200
En speciel ruhellem, es most volt az evnyito
-
#76 u.a nemond h a te sulidban nem járnak olyan hülye "nigger" meg deszkás gatyákban :)
(lásd.Viktor) :) -
#75 utólag sokan igy gondolkoznak...az én rokonaim mind azt mondják h "dejó h má nem járok suliba" és mind1 egyetemet végzett embör... -
#74 most, hogy belegondolok olyan sok punk nincs nálunk (vagy csak jól álcázzák:-))
inkább beképzelt kiscsajok és pöcsökből van sok! -
#73 Nos, hogy a topic kérdésére válaszoljak: szerettem.
Már nem járok suliba (illetve fősulira igen, de az nem ugynaz), de nekem hiányzik. Két évet dolgoztam érettségi után és biztosan állíthatom, hogy addig él és szabad igazán az ember, amíg nem hajtja a főnök. ezért mentem el főiskolára, hogy még 4-5 évig suliba járhassak, ugyanis tapasztalatból mondom, suliba kurva jó járni. Majd, ha kikerültök az életbe ti is meg fogjátok látni és visszasírjátok az iskolát! :) -
#72 katonai attasé fia -
#71 sok punk...olyan szálka vékonyak és olyan nagy a pofájuk hogy csodálkoznak ha beüt neikik valami aztán meg futnak és azt orditják hogy hivom a többieket :)
( bár velem még ez sose fordult elő...engem sose baszogattak...tudják h nem érdemes velem :)) ) -
#70 nem is! 7!! -
#69 ki?
mi már 6-an vagyunk! hungarian power!!!:-) -
#68 az én sulimban is van má 1 magyar :) -
#67 tudom! kivételesen egyetértünk!
a suli kb. 80% beképzelt fasz! még jó, hogy ott van az a 20%:-) -
#66 kibaszott suli...sok degenerált punk + hipi el vannak kényeztetve...sznob pöcsök...nagy a pofájuk de ha balhé van akkor bezzeg futnak (ez inkább az olasz+spanyolokra jellemző (nemag pár franciára :) ) ) -
#65 de amugy vannak haverok...de nem u.a mint Mo-n vagy mint itteni magyarok -
Xboxman #64 Mike kérdezte hova járok,ha erre gondolsz! -
#63 tiszta baloldali társaság !! semmi nemzeti összetartás !! ááá...és mégtöbb lett a sznob/hipi mint tavaly :( -
#62 ???
can you explain it, please! -
Xboxman #61 KLebelsberg Kuno! -
#60 amúgy Magyaro.-n nekem is iszonyat mázlim volt, mert egy nagyon jó osztály fogtam ki. mármint nagyon jó lett a közösség egy több hónapig tartó veszekedés és mosolyszünet után. azután összetartottunk, és jó volt a hangulat.
(bár azt hallottam, hogy megint kezdenek szétmenni:-( )
itt meg...ahogy Mateos mondta: sok nyugati sznob. nincs is osztály, egyik óráról a másikra rohangálsz és mindegyik órán más és más a csoportársad. hát persze, hogy így nem alakul ki nagy, összetartó közösség. és persze itt arra nevelnek, hogy "mindenki magáért"! szar ügy! -
#59 hol vannak már azok az idők, nagyapó:-) -
#58 múltkor még hogy odavoltál értük! -
#57 hát akkor nállunk van kb. 3-4 jó tanuló... -
#56 ezzel együtt nem vettek fel e teü közgázra, ma már nem is nagyon bánom -
#55 nemtom én annak tartottam magam
voolt pedig mindenféle jegyem persze tömegében inkább 5-ös max 4-es, de azért volt 2-es, meg jópár karóm is. Persze elején jól benyomást tettem, onnantól pedig be voltam skatulyázva.
-
#54 jó tanuló az, akit a többiek annak néznek, akit a tanárok sztárolnak :))) volt rá példa :))
ezzel együtt csak akkor stréber szerintem, ha a többieket lenézi. Ha benne van a brancsban akkor nem.
-
#53 Nemtom miért csinálja, nem is ember, amúgy elég nagydarab a srác, de nem mondanám, h. kövér...de nem is sovány.
Nyuszifülek semmit nem mernek...vagy nem eleget.
