19
Telepítési probléma
 • maka2
  #19
  Helo

  Elkezdem bootolni flopyról a windows-t , mert újraakarom rakni úgy hogy mindent letörlök a winyoról.Na most beírom hogy Fdiks és azt írja ki hogy nincsenek merevlemezek, de pedig vannak minden jól van bedugva és ha azt írom hogy c: akkor nem ír ki hibát sőt d: nál sem szóval minden van.

  Mit tegyek??!!
 • czs
  #18
  Sziasztok!
  Ujratelepítettem az XP-t majd elkezdtem volna felkonfigurálni és az Alcohol 120%-nál teljesen elakadtam (Internal Error 25001 , 25005 utána hexakódok...)
  a hétvégén 5-ször telepítettem újra mivel ugyanazon a hardveren egy hete még működött most úgy erzem magam mint matt előtt a sakkban
  Segítsen valaki!
 • bakvarnyu
  #17
  koszi, megprobalkozok vele.
 • betétes
  #16
  Szia!
  Szerintem kezd újra a particionálást,úgy hogy ledobsz minden partit.
  Aztán kezded azzal,hogy engedélyezed a nagymeghajtók kezelését.Akkor fogja egyben látni,ha más gond nincs.Megadhatod a partíciók méretét is,és szétoszthatod a
  vinyót.Az egyik partira teszed a WIN98-at pl.a másikra mehet az XP (mellé!!) nem
  frissítés.Azonos fájlrendszernél használni tudják egymás meghajtóit.
 • Tsityu
  #15
  BIOS-ban kell lelőni. Engedélyezni nem kell az új kártyát. PCI-ba teszed. Op-rendszer felismeri. Telepíti a driverjét, ha ismeri. Ha nem ,akkor neked kell megtenni manuálisan.
 • bakvarnyu
  #14
  Megtudna valaki mondani hogyan kell az alaplapi hangkartyat letiltani, es az ujat engedelyezni (Soundblaster) ?
 • Robbb
  #13
  Sziasztok! Egy gépen egybevontam két partíciót, egy FAT32-est és egy NTFS-t egy sima format C:-vel (hogy miért, az mellékes). A formatot befejezte, de most nem akarja látni egyáltalán a 20 GB-os vinyót. A bioszban megvan a vinyó, de semmilyen oprendszer nem akar rá települni (WinME, XP, NT4.0). Próbáltam FDISK-et, de nem segített. Próbáltam a bootos XP-t, de az sem látja, hibával kezdi a telepítést és nem megy tovább. Valami rendszerfájlokat kéne rámásolni, vagy nincs rajta normális fájlrendszer? Írjatok, ha van ötlet, köszi!
 • K.András
  #10
  Mondjuk egy uj vinyot is kell telepitésnél formatálni,szoval még viccnek se volt tul jo...:DDD
 • nortol
  #8
  a biosban állítsd át a bootolási sorrendet úgy, hogy az első legyen a D., vagy CDROM. arról bootolni fog rendesen, ha nincsen más probléma. felesleges DOS-ban csinálni olyan dolgokat, amikre van egyszerübb megoldás is.
 • Rincewind
  #7
  Sziasztok!

  A következő a problémám:
  Újrakell installálnom a Windowst (Win98 SE).. Csináltam telepítőlemezt, format c:, beirom a CD-nél, hogy setup. Felpörög a CD, fekete képernyő aztán semmi! Mindenhogy próbáltam már, de az eredmény ugyanaz: be se jön a telepítő! :(
  Valaki tud rá valami megoldást?
 • Randal
  #6
  Ha mondjuk kiszedem a memóriákat belőle és egyszerre csak az egyiket rakom bele, akkor esetleg megszűnik a hiba? ha a memória a hibás?
 • Randal
  #5
  Nálam is ez van, de mikor kivettem a Noname memóriát és benne hagytam a HP-t akkor is tovább csinálta. Most viszik majd el megnézni az alaplapot, de akkor bennehagyom a memóriát is. Hátha megnézik azt is.
 • Randal
  #3
  Nem szoktam felhúzni. lehet hogy memória, most nyomtam újra a Win-t, most ME van fennt, az egyik memóriát, a noname-t kiszedtem. semmi gondja nem volt telepítéskor. de utánna pár programot nem akart telepíteni, másokat meg szó nélkül.
  Lehet hogy vírus? vagy mégiscsak alaplap?
 • Borg
  #2
  szerintem túlzott tuning, avagy RAM hiba.

  A win setup - cab kicsomagolása elég ram és cpu megterhelő feladat, itt kijönnek a hibák ha instabil a gép.
 • Randal
  #1
  A gondom az lenne, hogy mikor a telepítés a végéhez ér, ahol az időzónát kell beállítani, ott mindig kiír egy hibát: Regsvr32
  Nem tudom mi ez, de ettől nem müxik a gépem. a következőket szokta csinálni: explorer hiba, rendszerleíró adatbázis hiba, nem telepít. lefagy meg ilyenek. legáltalánosabb meghibásodott fájlok: DXDIAG.EXE, USER.EXE, DDHELP és tsai. a gépet már szétkaptam kétszer, kitakarítottam, összeraktam, ellenőriztem mindent. Újrapartícionáltam, leformáztam, kiszedtem belőle mindent csak a videókártya, a vinyó,a kislem meghajtó és a CD-Rom maradt. És már vagy 20x telepítettem újra és ugyanaz a hiba. másik cd-nél is.
  A rendszer egy Win98SE HUN. Lehet hogy vidkártya vagy alaplap hiba? eddig nem csinálta. esetleg megsérült?
  Kérlek titeket, hogy ha tudtok segítsetek.
  Előre is Köszönöm!
  Ave!