4
Digitális kimenet a hangkártyán!!
-
#4 Köszönöm Evil!
Legalább el tudok indulni valamilyen irányba!
köszi mégegyszer -
#3 hat ha mix lemezt akarsz masolni az maceras mert van valami kavaras a trackek 00 indexpontjai korul amit sok program nem vesz figyelembe ehelyett pillanatnyi szunet lesz az eredmeny.
Valami ilyesmi van a dolgok hatterebe ,az ehavi pcguru ba le van pontosan irva.(kis reklam).
Vagy keresd meg PPetert a www.cdgrab.hu oldalon es o biztos tud neked segiteni. -
#2 Hello!
Megoldódott a probléma és jó a digitális felvétel, viszont volna egy olyan probléma, hogy ha mixlemezt (egy olyan mix-cdm van ami több track-re van felosztva és az nem szakad meg csak "átugrik" a következőre ha hallgatom a hifiben vagy a sima cd lejátszóban a számitógépen)veszek át, és felosztja magának a trackot akkor szünetet hagy a számok között! Ez pedig nagyon idegesítő, olyan mintha megszakítaná a zenét! A hangkártyához adott cd lejátszó lejátszáskor is igy adja le, tehát igy is veszi fel, a windows media player 7.1 is ezt teszi!
Tudnátok esetleg valami okosat tanácsolni, vagy talán 1 jó lejátszót ajánlani amelyik tudja kezelni a digitális kimenetelt (vagy amitől függ hogy az a minidisc rendesen áttudja másolni 1 az 1ben azt a cd-t)?
Nagyon várom a válaszokat, mert eléggé bosszantó a dolog!
Aggodom hogy feleslegesen vettem meg a hangkártyát, ha nem tudok vele felvenni csak így ha szünetet hagy!
KÖSZI
-
#1 HELLO!
Volna nekem 1 leadtek winfast 6x hangkártyám és digitálisan szeretném kivezetni a cd-romot!
Ez meg is történt, veszi a cd-zenét a minidisc, csak az a gond hogy nem darabolja fel a minidisc a track-eket és ugy veszi fel mintha analog jelet kapna!
A minidisc kiirja hogy digitális jelet kapott és el is kezdi felveni a cdt, de mikor az már vált a cd track01 a track02re akkor a minidisc nem vált!
Lehet ezen segíteni valahogy?
Vagy a digitális kimenet az csak ennyit ér?
Akkor mi értelme van?
Én ugy tudtam, hogy ha digitálisan veszek fel akkor az ugy ahogy van átirja a cd-t minidisc-re a trackokat pedig bevágja magátol!
Ez mégsem így van? Köszi a segítséget elöre is!