Jó tanuló ? az mit jelent ? én pölö már 2 éve 4,1 felett (átlagban) teljesítek évvégén, mégsem érzem magam "jó tanulónak". -
#52 hát nemtom
és miért tanul ennyit?
ha nem mozog hájas lesz. kövér?
mit nem mernek? hülyeséget csinálni? és hogy tanulnak?
mi spec jó tanulók voltunk, de sok hülyeségben benne voltunk -
#51 nyuszifül = béna kis bátortalan emberek, AKIK 1ébként jófejel lennének, csak kevesebbet mernek, mint mi és ezért sokmindenből kimaradnak.
stréberek = tanulni tanulni tanulni...............erre jó példa 1 srác az osztályunkból, aki már évek óta kitünő, rakás dícséret meg minden, de nem tud pölö biciklizni....vagy mondta anyja neki, h. menjen tévézni, mire ő : -Nem mert tanulnom kell ! => önkínzó "ember" (?) -
#50 én nyáron az oszt.társakkal szinte egyáltalán nem találkoztam. -
#49 a nyuszifül mi? csajok
stréberek nálad mit jelentenek? nem bukdácsolnak? adnak arra hányast kapnak? -
#48 haverok : akivel akarok azzal tudok iskolán kívül szünetben is találkozni. -
#47 Te milyen suliba jársz Xboxmukimen? :) -
#46 divat szidni az iskolát? ipszi Te pl. minek jársz oda, ha rühelled? 16 éves kor után nem kötelező tanulni. mit fogtok csinálni, majd ha dolgoztok? -
#45 nos nem tudom. én világ életemben azért tanultam mert érdekelt. másrészről jó volt visszamenni ősszel a haverok közé. Szerintem aki megbecsült tagja az osztálynak - és én az voltam, nem csak gimiben - az szeret oda járni. Akit kiközösítenek annak meg kész szenvedés.
No mindegy, szerintem nem csak stréber lehet az aki tanul, hanem érdeklődő is. Másrészről aki kérte annak mindig segyíttetm(tünk) soha nem hagytunk cserben senkit, minden faszságban benne voltunk, azzal együtt, hogy az én körömre (gimi) azt mondanátok, hű hülye stréberek. És a tanáraim javát is nagyon kedveltem, volt, akibe bele is voltam zúgva, rendesen :)) -
#44 mázlista voltál, ahogy mondod.
nekem kijutott 1 totál vesztes osztály :
-hangadók köcsög freestyler fasszopók, akiknek a mániáuk az ellenállás és mindenki fikázása
-stréberek
-nyuszifülek
-és mi :) (mi = kb 6 ember) -
#43 ált suliban én is sok embert utáltam, sok gyökér arc, gimiben piszok mázlim volt, mi a jóarcok voltunk a hangadók, nem volt stréberség tanulni, igazi versenyszellem volt, senkit sem utáltam, az egész osztály összetartott, kicsináltunk nem egy tanárt. szóval király volt. Később meg már nem volt érdekes annyra a közösség, egy-két emberrel haverkodtam, a többiekre szartam, a primcsókat meg simán lenéztem. -
#42 hát gratulálok !
tehát az a bunkó paraszt, akit nem érdekel a számítógép vagy nem foglalkozik vele ?
szép mondhatom, de hát konzollámáknak mit is lehetne mondani ezügyben :) -
Xboxman #41 Ugye ha a társaság jó,minden jó,de ez sajna nálunk nem jött össze!Sok kis 2-3-as átlagú bunkó paraszt akik még számolni se tudnak!De ez még nem lenne baj,ha nem lennének full lámák(eggyik deszkás buzi a másik egy hülye pánk,a harmadik meg rokker...!És a számítógéphez nem értenek semmit(azt hiszik ,hogy a driver az a CD-rom meghajtó és ,hogy az ALIEN VS Predator 2 felfér egy floppyra)Szl én ezért nem szeretem a sulit... -
#40 semmi kedvem találkozni sok hülye nyugati sznob gyerekkel :( -
#39 +nyugodtam ;) -
#38 vicc volt! tudod ki várja azt a rohadt helyet! -
#37 csak a stréberek és azok várják a sulit akik halálra unják magukat, te hova tartozol ?