8
game
 • skorpio7
  #8
  Mert ... esetleg szeretnéd , ha minden egyes idetévedő nyitna egy topic-ot éppen annak a játéknak , amivel éppen szenved ?!Akkor lenne kb 50-60 UT2003 , 70-80 BF1942 , stb. topic .JÓl el lehetne veszni bennük , ha azember szeretne az esetleges kérdésére a játékkal kapcsolatban választ találni .Vagy azt szeretnéd ? Vagy nem egszerűbb egy már létező topic-ba beírni a hozzászólásunkat ?! Feltétlen nyitni kell egy újat mert a régi nem az első 50 között van ?! Ááá ... ezt te sem gondolhatod komolyan .Itt csak arról van szó , hogy tudni kell kezelni a fórumot és 20 mp alatt meg is van az , amit éppen keresünk .
 • Dikkma
  #7
  Nem vesztettem embert a küldetések során, mindig loadoltam, de kb. 5 óra alatt végig lehet vinni. Azért nem rossz, sőt.
 • Norbi2K
  #6
  teljesen ghost recon, a fejlesztők szerintem már a raven shield re koncentráltak, ezt is csak a film miatt adták(tom clancy:)
 • Stann
  #5
  Szerintem jo a game, mondjuk csak a demoval jáccottam. De jobban teccik, mint a Ghostrecon,
  mivel nincs akkora terep.
  Amugy meg tök mindegy, hogy volt már gy ilyen topic. Nemtom miért ekkora baj....
 • The Garrett
  #4
  hmm ok :D

  De mostmár ugyis mind1...Végülis kipróbáltam nem rossz. Áltagos...
 • skorpio7
  #3
  The Garrett !

  KATT IDE !


  ( Amúgy csak annyi az egész , hogyha szeretnéd tudni , hogy van-e már topic-ja egy keresett játéknak , a Játékosok fórumán belül baloldalt , a topic címei fölött ott figyel a Témák szó .Szóval csak erre kell kattintani és így szépen kilistázza ABC sorrendben az összes eddigi topic-ot .Ha ADSL vagy kábeled van , akkor ez kb 10-15 másodperc majd 5 mp míg az ABC keresett betűjéhez érsz és már meg is van az a bizonyos topic . Remélem érthető voltam . )
 • Sith
  #2
  Nem túl sok végül is Ghost recon kicist Rainbowositva szerintem nem túl jó iletve nem rosz csak én többet vártam valahogy nem az igazi kb enyi
 • The Garrett
  #1
  Visszanézelődtem de nem nagyon találtam ilyen topicot. Most szedtem le a gamet. Tudom hogy nem mai darab, de vannak róla tapasztAlatok?