BigBrother, ValóVilág, A Farm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
le vagy maradva 😛

I.C.ram
Mire kényszerítettek, kit???? 😄 Nem értem. Most mire kényszerítették ezt a kurvát?
Punker
link?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PResident Evil
😊)) remélem hamar kimegy és mehet vissza olaszba.... vagy mittomén hova...

Frank99
hát ezek alapján 7 éve szörnyû kínoknak és kényszerítésnek vagyok kitéve...

ugynanis házas vagyok...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Shaman
Na én is végre megnéztem a castingot (120 megásat).
Hát mindent lehet rá mondani csak azt nem hogy kényszerítették:-))
Ekkora büdös luvnyát!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
És történt valami érdekes??

Frank99
te, a metszettpöcsûeknek nem a célja, hogy te okoslegyé, épp ellenkezõleg, elbutujjá, és egyed azt a sok szart, amit elég tálalnak.. erre eklatáns példa a kereskedelmi csatornák mûsora. RAJTAD múlik, hogy partner leszel-e benne vagy nem.

sajnos, ha szüleid is ezen nõnek fel, esélytelen vagy.

ÖVÉK lesz egy Mo is.(már félig az)

Állítólag, amire szemet vetettek, az Prága és a Balaton környéke, sok víz stb. Tudják, hogy egyszer el kell jönniük onnan a sivatag mellõl... remélem nem érem meg, hogy a seggnyalójuk legyek...

PResident Evil
lol képek 😄

Sonajk @:o)
Akkor itt nálam valami komoly probléma van, mert még a PrintScreen sem lop ki semmit sem, csak az üres fekete négyzetet.
HyperSnap dettó ue.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Frank99
pedig hypersnapdx...

scroll lock, meg be kell kapcsolni a különleges felvétel engedélyezését (direct x st.)

Törölt felhasználó
Itt is mennyire látszik a fején, hogy kényszerítik... nomeg az egész interjú alatt...

FtranX
próbáld meg úgy, hogy kikapcsolod az overlay-t.

cenobite
"ennyire hülyék ne lehetnek az emberek!!!!"

De! 😊

gamertag: kenobita

Törölt felhasználó
Megmondom neked a frankót! Print screen gomb 😊) Aztán nyitsz egy MS Paint -et és beilleszted, majd vagdosod ahogy akarod. Na? 😊
O0D:
Miért kell ilyen igénytelen szar mûsorokra pénzt költeni??? Ha csinálnak is ilyet, legalább ne fõmûsoridõbe raknák be. Sajnálom azokat a mostani gyerekeket akik ezen nõnek fel. Ezekután várhatjuk majd hogy kultúráltabb, jobb világ legyen az elkövetkezendõ 30-40 évben.

Hajrá Dózsa György!

Sonajk @:o)
Sziasztok!
Elárulná nekem valaki, hogy a fenébe tudjátok kiszedni a filmbõl a képeket. A lényeg az, hogy szeretnék képetlopni a MediaPlayer alatt lejátszott mozgóképállományból. Egészen pontosa a VV3 élõ közvetítésébõl. Sajnos ez idáig nem sikerült. Próbáltam már a HyperSnap programot is, de mindig csak egfy üres fekete kockát kapok. Tudja valaki a megoldást. Az sem lenne baj, ha mozgóképet tudnék készíteni a VV3 netes sugárzásból. Pls. Help.
Elõre is Thx.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Frank99
itt látszik, hogy mennyire undorodik, és mennyire kényszerítették... Tegnap kapcsolgattam a csatornák közt éjjel, éy beszélgetett egy másik nõvel, nyavajgott, hogy lenézik - gondolom azok, akik késõbb jöttek be, és olvasták róla a hasonlókat, mint alant látható- erre a másik csaj azt mondta, hogy miért kellett elsõ nap a Tomyval kikezdeni?

Mi va olyan érzésem, hogy egy elkészített kaptafára megy a benti dolog? Bazzeg, pezsgõznek benn a jakuzziban, ilyen az élet???

