14
milyen? honnan érhető L?
-
#14 sziasztok!
valamiért feltelepült nekem ez a vacak, miközben én jol elvagyok a többi általam kiválasztott lejátszókkal, törölném is le, de nem lehet. van esetleg valamilyen alternatív uninstall módszer? (igen, gugli is megvolt már, nem jártam tulzott sikerrel.)
nagyon hálás lennék!
köszönet! -
#13 Hogyan tudok live streamről screenshotolni azaz "kifényképezni" ha Windows Media Playerben nézem? Lehet kicsit láma kérdés de nagyon kéne a megoldás.
előre is köszi. -
#12 Nem ilyenre gondolsz ? Audiostreamer
Ez magát az mp3-at rögzíti felbontva mappába rádióadóként, előadóra, számcímekre.
( Az utolsó verzióhoz sajna nem találtam "egyéb okosságot" azért a 2.0.437 -est használom ) Nagyon jó kis progi.
-
izb #11 audiojack
oldalamon megtalálod rövidke regisztráció után. -
#10 Próbáld ki ezt! -
misiman #9 szasztok
kérdésem az lenne hogy online rádió hallgatása közben mivel tudom rögzíteni a hallható adást?
Van a kellékeknél Hangrögzítő de csak 60mp-et bír....
[email protected]
-
[Walaki]D`Lair #8 Az a helyzet, hogy a media playerem az utóbbi időben nem játsza végig az egyes fileokat, hanem némelyiknél amiről pl tudom hogy 7 perc kiírja hogy 40 sec és annyit játszik belőle...ha ide oda tekerem akkor beugrik a cucc, de akkoris max a 40 sec határig játsza le....:(( -
involver #7 Media playerrel lehet fölvenni internetes tv-t?
Ha igen hogyan?
Kössz! -
#5 Help!
A media playerem szabályos időközönként(kb. 4 percenként) teljesen magától visszavált full screenről alapállapotba, vagyis ablakba.Mindig vissza kell nyomni full screenre, de újabb 4 perc után megint visszaugrik ablak méretűre.Kikapcsoltam egy csomó futó alkalmazást(többek között az internetet is), de a hiba továbbra is fenn áll.
Mitől lehet?
Help! -
dashed_ #4 nemmindegy?
-
dashed_ #2 pl a microsoft oldalarol de egyszerub innen
-
#1 csak kiváncsi vagyok.
esetleg URL?