10
Mi lehet a gond?
  • sisqoboy
    #10
    Szia Evil! Szerintem itt nem kétséges semmi sem! 1.:
    NYUGODJ MEG!
    2.:
    Menj el a fogyasztóvédelmi panaszirodába ami a blahán van és ott elmondanak mindent ami ezzel kapcsolatos!
    Sajnos én már ott törzsvendég vagyok, mert annyi szart vettem már hogy az hihetetlen!
    Ha be kell adnod vizsgálatra ami szerintem igen valoszínű: mivel a két fél (a vevő-te és az eladó(k)-a buzik)nem tud megeggyezni és ilyenkor ezt az utat kell járni akkor a vizsgálat 3hét kb.!
    Szerintem semmiféle módon ne próbáld jobban tönkretenned, mert hidd el rájönnek, ki tudják mutatni! az informácios irodában elmondanak mindent!
    hosszu az ut,de sajna ez van!
    :(
    sok sikert

    U.I.:
    Azt is megteheted hogy elmész az eladóhoz, megmondod nemi nyiltan és egyszerüen hogy olyan hibája van amely nem rendszeresen illetve nem mindig és nem egyfolytában jelentkezik, és megmondod hogy elmész a fogyasztóvédelemhez és ott majd elintézik!
    A lényegh légy nyugodt,magabiztos ez sokkal elrettentőbb mintha ott kiabálnál vagy valami hasonló!
    (nefelejtsd:ha valaki nem tudja mi a joga, mivel érvelhet azt az emberek ugy át*asszák mint a lovat!-engem kb már 10szer megprobáltak!Vajon ment nekik?-NEM!)
    GOOD LUCK!
  • Evil
    #9
    visszavittem es ahogy sejtettem a problemat nem produkalta valamint amikor mondtam hogy a maxtor progija milyen hibakat jelzett akkor azt mondtak az javithato lehet.Persze mondom de az se lesz a regi. Elhoztam a vinyot es most azon gondolkodom hogy mivel szenderitsem jobb letre a vinyomat amivel mar nem tudnak kekeckedni. Hallottam mar itt mikrozasrol meg kossem 15V ra de megis van valami tuti modszer ami nem okoz kulserelmi nyomot? Sajna ra vagyok kenyszeritve ezekre az alattomos modszerekre de ha nem megy maskepp...
    A fogyasztovedelmisek meg elszarakodnak honapokig ahogy hallottam. :(
    Van meg valakinek otlete mivel tudnam tutira gariba elintezni?
  • Atus01
    #8
    Nem lesz gond, a gari az gari! Ha szívóznak, kérd el a panaszkönyvet, ha nincs vagy nem adják oda, akkor mondd, hogy mész a Fogyasztóvédelemhez, vagy borítsd rájuk az asztalt! :)

  • Borg
    #6
    Van.

    Van akinek segitett egy teljes formázás,particionálás és/vagy kinullázás... bár személy szerint vinném vissza a winyót ha lehet, és van hova menteni..
  • Borg
    #4
    nem biztos az!

    Nézd meg egy progival ami a voltokat ki tudja irni. Ha az 5V felette van, tehát 5.03 felett mondjuk, akkor tulterhelt a táp.

    Bár mondom, én biztos vagyok benne hogy winyó lesz...
  • Borg
    #2
    tutira winyó gond.. tölts le egy diagnosztikai eszközt (DFT,Seatool, vagy a maxtor cucca) és vizsgáltasd meg vele a winyót.
    Ha az nem találna hibát (amit kétlek) akkor lehet a tápellátással is gond még.
  • Evil
    #1
    Hali!

    Mostansag erdekes dolgokat muvel a gepem akarom mondani a vinyom.Ez egy 7200 es 40gb os maxtor.A gondom az szokott lenni hogy amikor bejon a winfos akkor kattan egyet a vinyo es megint felporog ,persze ilyenkor par masodpercen belul szetfagy a gep.A proci nem lehet ludas mert visszavettem alapra a memoriakkal egyetemben.A dolog pikanteriaja hogy nem mindig csinalja ezt.Van amikor napokig de van amikor 3 boot bol 3X.Ha viszont bejon a winxp normalisan akkor minden okes es stabil.Lehet e ez vinyo gond?
    Gepem epox 8kha+ ,1800+@2100+ ,512 markas ddr stb.