Még jó. hogy a családomból senki sem nézi és küldi az sms-t.

Tudjátok azért a nejem jön haza a piacról ma reggel, és a nép errõl beszél, hogy ennyi+annyi sms-t küttek.. öcsém, da aztán mindenki sír, hogy emeltek ezt+azt annyivel+annyival, de nem érik fel ésszel, hogy egy sms 300 Ft???

ennyire hülyék ne lehetnek az emberek!!!!

ja, hogy nem magamból induljak ki? na ja...

Frank99
ezt úgy híjják' , hogy spermaláda... (rosszabb helyeken geciláda...)

Törölt felhasználó

Frank99
kiisszórtamazösszesetakukába'...

Frank99
csak nem mondod, hogy a blendamedtõl lett ilyen???

Frank99
mindet bekapom, mindet felmorzsolom...

Frank99
ezeket neki küldöm, mutasd meg neki:

Mingyárt jövök.. de nagyon félek... nem szeretem az ilyet..

Frank99
talán nem küdd majd ezek után sms-t..
:-)

Frank99
bocsesz, de ITT így van...

zaki
bazz, a muterom teljesen kész van, az m+on egész nap az élõ adást nézte

I.C.ram
Abban tévedsz, hogy a jobbosok soha nem hallgatnak meg más érveket, mert a balosok is egykutyák, csak õk ezt nem veszik észre. Jobbos-balos egyremegy, ugyanazzal a módszerrel, csak más dolgokat.
Frank99
ezen én nem csodálkozom, miatta és Fideszes nick-û barátja miatt egy ideje éve nem írok (nem is olvasom) a Pól. fórumra, nem lehetett (mint általában egy mai MAGYAR jobboldalinak) semmit olyat írni, amit õ nem akart hallani... asszem érthetõ...
úgy láccik, megunta a Pól. fórumot (bár ismerõseimmel tárgyalva, más is ott hagyta nem csak én) , és nagy bánatomra, ide ette a fene...

Törölt felhasználó
Ne csépeld feleslegesen a billentyûzetet, én is feladtam. Az, hogy 100% -ig logikus érveket hozol fel itt nem ér semmit.
Dynamic
Ne má' 200 ft-tal szorozd be.Annak csak egy részét kapják meg, nem az egész 200ft-ot.És a 600ezres kiszavazóshowk is elég ritkák.Meg egyébként sem értem, hogy a milliárdos bevételek miatt miért kell több milliós fizetésekben gondolkozni.A McDonalds sem fog töbszázezres fizetést adni a dolgozóinak, akárhány milliós a bevétele.
K.András
Ott a pont, az sms-es bevételt nem is emlitettem...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Shaman
Elvileg egy vv vagy bb nem csak a reklámpénzek miatt nyereséges. ha megnézel egy kiszavazó showt,ahol volt mondjuk 600.000 szavazat. Na annak kb a fele csalás a tv által,marad 300.000. Ezt ha beszorzod az sms-ek 160 ft+afa araval,akkor az olyan 60 mila csak ebben az adásban,szal.....

BaLeeX
Adásonként???
Ne basszatok fel.
Ezek leforgatnak egy adásnapot (1 vagy 2 adást) és 200k-t kapnak, a felnõttek meg többet?
Hát ez kész. Én meg melózok 3 hónapig és akkor sem keresem meg ezt a pénzt nettó és a fél év végén meg fizethetem be a sulira az egészet, hogy tudjak munka mellett fõiskolára járni.

Valamit én csinálok rosszul...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

FtranX
Azt hallottátok, hogy Ákos azért lépett ki anno a sorozatból, mert adásonként csak a gyerekszereplõknek járó 200.000 Ft-os fizut kapott?

