10
Hogyan lehet játszani az NBA Live 2001-el Windows XP alatt?
  • Ramore
    Nagyon szívesen segítettem, nekem is közel állnak a szívemhez a sportjátékok! /NBA, NHL, FIFA/
  • Homaly
    Shiny-nek igaza van, 2002-t csak PS2-re, meg XBOX-ra adták ki, azért nem játszom azzal! Egyébként azt írta ki, hogy a program szabálytalan műveletet hajtott végre, ezért leáll.....
    A többit tudod, ha WinXP-d van!
    De már megoldódott a probléma, azért köszöntem meg a segítséget Ramore-nek!!!
  • Sephi
    De te miert nem gondolkozol kicsit es jaccol 2002 est vaaz? Egyebkent csak probakeppen en is feltettem a 2001-est (ocsemnek megvan) es nekem ment rendesen.

Neked mit ir ki miert nem megy?
  • Homaly
    Sajnos nem tudom mivel mutassam ki mennyire hálás vagyok a segítségért, de azért nagyon-nagyon köszönöm!!
  • Ramore
    http://www.sportplanet.com/nbalive/ Ez egy király oldal, nézz körül hátha.....

Ha itt sincs akkor google.com és XP patch nba 2001 és hátha bejön valami
  • Ramore
    Erre létezik egy patch, úgy tudom! És van egy külföldi nba oldal, ahol többek között ez a patch is megtalálható, de sajnos újraraktam a windows-omat és elvesztek a címek. :(
  • Homaly
    Ez aztán nem semmi, hogy ennyi ember "rohan" segíteni egy NBA-t szerető embernek!!!
    Kösssssssz szépen!!

:((((((
  • Homaly
    Valaki segitsen mar!!! PlEaSe!!!!!
  • Homaly
    Már jó idelye átváltottam Win ME-ről Win XP-re, és nem tudok játszani az NBA Live 2001-el!! Nincs valami féle javitás, vagy patch amivel ezt meg lehet oldani?!?!?!?!
    Valaki segítsen, mert nincs más játék amit nem unok meg max1 hét alatt! Ezzel meg játszanék addig, amíg ki nem adják a 2003-at!!
    A segítségeket (remélem lesznek) előre is köszönöm!!