BigBrother, ValóVilág, A Farm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kiszavazás is bunda...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Az a Szlováki nyávogó kiscsaj ment be.Aszthittem leütöm ott rögtön.Szerintem rögtön kiszavazzák.(remélem)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
) mert az elején is max 8k-val jött, aztán max 3, most meg már az oldal sem jön be.
Mondjuk az megint érdekes, hogy ha nekiállok próbálkozni tölteni, akkor egy idõ után szépen ledob az ADSL-rõl a matáv, majd olyan 10 perc múlva tudok csak visszacsatlakozni. Ha nem akarom tölteni hanem mást töltök, az simán megy. Ki is a VV egyik fõ szponzora?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Remélem nem passwordosek a zipek, letöltötted már?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
itt
Amúgy a szõke csajnak a barátnõjével, akivel Lilu beszélgetett, egy suliba járok.
És te, mint elhíresült betyár (
)
nem tettél semmit?
Minimum egy web-hack....
valami Fogtündér járt vissza kísérteni...
nem is tudom, ki jutott eszembe.
ha ez a szájába venné, és Isten sem mentené meg a makkomat...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Formanyomtatvanyon mit kernek?
akkor minek ez az email cim? [email protected]
ide mi a faszt kell irni ha nem a panaszomat? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Panaszával jelen formában a Panaszbizottságnak nem áll módjában foglalkozni. A panaszok elõterjesztésének módjáról a www.ortt.hu honlapon tájékozódhat.
Tisztelettel:
Panasziroda
"
Mindig csak ezeket írom be: http://www.sg.hu/forum.php3?cat=1
Ami nekem kell annak tudom a számát már. 😊