Törölt felhasználó
Ok, neked van igazad.
K.András
Azért mert DanielT megmondta hogy egy kétmilliárdos uzletben nem fizetnek azoknak akik az üzletet müködtetik, az nem jelenti azt hogy ez igy is van.
A barátok közt szereplöi sem 80-100ezret kaptak havonta,belegondolok hogy ott is micsoda reklámpénz van ahoz képest ez a 100-ezer havonta nem nevetségesen hanem észbontoan kevés!!Aki látott már rádiot meg tv-t közelröl az tudja hogy a reklámrol szol az egész,ha van nézzetség van reklám viszont aki a nézetséged "termeli" ebben az esetben a játékosok azoknak illik fizetni,mégha nem is verik nagydobra...
Ha Eperjes több mint 100 millát kapot a hidember szerepéért(ami nem hozza vissza se reklámban se jegybevétlben) akkor ugyanenyit kifizetni sokkal nagyobb nézzetség mellett több mint kielégitö a csatornának és a játékosoknak is.
De mégegy példa:nemrég volt a bb-s gyereknek a pere ahol a rendörgyereket beperelte merthogy átment egy másik csatornára és benne volt a szerzödésbe hogy nem mehet,na az rtl-kijelentette hogy ha veszit pongo akkor ök fogják kifizetni ezt a pénzt helyette ami 6 millio forint!!!Szal ha nekik megért hat millát hogy pongo egy musorban benne legyen akkor nehogymár ne érjen meg a saját játékosainak fizetni,legyetek már észnél...

HuAn82
Jah!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Napi 80 ezer az baromság! Csak nem az újságok "gyöngyében" a Blikk-ben olvastad?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Törölt felhasználó
Azért fizetnék ki, mert K.András úgy olvasta. Vita nincs. Megmondta. Itt 2 milliárd Ft van, szét kell osztani a játékosoknak egy részét, mert különben dühbe jönnek!
Dynamic
Csak viszonyításképpen.Én úgy tudom, hogy a Barátok Közt szereplõi is nem napi, nem epizódonkénti hanem HAVI 80-100 ezer Ft körüli összeget kapnak.Mondjuk ezért legalább megdolgoznak, nem úgy mint a VV szereplõi, akik a dzsakuzziban testpednek.
Szóval szerintem is havi az a napi😊Egyébként sem látom értelmét annyi pénzt kifizetni, hiszen a szereplõk nagy része a szereplésért és/vagy a nyereményért megy oda.Mivel a napi 80ezres fizetésrõl szó nincs semmilyen médiában, így nyílvánvaló, hogy e miatt senki nemy megy oda.Na már most ha e nélkül is akad több ezer jelentkezõ, akkor miért fizetnének ki ennyi összeget?
Instict
így igaz, ahogy mondod. BB1-be havi 80 ezret kaptak, és akkor nyilatkozott a Kolosi az rtl-bõl, hogy õ nem mondja meg mennyit adnak a játékosoknak havonta, de annyit elárult, hogy több mint havi 80 k.

K.András
Ugy indul az egész hogy 2 milliárd ft-s üzletröl van szo,abbol amit te sokalsz az max 100 millio forint!!!De miért lenne sok 100 millio ha maga a beruházás 2 milliárd-ot hoz reklámbol???Nem értelek...

cSuwwi
Akkor mindenki nyer, aki csak bent tud maradni (akiknet a szerkesztõk benttartanak.) Ha napi 80 rugó, akkor az utolsó 4-5 nek 10 milla, plussz a nyertesnek még 10 milla+lakás? Szép...

shit happens

Munch
Ennyre tényleg nem... sokkal nyereségesebb. 😊

cSuwwi
Én arra emléxem, hogy volt egy interjú még régebben, egy BB1-es szereplõvel valamelyik újságban, ahol azt mondta, hogy õk a szereplésért havi 80 rúgót kaptak. Semmi adásonkénti pénz, meg ilyesmi. Mondjuk ez a bb1 volt, nem a vv3, de akkorsem napi 80 ezer/fõ. Ennyire nem nyereséges a vv3 sem...

shit happens

batman
már meg van

[...] Te romboló állat! Te sátán!

batman
és mivé kell átnevezni a file-okat?

[...] Te romboló állat! Te sátán!

K.András

Törölt felhasználó
Te kis médiaguru