek maradtak, sõt minden 2d-s. Ez azt jelenti, hogy epületek forgatása kizárt. Játék úgy kezdõdik (minden mission elején), hogy leég a város. Szinte mindenugyanaz mint a Ceasar I-III, Pharoah + kieg., Zeus + kieg -ban. Nem nagy szám, csak az igazi fanatikusok töltsék le.
cenobite
Hmmm...még csak belepislantottam tegnap miután lejött. A zene nagyon jónak tûnik és a játék is tartogat újdonságokat. Pl. belevették a Feng-Shui-t, azaz nem mindegy, hogy egy épületet hova építesz, mit raksz köré stb... Még nem volt idõm jobban elmélyedni benne, majd ma meló után.(Valahogy haza kellene lógni...)

gamertag: kenobita

Sephi
Hoppa

Gery1980
Nah asszem én is letöltöm.Jónak tûnik a dolog.

cenobite
Nekem is most jön. Úgy néz ki, valóban ezt a Caesar-Pharaoh-Zeus vonalat követi, csak keleti körítéssel. Nyammmmm.... Szeressük az ilyet nagyon! 😊

gamertag: kenobita

I.C.ram
De, szép nagyon.
I.C.ram
Kicsit Caesar-os a játék.
Ismeri vki, most jott le Dakota-rol
Par kep:

CSOCSO
#1😊