Állatkínzás, kegyetlenkedés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te ezt kitõl kérdezted?
Vagy ez csak általános kérdés volt?
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Alkalmaznám az õsi kínai kínzásmûvészeti ágat,aminek a neve találóan az "Ezer Vágás"....
Apránként és kíméletlenül...
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Valami új vegyi fegyver kéne, ami csak az embereket írtja ki...
Az atom azért nem jó, mert a területeket késõbb nem lehetne használni, inkább napalm kéne oda!😊
Asszem, ha az én macskámat enné meg valaki, én is megsütném a fickót, de elõbb húskloffolóval adnék neki...
Nem vagyunk fasiszták!😄DDDDDDDD
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Pl pár éve voltak azok a biztonsági õrök, akik kocsi után kötöttek egy kutyát, és több kilóméteren át vontatták...
Én ezekkel simán tennék ugyan ilyet!
Lehet, hogy ez durván hangzik, de ilyen emberekkel nem lehet szép szóval megbeszélni a dolgot...
Én is Vikinggel értek egyet!
itt pont arról van szó hogy nem szabad bántani az állatokat.
amugy is az a másik állat mit tehet a gazdája hibájáról, hm..?
1.Ha van valami háziállata egyértelmû mit kell tenned.Likvidáld a kis dögöt!
2.Ha nincs állata akkor nincs más választás, hulljon a férgese, az öreget el kell altatni!(Ebben az esetben javasolnám az álmában történõ hárágyujtást.Ha ügyesen csinálod balesetnek tûnik a buli, és simán megúszod)
Bruce Lee: mit csináljak? állandóan kukkoljam, hogy mikor ver agyon egy macskát, és akkor csapjam szét a fejét?
nem, én nem ezt mondtam 😊(lásd lejjebb)
viszont te tudod hogy mit csinált, õ tudja hogy mit csinált, meg lehet oldani a dolgokat tanu nélkül is.
Sõt még azt sem tudja majd hogy te voltál, gondolom nem pont a te macskátokkal bánik így, hanem ált-ban az állatokkal.
Azt az ominózus filmet én nem láttam, de régebben adtak le egy mûsort a TV-ben (még jópár évvel ezelõtt), azol premierplánba mutatták az egészet.. (medvés téma)
Azóta sem sikerült elfelejtenem .. 😞((
meg is lehetne állítani azoknak a korcsoknak a szaporodását... - eugenetika -> fasiszta
rage - nem lattam azt a felvetelt, de szivesen megneznem, neked megvan?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
tudtad, hogy milyen kiraly ember vagy?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Aki szerintem látta ezt a felvételt, nem csoda, hogy enyhén ideges lesz.
Eszébe jut ilyesmi ,akkor is, ha egyébként se nem perverz, se nem fasiszta...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
és semmiben sem különböznél a cigóktól, akik ugye a legapróbb nézetelkor is simán leszúrják egymást.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
"Megöltél egy macskát? Igen? Nos akkor most szépen levágjuk egy ujjperced... De persze szép lassan fûrészelgetve, hagy szenvedj miatt!"
Az a legjobb az egészben, hogy annakidején ki terjesztette el a macskákat? Jajj csak nem az ember! Nem az állatokat kéne irtani a mai szép új világban hanem az embereket!

Tenni igazándiból nem tud semmit az ember, legfeljebb annyit, hogy számolva a veszteségekkel több macskát tart meg....
Már hogy a fenébe ne lehetne tenni vmit? Lentebb azért olvasható pár hasznos tanács, az nem megoldás hogy beletörõdtök és hagyjátok hogy írtsa/kínozza az állatokat .. 😞
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
pár naponta úgy éjfél után bebaszni az ablakán egy féltéglát, ráerõsítve egy üzenetet csak ennyivel:
"Ne bántsd az állatokat. Figyellek".
Fogadjunk hogy a 2., 3. tégla után gondolkozni fog mielõtt bánt egy állatot. ;o)
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A macskáért nyilván nem lehet odamenni, de mint írta alább a srác köpköd és anyázk a gyerekekre! Bemész a rendõrségre ''kicsit feltupírozva'', hogy veszélyt jelent a környezetére és félted a gyerekeket. Azonnal ki fogják vizsgálni a dolgot. Mindent el lehet érni, csak elõtte gondolkozni kell, ami úgye sokaknak nem az erõs oldala... 😊
Amúgy én se szeretem a rendõröket (sajnos volt már dolgom velük párszor), de hülyeség azt hinni, hogy mind korrupt és úgyis szarik az emberre!
Szerintem el lehet mindent intézni civilizált ember módjára is (ez nem feltétlenül a rendõrség, lehet bármi) aztán majd, ha úgy nem sikerül, lehet gondolkozni máson! Amúgy tõlem felrobbanthatja a házát, feldarabolhatja az öreget, nagyon nem érdekel, csak a véleményem fejtettem ki az ilyesféle dolgokkal kapcsolatban... 😉
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Azért nyitottam, mert egy öreg sick-fuck - akit mellesleg mindenki utál abban a faluban, ahol a telünk van - agyonverte a macskánkat, és tanácsot kérek, ill. a véleményekre/tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Nem nagyon vagyok állatbarát, de ezt a kis dögöt nagyon szerettem, és akivel egy telken lakik az öreg, azt mondta, hogy az a vén geci agyoncsapta a maccsot. A vén geci amúgy már mások macskáit is agyonverte, meg kurvaanyázik, és köpköd a biciklizõ gyerekekre, szóval kicsit idegbeteg is.
Mit lehet ilyenkor tenni, mert:
1. Nem biztos, hogy õ tette (mindaddig ártatlan, amíg be nem bizonyosodik...)
2. mégsem mehetek oda a fém bézbólütõvel, hogy pépesre verjem az öreg faszkalap lábait, miután meghívtam egy hashajtós fröccsre.
Remélem tudtok valami okosat mondani, hogy mégis mit tehetnék. Bár a macska már támad fel (nincs ressurrection spellem), de ha megfelelõen a tudtára lehetne adni, hogy olyasmit pusztított el, ami a családomnak fontos volt, akkor talán nem tenne többé ilyet.
Köszi
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.