27
Emperor Rise of The Middle Kingdom
-
#27 :) -
Thanatos #26 nem -
Sampras #25 Hali!
Megprobalom bar mar egy kisse elavult tema. Tud valaki ehez a jatekhoz magyaritast? Koszi! -
#24 köszi, müxik -
Mikice #23 Bac9-Ral8-sas2-sax2-9999 -
#22 Helló. Kellene egy CD-key a progihoz. Ha tud valaki, akkor légyszi dobjon egy mailt.Előre is köszi. -
#17 milyen ez a dakota?Gyakran frissitenek?Milyen sebesseggel jonnek le a cuccok? -
#16 Koszi! -
#15 Koszi! -
#11 Tud valaki lelohelyett?:) Kene nekem is -
#9 Iszonyat rossz játék szerintem, legalábbis eddig. Szóval grafika nem sokat fejlődött, az épületek 2-desek maradtak, sőt minden 2d-s. Ez azt jelenti, hogy epületek forgatása kizárt. Játék úgy kezdődik (minden mission elején), hogy leég a város. Szinte mindenugyanaz mint a Ceasar I-III, Pharoah + kieg., Zeus + kieg -ban. Nem nagy szám, csak az igazi fanatikusok töltsék le. -
#8 Hmmm...még csak belepislantottam tegnap miután lejött. A zene nagyon jónak tűnik és a játék is tartogat újdonságokat. Pl. belevették a Feng-Shui-t, azaz nem mindegy, hogy egy épületet hova építesz, mit raksz köré stb... Még nem volt időm jobban elmélyedni benne, majd ma meló után.(Valahogy haza kellene lógni...) -
#7 Hoppa
-
#6 Nah asszem én is letöltöm.Jónak tűnik a dolog. -
#5 Nekem is most jön. Úgy néz ki, valóban ezt a Caesar-Pharaoh-Zeus vonalat követi, csak keleti körítéssel. Nyammmmm.... Szeressük az ilyet nagyon! :) -
#4 De, szép nagyon. -
#3 Kicsit Caesar-os a játék. -
novie #2 Ismeri vki, most jott le Dakota-rol
Par kep:
-
#1 #1:)