Visual C++
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy érted, h szét van darabolva? <#fejvakaras>#fejvakaras> Ha a tömörítésen se tudsz túllépni, akkor végkép nem értelek.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha már az IDE telepítése se megy, akkor ne akarj programozni...😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ki akarom próbálni hogy milyen játékokat készíteni, és egy pár régi játékot megcsinálni mondjuk az abductedet.
S a sima C-t tudod már? C++-t?
Mert a Visual C végülis egy szokványos C++ fordító, csak van hozzá egy csomó könyvtár, meg windows API header, amivel speciálisan a windowst lehet programozni. A könyvtárak (MFC, ATL) elég magas szintû C++ ismeretet igényelnek, úgyhogy amíg nem vágod, hogy mik azok az osztályok meg template-ek, addig elég nehézkes lesz a dolog.
Nem tudom, hogy mit akarsz programozni, de ha nem 3D-s játékot szuper grafikával, akkor inkább tanulj Java-t vagy C#-ot.
Mert a Visual C végülis egy szokványos C++ fordító, csak van hozzá egy csomó könyvtár, meg windows API header, amivel speciálisan a windowst lehet programozni. A könyvtárak (MFC, ATL) elég magas szintû C++ ismeretet igényelnek, úgyhogy amíg nem vágod, hogy mik azok az osztályok meg template-ek, addig elég nehézkes lesz a dolog.
Nem tudom, hogy mit akarsz programozni, de ha nem 3D-s játékot szuper grafikával, akkor inkább tanulj Java-t vagy C#-ot.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Nektek megvan a legújabb c++?,a 2010.-es verziója?,aki tudja az mondja már meg, hogy kell feltelepíteni.
remélem hamarosan átkerül
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
átrakjam a felhasználóis topicba? - szerintem ott többen vannak akik foglalkoznak a dologgal...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"