10
  • drfaust
    #10
    A világ rettentő képlékeny dolog! Az egész nézőpont kérdése! Ha egy korongot szemből vagy oldalról nézem teljesen más formája van! A tudomány is ilyen. Ha valaki egy szobába van bezárva csak azt tudja, hogy a szobába van, de hogy ez hol van azt már nem! Ezzel azt akarom mondani, hogy sose foglyuk meg érteni a világunkat hogyan működik amíg benne élünk!
  • Bonewerkz
    #9
    en pl emg tom kulomboztetni az atlantiszt meg a fenyhajos izeket az ufojelensegektol, de egy fizikus nem??? erdekes, pedig biztos nem vagyok olyan okos mint 1 tudos... azonkivul, aki ezt a sok baromsagot kitalalja, az is benne van a buliban, nyakig, (aki nem ossza a velemenyemet, annak varjuk gajra a hitelet, allitsuk be j-s hujenek, es kesz)
  • Laci73
    #4
    Hello Imre!
    Igen. a Mars és a Jupiter között húzódó aszteroid öv nemigen illik a képbe.

    Hello Kelta!
    Számos dolog van amit nem értünk, de hidd el a kutatók többsége megpróbálja megfejteni ezen talányokat. A tudományos tézisek közül nagyon sok "csak" elmélet, mert gyakorlati bizonyítékot nem találtunk rá, "csupán" a logika szól mellette. Sokszor úgy látszik, hogy a vaskalapos tudósok el akarják kenni a dolgokat, pedig csak a realitáshoz, azaz az eddig elért eredményeikhez próbálnak igazodni. Ez nem azt jelenti hogy nem létezhetnek más dolgok, csak a jelenlegi megközelítés más.
  • rolika
    #2
    mik voltak itt régen :)))