BigBrother, ValóVilág, A Farm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ugynanis házas vagyok...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Hát mindent lehet rá mondani csak azt nem hogy kényszerítették:-))
Ekkora büdös luvnyát!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
sajnos, ha szüleid is ezen nõnek fel, esélytelen vagy.
ÖVÉK lesz egy Mo is.(már félig az)
Állítólag, amire szemet vetettek, az Prága és a Balaton környéke, sok víz stb. Tudják, hogy egyszer el kell jönniük onnan a sivatag mellõl... remélem nem érem meg, hogy a seggnyalójuk legyek...
HyperSnap dettó ue.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
scroll lock, meg be kell kapcsolni a különleges felvétel engedélyezését (direct x st.)
Hajrá Dózsa György!
Elárulná nekem valaki, hogy a fenébe tudjátok kiszedni a filmbõl a képeket. A lényeg az, hogy szeretnék képetlopni a MediaPlayer alatt lejátszott mozgóképállományból. Egészen pontosa a VV3 élõ közvetítésébõl. Sajnos ez idáig nem sikerült. Próbáltam már a HyperSnap programot is, de mindig csak egfy üres fekete kockát kapok. Tudja valaki a megoldást. Az sem lenne baj, ha mozgóképet tudnék készíteni a VV3 netes sugárzásból. Pls. Help.
Elõre is Thx.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Mi va olyan érzésem, hogy egy elkészített kaptafára megy a benti dolog? Bazzeg, pezsgõznek benn a jakuzziban, ilyen az élet???
Még jó. hogy a családomból senki sem nézi és küldi az sms-t.
Tudjátok azért a nejem jön haza a piacról ma reggel, és a nép errõl beszél, hogy ennyi+annyi sms-t küttek.. öcsém, da aztán mindenki sír, hogy emeltek ezt+azt annyivel+annyival, de nem érik fel ésszel, hogy egy sms 300 Ft???
ennyire hülyék ne lehetnek az emberek!!!!
ja, hogy nem magamból induljak ki? na ja...

Mingyárt jövök.. de nagyon félek... nem szeretem az ilyet..

:-)
úgy láccik, megunta a Pól. fórumot (bár ismerõseimmel tárgyalva, más is ott hagyta nem csak én) , és nagy bánatomra, ide ette a fene...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Ne basszatok fel.
Ezek leforgatnak egy adásnapot (1 vagy 2 adást) és 200k-t kapnak, a felnõttek meg többet?
Hát ez kész. Én meg melózok 3 hónapig és akkor sem keresem meg ezt a pénzt nettó és a fél év végén meg fizethetem be a sulira az egészet, hogy tudjak munka mellett fõiskolára járni.
Valamit én csinálok rosszul...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A barátok közt szereplöi sem 80-100ezret kaptak havonta,belegondolok hogy ott is micsoda reklámpénz van ahoz képest ez a 100-ezer havonta nem nevetségesen hanem észbontoan kevés!!Aki látott már rádiot meg tv-t közelröl az tudja hogy a reklámrol szol az egész,ha van nézzetség van reklám viszont aki a nézetséged "termeli" ebben az esetben a játékosok azoknak illik fizetni,mégha nem is verik nagydobra...
Ha Eperjes több mint 100 millát kapot a hidember szerepéért(ami nem hozza vissza se reklámban se jegybevétlben) akkor ugyanenyit kifizetni sokkal nagyobb nézzetség mellett több mint kielégitö a csatornának és a játékosoknak is.
De mégegy példa:nemrég volt a bb-s gyereknek a pere ahol a rendörgyereket beperelte merthogy átment egy másik csatornára és benne volt a szerzödésbe hogy nem mehet,na az rtl-kijelentette hogy ha veszit pongo akkor ök fogják kifizetni ezt a pénzt helyette ami 6 millio forint!!!Szal ha nekik megért hat millát hogy pongo egy musorban benne legyen akkor nehogymár ne érjen meg a saját játékosainak fizetni,legyetek már észnél...
http://druglord.buzz.hu/ ;)

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Szóval szerintem is havi az a napi😊Egyébként sem látom értelmét annyi pénzt kifizetni, hiszen a szereplõk nagy része a szereplésért és/vagy a nyereményért megy oda.Mivel a napi 80ezres fizetésrõl szó nincs semmilyen médiában, így nyílvánvaló, hogy e miatt senki nemy megy oda.Na már most ha e nélkül is akad több ezer jelentkezõ, akkor miért fizetnének ki ennyi összeget?
http://druglord.buzz.hu/ ;)
shit happens
shit happens