USB Drive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ntfs-be le sem lehet formázni nem?
sziasztok
egy kérdés.....
milyen fájlrendszerben érdemes használni egy pendrive-ot?
fat32 vagy ntfs?
eltekintve attól hogy a fatot a win 98 is ismeri!!!!
egy kérdés.....
milyen fájlrendszerben érdemes használni egy pendrive-ot?
fat32 vagy ntfs?
eltekintve attól hogy a fatot a win 98 is ismeri!!!!
Sziasztok! Volna egy nagyon nagy problémám! NF7-es alaplapom van, és van egy pendrive-om, amit nagyon jól felismer az alaplapom. Másolni tudok rá bármit, de visszaolvasni, tehát az usb-rõl a gépre másolni egyszerûen nem lehet! Elindítom a másolást, és halál....nem csinál semmit. Aztán jön a szokásos hiba értesítõ ablak, hogy a fájl nem olvasható...vagy nem elérhetõ. Másoknál is kipróbáltam ezt a pen-t, és náluk tökéletesen mûködött...
Mi lehet a baj? Tud valaki segíteni?
Elõre is köszi!
Mi lehet a baj? Tud valaki segíteni?
Elõre is köszi!
Igen azt felismeri
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Elég régóta használok már egy 128 MB Samsug 316 (k9f5608udc-ycb0) memóriás usb drive-ot most a benti géppel is szeretném használni de ezen Win 98 van és mivel nem kaptam hozzá drivert ezért nem tudom használni mindig valami USB MASS DEVICE STORAGE drivert keres. Próbáltam letölteni a netrõl de nam találtam használhatót.
Tud nekem valaki ilyen drivert adni?
Szerintem a drive noname mert nincs rajta feltüntetve név vagy jelzés!
Elõre is köszönöm.
Tud nekem valaki ilyen drivert adni?
Szerintem a drive noname mert nincs rajta feltüntetve név vagy jelzés!
Elõre is köszönöm.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Ez így van! Win95 osr 2.0. win98, win 98se-re instalálni kell usb drive driverT!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Az USBbe bármit bedughatsz menet közben is, a pendriveot is.
Max a kivétel elõtt kell OFF-ra rakni magát a pendriveot, a kezelõjében.
Max a kivétel elõtt kell OFF-ra rakni magát a pendriveot, a kezelõjében.
Sziasztok
Lamer kérdés: USB Pen drive csatlakoztatásál ki kell kapcsolni a gépet, vagy be lehet dugni futó oprendszer alatt is?
Köszi
Lamer kérdés: USB Pen drive csatlakoztatásál ki kell kapcsolni a gépet, vagy be lehet dugni futó oprendszer alatt is?
Köszi
nézd meg a chipet hogy ki csinálta, és google 😄
én is igy szedtem le anno
ha régebbi a cucc nagy esély van hogy oti driverrel megy
én is igy szedtem le anno
ha régebbi a cucc nagy esély van hogy oti driverrel megy
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Ez OK, de honnan tudnék letölteni ilyen egy nóném cucchoz. Hatszor átnéztem a dobozát, és se cd, se url
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
w98 nem támogatja a flashdrivokat igy egy alkalommal mindenféleképpen fel kell teleíteni a drivert hozzá
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Win98-hoz olyan usbkulcs meghajtó progi akad-e, aminek mindegy, milyen kulcsot dugunk be neki? Csak mert van olyan kulcsunk a cégnél, ami w98 alatt is kéne, de flash drive meghajtót akar...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nagyon kattognak olvasáskor... sajnos a fejpozícionálás zaját nem tudják radikálisan csökkenteni... (Arghhh)
Sziasztok!
Ki mit tud az USB Drive-okrol? Tervezem, hogy veszek egyet.. csak elobb jon a szokasos korulnezes.. Es kivancsi lennek a velemenyetekre!
Hasznalt valaki mar ilyet? Osszeszedtem par tipus.. Ti mit mondtok? Meg ugy egyaltalan.. velemeny/tapasztalat az egesszel kapcsolatban?
Wayjet
Ikebana
Pen Drive
JMTek
Ja.. megvalami.. a JMTek-nel tobb altipus van.. Amit ide is raktam linket, a Driverless-re mutat. Ez nagyon bejon. Viszont fogalmam sincs hogy itthon ezt hol arusitjak.. a masik kategoriajat, a Secure Flash-t mar lattam itthon, de az meg allitolag nem kompatibilis az XP-vel es kifuoban van.. puff neki.. Ja.. es az sem art, ha linuxot is szereti.. sot! 😊
koszi!
Ki mit tud az USB Drive-okrol? Tervezem, hogy veszek egyet.. csak elobb jon a szokasos korulnezes.. Es kivancsi lennek a velemenyetekre!
Hasznalt valaki mar ilyet? Osszeszedtem par tipus.. Ti mit mondtok? Meg ugy egyaltalan.. velemeny/tapasztalat az egesszel kapcsolatban?
Wayjet
Ikebana
Pen Drive
JMTek
Ja.. megvalami.. a JMTek-nel tobb altipus van.. Amit ide is raktam linket, a Driverless-re mutat. Ez nagyon bejon. Viszont fogalmam sincs hogy itthon ezt hol arusitjak.. a masik kategoriajat, a Secure Flash-t mar lattam itthon, de az meg allitolag nem kompatibilis az XP-vel es kifuoban van.. puff neki.. Ja.. es az sem art, ha linuxot is szereti.. sot! 😊
koszi!