2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
#570 LOOL -
TheZsenyka #569 Azér' csinos kis csak ez. -
TheZsenyka #568 Kéne neki beadni egy Magyar Zászlót... rárakná Évi fejére és "A Hazáért" meghágná... -
TheZsenyka #567 Renato kijózanodhatott, mert nagyon kerüli az Évit... :) Ehheee... -
TheZsenyka #566 Nem volt érdekes... Évi nyelvével végigcirógatta Renató farkát egészen a makkjáig, majd a combjai közé tolta a cuccadékot... spricc... ne nézd meg... minek? :)))) Spriccc... -
#565 http://bb.poison.hu/ -
TheZsenyka #563 Ehheeeeeee.... -
TheZsenyka #562 Legalább nyiltan kurvulenskedik... ez a Zsanett meg a másik lotyó meg titokban veri a peckét... ehhheee -
#561 Ma belenéztem "a farm" című műsorba. Nagyon érdekes volt, valaki ült a vécén egy újságot olvasott utána pedig kitörölte a seggét az újsággal. Ennyi elég is volt nekem 1 napra. -
TheZsenyka #560 Szerintem aranyos az az Évi csaj... mittomén... -
#559 LOL:) -
TheZsenyka #557 Na a Zsanett már parázik hogy a barátja agyonbassza... :) ehhehhheee -
TheZsenyka #556 "Nincsenek lepecsételve a rendelések... pár kolléga nem dolgozik, fosnak a megrendelésekre...csomó szabálytalanság...Big Brother is onnan rendeli a cumót...átbaszások így meg úgy... etc... mekkora hülye..." -
TheZsenyka #555 kirúgják... na... -
TheZsenyka #554 Bazmeg ez a hülye csaj Zsanett kifecsegi a cégtitkokat... vazzz... nagyon hülye... ezért kirúglyák a munkahelyéről... nagyon állat... -
TheZsenyka #553 Arghh... -
TheZsenyka #550 Thenkjú... már szedem is... -
TheZsenyka #549 De már senki nem mossa le róluk hogy direkt csinálják... ezek élvezik, hogy az emberek nem látnak rá a cuccra... -
#549 Ja, vagy legalább késő este próbálkoznának. -
TheZsenyka #548 Nekem most megint a design változat jön fel... cache törölve... nem tudják mit akarnak... -
dashed_ #547 probald meg az "ACE Mega Codec Pack V4.30"
nalam csak ez van fent es mindegyik vid megy..
innen tod leszedni -
#546 megint vissza tértek az eredeti oldalhoz de még mindig nem működik
inkább hagyják a light verzión azon minden fent volt rendesen és minden működik -
TheZsenyka #545 Érdekes: angi_balhe hibátlanul megy... evi-furdo ismeretlen... evi-renato félig lemegy... Popeye-mesel akadozva lemegy... popeye-Zsanett_1 ismeretlen... ki ismeri ki magát... hát nem ugyanazzal a codec-el tömörítik vazz? -
dashed_ #543 jolvan na -
#542 Most visszatértek a light oldalra. -
TheZsenyka #541 Nem, hülye vagyok. Persze hogy átneveztem Te dinka :) -
dashed_ #539 avire :)
avira -
dashed_ #538 gondolom atnevezted avire??? passz nemtom miert nem megy neked. -
TheZsenyka #537 Baromi érdekes... poénra azt a codec "pekket" dobtam fel amit ott ajánl (mondjuk nekem eddig kurvára a 7-es volt, de mindegy). Rakat player-el próbáltam... nokedli. -
dashed_ #536 erdekes nalam minden video hibatlanul lejott onnan... -
TheZsenyka #535 Nutella-arcú aki csinálta a poison-t... -
TheZsenyka #534 Ez a poison is elmehet a levesbe... -
TheZsenyka #533 Ennyi erővel lehet valami bináris hulladék is, valami temporary fos... fele nem megy a letöltött szaroknak... -
TheZsenyka #532 format is not supported... vazzeg... ez valami szivatás... -
TheZsenyka #531 Big Bráner -
#530 monta a brádör? -
TheZsenyka #529 Már recskázni se' lehet... ehhh... :) -
#528 :DDDDDDD -
TheZsenyka #527 Nem, az egyiket nem támogatja egyik codec sem (letöltöttem a kurva nagy Nimo Pack-et, ami mellékelve volt) a másik meg a felénél leakad... -
#526 Mind a kettő?